سخنگوی دولت: با بانیان تجمعات غیرقانونی اخیر برخورد میشود/ در مورد وزیر اقتصاد هنوز به جمعبندی نرسیدیم
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام مازند - سخنگوی دولت اعلام کرد که با شناسایی بانیان، با تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم میزند، برخورد خواهد شد.
به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز هیئت وزیران گزارش همکاری معاونت علمی با وزارت ورزش در راهاندازی مرکز هوش مصنوعی در صنعت ورزش ارائه شد.
وی تاکید کرد: همچنین گزارش وزارت کشور در مدیریت انرژی در زمستان بیان شد؛ در زمستان در شرایط سختی داشتیم و حدود 7 روز در برخی استانها تعطیلی داشتیم.
سخنگوی دولت در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روزهای گذشته نیز گفت: درباره عملکرد وزارت کشور درخصوص برخی تجمعات سوالاتی مطرح بود که وزارت کشور در این خصوص اطلاعیهای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان، با تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم میزند، برخورد خواهد شد.
مهاجرانی همچنین اعلام کرد که آخرین جلسه سخنگویی خود با خبرنگاران در روز دوشنبه 27 اسفندماه برگزار خواهد شد.
ادامه دارد...
-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲:۲۵
-
۱۵ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874424/