آزاد سازی 7 هزار متر از اراضی زراعی 500 میلیاردی در تنکابن
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - - سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی تغییر کاربری اراضی زراعی از سوی افرادی سودجو در شهرستان تنکابن، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
او از شناسایی زمینهای زراعی که در حال ساخت و ساز غیرقانونی در آن بودهاند خبر داد و افزود: پس از هماهنگی قضائی و با همکاری نماینده اداره منابع طبیعی تنکابن، در یک اقدام عملیاتی، خلع ید اراضی زراعی انجام و تحویل اداره منابع طبیعی شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فرمانده انتظامی استان مازندران از رهاسازی 7 هزار متر از اراضی زراعی در این عملیات خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش زمینهای رهاسازی شده طی این عملیات را بالغ بر 500 میلیارد ریال عنوان کردند.
سردار مفخمی با اشاره به اینکه هرگونه تغییر کاربری باید بر اساس هماهنگی با ادارات ذیربط صورت گیرد، افزود: در این خصوص پرونده قضائی تشکیل و متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند.
-
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲:۵۹
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/891127/