کشف آثار باستانی 100 میلیارد ریالی در چالوس
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - مهر / فرمانده انتظامی مازندران از کشف اموال و آثار باستانی به ارزش تقریبی 100 میلیارد ریال در شهرستان چالوس خبر داد.
سردار حسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی مازندران اظهار کرد: طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان چالوس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس آگاهی پس از انجام ایست و بازرسی به یک دستگاه خودرو پژو پارس مشکوک و بعد از متوقف نمودن خودرو از آن بازدید به عمل آوردند که تعداد 31 عدد سکه باستانی، 5 عدد انگشتر، 2 عدد گوشواره نقره، 2 عدد نگین انگشتر آبی و سبز و تعداد 2 عدد گوی کوچک سنگی با نقش قدیمی کشف کردند.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه ارزش تقریبی 100 میلیارد ریال است و این اشیا بخشی از فرهنگ و تمدن کشور است، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
سردار مفخمی با بیان اینکه قاچاق اشیا عتیقه و آثار باستانی تاراج فرهنگ و تاریخ کشور به شمار میرود، از مردم خواست در صورت شناسایی افراد سودجو و قاچاقچیان عتیقه و هرگونه مسائل امنیتی، مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲:۲۹
-
۹ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/891762/