در آستانه هفته معلم؛
دو معلم مازندرانی به عنوان معلمان نمونه کشوری انتخاب شدند
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام مازند - "معصومه شکوری" از شهرستان تنکابن و "منصور قاسمزاده" از شهرستان بابل به عنوان معلمان نمونه کشوری از سوی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شدند
در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم، "معصومه شکوری" از شهرستان تنکابن و "منصور قاسمزاده" از شهرستان بابل به عنوان معلمان نمونه کشوری از سوی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شدند و افتخاری دیگر برای جامعه فرهنگی استان مازندران رقم زدند .
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با صدور پیامی، این موفقیت را تبریک گفت :
"انتخاب شایسته سرکار خانم معصومه شکوری و جناب آقای منصور قاسمزاده به عنوان معلمان نمونه کشوری، نشان از تلاشهای بیوقفه، تعهد مثالزدنی و جایگاه والای معلمان این استان در سطح ملی دارد".
"اینجانب ضمن تبریک این افتخار ارزشمند به این معلمان گرانقدر، خانوادههای محترمشان، همکاران فرهنگی و دانشآموزان عزیز، از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون ایشان را در مسیر تعالی آموزش و پرورش کشور خواستارم. بیتردید این انتخاب، مایه مباهات برای مردم شریف مازندران است و الگویی روشن برای تمامی تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت خواهد بود . "
معصومه شکوری راد، دارای مدرک دکترای تخصصی زبان و ادبیات فارسی شاغل در مدارس متوسطه اول شهرستان تنکابن موفق به کسب رتبه اول کشور و منصور قاسم زاده کارشناس ارشد ریاضی شاغل در مدارس متوسطه دوم شهرستان بابل موفق به کسب مقام سوم کشور در جشنواره انتخای معلمان نمونه کشور شدند.
گفتنی است مراسم تقدیر از معلمان نمونه کشوری همزمان با آیینهای هفته معلم برگزار خواهد شد .
-
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰:۵۵
-
۲۳ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/891184/