جزئیات جلوگیری از فعالیت قایقهای غیرمجاز در سفرهای دریایی مازندران
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایرنا / مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با بیان این که، گروه های فنی و نظارتی در ایام نوروز، برای سرکشی و رصد شناورهای همیار ناجی در پلاژهای تحت پوشش استقرار مییابند، گفت: از فعالیت قایقهای غیرمجاز در سفرهای دریایی نوروز استان جلوگیری می شود.
محمدعلی موسی پور گرجی، مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد در نشست خدمات سفر نوروزی مازندران در ساری اظهار کرد: برای آشنایی بیشتر مسافران با مخاطرات سفرهای دریایی بروشورها و بنرهایی حاوی رعایت نکات ایمنی در سفرهای دریایی در طول سواحل نصب و توزیع می شود.
بازار ![]()
وی ادامه داد: کارگروه طرح سفرهای دریایی ویژه نوروز در این بندر تشکیل و تفاهمنامه با شرکتهای فعال قایقرانی در منطقه تحت حاکمیت منعقد شده است.
موسی پور گرجی گفت: رزمایش های جستجو و نجات دریایی، اطفاء حریق و مقابله با آلودگی در دریا قبل از شروع سفرهای نوروزیی در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد از مسافران خواست نکات ایمنی را در هنگام سوار و پیادهشدن از شناورها و قایقها مدنظر قرار داده و از سفر با شناورهای غیرمجاز در شرایط نامساعد جوی خودداری کنند.
-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰:۲۷
-
۹ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874451/