پیام مازند

آخرين مطالب

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران گفتگو

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از پیش‌بینی برای اجرای 18 عنوان برنامه مهم و شاخص با حضور 5 هزار نفر از خانواده‌ های شهدا برای گرامیداشت هفته شهید در استان خبر داد.

به گزارش ایثار، سعید کهن سال در نشست خبری با اصحاب رسانه به‌ مناسبت 22 اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا که در مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار مرکز مازندران برگزار شد، ولایت‌ مداری و اخلاص را یکی از دو ویژگی شاخص شهیدان دانست و اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک رسالت فراگیر بوده و می‌ تواند در جامعه و در مسیر تربیت نسل حاضر و آینده موثر باشد. وی افزود: باورمان این است که اگر بخواهیم به رشد و توسعه برسیم قطعا باید به استعداد های بالقوه موجود در استان ولایتمدار استان توجه کنیم.
*پیش‌‌بینی برنامه شاخص "گلشن وحی"
کهن سال با بیان اینکه شهید کسی است که با نظام هستی ارتباط دارد، گفت: اعمال شهدا ضایع نمی‌ شود، شهیدان تمام وجودشان را برای دفاع از تمامیت ارضی و انقلاب گذاشتند و سخاوتمندانه منفعت امروز را فراهم کردند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به جزییاتی از برنامه‌ ها در هفته گرامیداشت شهید، اعلام کرد: امسال 18 برنامه فرهنگی، اجتماعی هنری و ورزشی همراه با "گلشن وحی" در مجموعه ایثار مرکز و هتل کوثر غرب برگزار خواهد شد.
این مسئول از پیش‌ بینی حضور 5 هزار نفر از خانواده‌ های شهدا در برنامه‌ های هفته شهید در استان خبر داد و عنوان کرد: ضیافت اطعام دهی ماه مبارک رمضان در 22 شهرستان برگزار می‌شود‌.
وی برگزاری مراسم روز بزرگداشت شهید به‌همراه مسئولین و خانواده‌ های شهدا در مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار به رونمایی از فیلم سینمایی "کد 133" و انیمیشن "شال سرخ"، دیدار با جانبازان بصیر و خانواده‌ های آنان، دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران، طرح پایش سلامت در منازل شهدا و ... از جمله برنامه‌ های شاخص هفته شهید اعلام کرد.
کهن سال خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح "کاشت یک میلیارد درخت" که فرمان مقام معظم رهبری است، در این مجموعه ایثار ساری هزار و 800 اصله درخت کاشته شد.
*آغاز رزمایش سراسری "سلام شهید" در روز شهید 
کهن سال ادامه داد: یادواره تصویری شهدا باعنوان "افلاکیون" با هدف نمایش در دستگاه اجرایی در اختیار آنان قرار گرفت، رزمایش سراسری "سلام شهید" را از 22 اسفند ماه آغاز خواهیم کرد، دیدار و عیادت از همه ایثارگرانی که در مراکز درمانی ما بستری هستند در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، بازدید مسئولان دستگاه‌ های اجرایی و تشکل‌ ها از جانبازان مرکز امام علی (ع)، مراسم تجلیل از قهرمانان حوزه‌ های مختلف، حضور در نماز جمعه، میز خدمت، برگزاری مسابقات ورزشی در سطح استان (ثبت میزبانی از 11 دوره مسابقات ورزشی)، افتتاح گلزار مطهر شهدا، اعزام والدین شهدا به مشهد مقدس، تعویض پرچم در هزار و 584 گلزار سطح استان، تولید و اجرای نمایش خیابانی ماهی قرمز برای شهدای غواص، اجرای سرود "پهلوان میدان" و "پدر و پسر" را از دیگر برنامه‌های هفته شهید اعلام کرد.
این مسئول ادامه داد: در هفته شهید زنگ ایثار در تمامی مدارس استان نواخته خواهد شد، پیام‌ آوران ایثار به مراکز مختلف اعزام می‌ شوند.
وی با بیان اینکه دهک‌ بندی مشکل همیشگی جامعه ایثارگری بود، از حذف آزمون وسع، افتتاح بانک دی در تنکابن یعنی برای اولین بار در غرب مازندران، برنامه پرداخت هزینه‌ های جامعه ایثارگری تا سقف 50 میلیون بدون اسناد، جذب اعتبار جدید از ستاد مرکز، برنامه افتتاح مجموعه توانبخشی جدید تا تابستان آینده و ادامه انجام بهسازی ساختمان بابلسر و تنکابن خبر داد.
*برنامه تهیه سرور مرکزی جمع‌آوری اسناد شهدا*
کهن سال جمع‌ آوری اسناد و آثار به‌ جای مانده از شهدا را دغدغه مهم بنیاد شهید دانست و تاکید کرد: تهیه سرور مرکزی در این حوزه مورد نیاز است که در کارگروه فرهنگی اجتماعی استانداری مصوب شد امیدواریم فرآوری مورد نیاز را داشته باشیم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به برتری بنیاد شهید این استان در بین 61 دستگاه و در بین 32 استان در سال جاری، اظهار کرد: با توجه به اینکه بحث ناترازی انرژی و قطعی مشکلاتی را ایجاد می‌کرد سامانه‌ای با هدف ارائه خدمات بی‌ وقفه درنظر گرفتیم.
این مسئول گفت: فراهم کردن امکانات انجام ورزش‌ های استقامتی و کششی برای سنین بالای 60 سال با هدف کاهش بروز حوادثی همچون زمین‌خوردگی در بین والدین شهدا و تضمین سلامت در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874290/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برتری 4 گله تیم ملی فوتبال نوجوانان در اولین بازی اردوی تهران

برگزاری مسابقات کشتی پهلوانک‌ها در تهران

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

بازیگرانی که از تلویزیون شروع کردند و حالا به سینمای بین‌الملل رسیده‌اند

محور گردشگری عباس‌آباد - کلاردشت بازگشایی شد

جزئیات جلوگیری از فعالیت قایق‌های غیرمجاز در سفرهای دریایی مازندران

دو مکان جدید برای مدیریت پسماند بابل معرفی شد

ارسال 40 تن کیوی از مازندران برای تنظیم بازار به پایتخت

کشف و امحای 4 تن مواد غذایی فاسد در ساری

آقای نقدعلی! همه مقامات لشکری و کشوری دیدند چه شد؛ دروغ نگو!

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

نکاتی درباره استفاده از دهان‌شویه

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

محمد بُشرا در بیمارستان بستری شد

هیچ سروده‌ای در دیوان نظامی جز زبان پارسی نیست

معرفی مدیران جدید بیمه دی

این دیدار مرگ و زندگی آنچلوتی است

یک جای خالی بزرگ در پلی‌آف والیبال ایران

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران فدراسیون تیراندازی با کمان

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

10 فیلم سامورایی بی نقص که هر کسی باید یکبار ببیند؛ از Samurai Fiction تا Harakiri

مازندران و سمنان در صدر استان‌های اهداکننده خون

سخنگوی دولت: با بانیان تجمعات غیرقانونی اخیر برخورد می‌شود/ در مورد وزیر اقتصاد هنوز به جمع‌بندی نرسیدیم

خطر ابدی میکروپلاستیک‌ها

ویتامین D را صبح بخوریم یا شب؟

میوه‌های ضد یبوست را بشناسید

یک بیمار استرالیایی رکوردِ زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی را زد

دندان‌ عقلم را بکشم؟

سوخت ماشین بدن

انتشار چند کتاب تاریخی

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

تورام: بازی با بایرن دشوار است

طعنه سنگین لیگ فرانسه به محمد صلاح

لیگ قهرمانان والیبال آسیا قرعه‌کشی شد

برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیراندازی با کمان

پیاده روی نجات بخش بازماندگان سرطان

روزه گرفتن فرصتی برای اصلاح رفتارهای ناسالم تغذیه‌ای است

حفظ تندرستی در ماه رمضان با تدابیر طب ایرانی

کتاب «چمدان‌های باز» به چاپ پنجم رسید