پیام مازند

آخرين مطالب

آزادراه غرب مازندران لنگ صدور مجوز ساخت جزایر؛ بوی دریاخواری می آید! گفتگو

آزادراه غرب مازندران لنگ صدور مجوز ساخت جزایر؛ بوی دریاخواری می آید!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - پروژه آزادراه غرب مازندران از چالوس تا رامسر به طول 90 کیلومتر با آنکه جزو مصوبه هیئت دولت در مازندران است ولی اما و اگرهایی برای اجرای آن وجود دارد.
این پروژه قرار است ترافیک سنگین و کشنده غرب مازندران را مهار کند و گزینه‌های متعددی برای اجرای آن از سال‌ها قبل مطرح شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اجرای پروژه از مسیر جنگلی و ساخت جزایر گردشگری و تفریحی در داخل دریا مهمترین پازل این طرح راهسازی و گردشگری است. پشت پرده این پروژه ملی و بزرگ، هلدینگ ها و کنسرسیومی از بانک‌های مختلف حضور دارند و این سرمایه گذاران برای بازگشت سرمایه خود چشم به اجرای ماریناهای ساحلی و جزایری در داخل دریا دارند تا سرمایه گذاری روی این طرح ملی برایشان توجیه پذیر و اقتصادی شود.
هیئت دولت در جلسه بیست و هفتم مهر به منظور تسریع در آغاز عملیات اجرایی فرآیند تأمین مالی پروژه آزادراه چالوس- رامسر، با صدور مجوز به وزارت راه و شهرسازی برای انعقاد قرارداد با «شرکت احداث، نگهداری، بهره برداری و انتقال آزادراه چالوس - رامسر» به سهامداری کنسرسیوم چندین بانک و گروه کاپداج (شامل شرکت‌های پرلیت، استراتوس، جهان پارس، آبادراهان پارس و دیداس) موافقت کرد.
اجرای پروژه آزادراه غرب مازندران در قالب کنسرسیوم بانکی
محمد آزاد مسئول دفتر استانداری در غرب مازندران در حاشیه نشست بررسی وضعیت راه‌های غرب استان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه آزادراه چالوس رامسر دارای مجوز است و باید به صورت کنسرسیوم صورت گیرد، افزود: همچنان وضعیت اجرای این پروژه چندان روشن نیست.
وی با بیان اینکه مشخص نیست این آزادراه به چه صورت اجرا می‌شود، گفت: ساخت این آزادراه برای رفع مشکلات حوزه راه در غرب استان ضروری به نظر می‌رسد.

پیام مازند

وی با اشاره به وضعیت جاده کناره مازندران، تعریض پل‌های ارتباطی در منطقه غرب استان را لازم دانست و گفت: وضعیت این محور چندان زیبنده نیست و در پروسه زمانی چهارخطه شدن این محور به خوبی در حال انجام بود و طی چند سال این مسأله در محاق قرار گرفت.
آزاد با عنوان اینکه باید ببینیم مجموعه استان و دستگاه‌های اجرایی چه کمکی می‌توانند داشته باشند، گفت: چشم امید مردم به مسئولان است و ساخت آزادراه می‌تواند مشکلات را حل کند.
مسئول دفتر استاندار در غرب مازندران با بیان اینکه شرایط راه‌های منطقه با توجه به حجم مسافران و ترافیک خوب نیست، گفت: در حوزه گردشگری و دیگر زمینه‌ها باید اقدامات مناسبی صورت گیرد زیرا وقتی هتلی پنج ستاره ایجاد می‌کنیم باید گردشگران از آن استفاده کنند از این رو تقویت زیرساخت‌ها لازم است.
آزاد راه چالوس - رامسر در مسیر کناره 92 کیلومتر طول دارد که غرب مازندران با اجرای این طرح ملی برای همیشه با معضل مهم ترافیک در این منطقه گردشگرپذیر کشور خداحافظی خواهد کرد.
مدیر کل جدید ساخت و توسعه راه‌های استان مازندران با اشاره به اینکه پروژه آزادراه غرب مازندران توسط گروهی از 10 شرکت بزرگ اجرا می‌شود، هزینه ساخت آن را هزار و 380 هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: قرار است با مصالح تونل‌ها جزایری نیز در دریا برای سرمایه گذاران احداث شود.
محمد تنها در گفتگو با خبرنگار مهر هزینه احداث جزایر را 900 هزار میلیارد تومان بیان کرد و گفت: این پروژه مصوبه هیئت وزیران را دارد و مسیر یابی شد و در بخش کوهستانی و از دل جنگل اجرا می‌شود.
این پروژه مصوبه هیئت وزیران را دارد و مسیر یابی شدو در بخش کوهستانی و از دل جنگل اجرا می‌شود وی با بیان اینکه احداث جزایر هنوز به نتیجه نرسیده است، گفت: اگر این مسئله حل شود سرمایه گذار برای اجرای پروژه انگیزه پیدا کند و باید مجوز این طرح گرفته شود.
تنها ادامه داد: مجری این پروژه مشخص شده و طول آزادراه 90 کیلومتر بوده و دارای 11 کیلومتر پل، هشت دستگاه تقاطع، 79 کیلومتر تونل است و از بخش کوهستانی عبور می‌کند.

پیام مازند

وی افزود: این پروژه مجوز ماده 23 را نیز دارد و مطالعات پدافند غیرعامل آن صورت گرفته و مطالعات زیست محیطی در دست اقدام است.
بیم و اضطراب حاشیه نشینان ساحل و جنگل
نداشتن کنار گذر و کمربندی مناسب در غرب مازندران سبب شده تا در روزهای تعطیل و ساعت مختلف شبانه روز ترافیک سنگین در محورهای غرب استان مازندران شاهد باشیم به گونه‌ای که تردد در مسیر دو ساعته چالوس تا رامسر به بیش از چند ساعت می‌رسد.
اگرچه ساخت آزادراه و کنارگذر در غرب مازندران امری الزامی و ضروری به نظر می‌رسد اما ساخت جزایر گردشگری در داخل دریا دارای اما و اگرهایی است و شهروندان غرب مازندران چندان به فرجام این اقدام خوشایند نیستند و نگران آن هستند که پدیده دریاخواری نیز همانند جنگل و کوه خواری در منطقه شتاب گیرد.
مردم مازندران از اجرای پروژه‌های راهسازی نظیر آزادراه ناتمام تهران - شمال چندان خاطره خوشی ندارند و این پروژه با آنکه سه دهه از آغاز آن می‌رسد اما هنوز به مقصد نرسید درحالی که عرصه‌های وسیعی از منابع طبیعی تخریب و درختان زیادی قطع شده است.
گذر پروژه آزادراه غرب مازندران از دل جنگل و کوهستان‌های هیرکانی و ساخت جزایر گردشگری در دریا، نیازمند آن است تا نظارت بیشتری در مراحل اجرای طرح صورت گیرد تا آیندگان، گذشتگان را به میراث خواری متهم نکنند.
کد خبر 6448239

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/891046/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رکورد جهانی ماراتن زنان شکست!

حکم پیروز قربانی بی سر و صدا صادر شد!

واکنش استقلال به بسته شدن پنجره نقل و انتقالات

ادعای جالب پرسپولیس علیه حکم بیرانوند!

ستاره استقلال درخواست جدایی داد!

اولین خروجی قطعی پرسپولیس مشخص شد

قهرمانی تاریخی لیورپول؛ بندر سرخ تا صبح سرود می‌خواند

اهدای جایزه یک عمر دستاورد هنری به کارگردان «پدرخوانده»

5 اشتباه رایج موقع خرید لوستر مدرن که ممکنه پشیمونت کنه!

السالوادور با وجود توافق با صندوق بین‌المللی پول همچنان بیت کوین خریداری می‌کند

بیانیه تند علیه حواشی آبادان: روز سیاه فوتبال!

اشتباه عجیبی که 67هزار پاکستانی را از حج محروم کرد | پول‌ها به حساب دیگری واریز شد!

سخنگوی دولت: منطقه پتروشیمی گهر مازندران به اراضی ملی میانکاله بازگشت

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

راهکارهای طبیعی برای درمان کبد چرب

کمبود این ریزمغذی‌های حیاتی را جدی بگیرید

رونمایی از پوستر نمایشگاه کتاب؛ زنده نگه داشتن نام ایران با کتابخوانی!

«از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه» منتشر شد

بخشی از کتاب/ عشق فقط احساس نیست

اولین شهرداری که در فوتبال ایران کتک خورد!

«ام اس» تهدیدی برای جوانان و بانوان

گل اول لیورپول توسط لوئیس دیاز

پایان زودهنگام فستیوال کوچه به احترام مردم داغدار هرمزگان

شهدا پرچم عزت را برای میدانداری به ورزشکاران سپردند

چاه آب روستای اسبوکلای ساری در حال بهسازی است

عاملان قطع 20 اصله درخت در بهشهر زندانی شدند

فرمانداران متولی نظارت بر طرح های سالم‌سازی ساحل هستند

275 پروژه ورزشی در مدارس مازندران اجرا شد

پزشکیان: آیا واقعاً لازم است 130 هزار کانتینر را در بندر نگه‌داریم؟

اگر لاغرید، چطور وزنتان را افزایش دهید

گروه خونی نجات‌بخش؛ چرا O منفی در حوادث حیاتی است

صدور و ارائه مجوز فعالیت اقتصادی به صورت الکترونیکی در کیش

شعر بی تو مهتاب شبی از فریدون مشیری

دو معلم مازندرانی به عنوان معلمان نمونه کشوری انتخاب شدند

پیش بینی بهره برداری از 275 پروژه ورزشی در سطح مدارس استان

هت‌‎تریک هافبک باتجربه در بدشانسی مقابل استقلال!

علی‌نژاد: هیچ محدودیتی برای همکاری با موتای جهانی وجود ندارد

اردوی جهادی درمانی در روستای تیله نو برگزار شد

عاملان نزاع دسته جمعی در گلوگاه روانه زندان شدند

پروژه های نیمه کاره مازندران تا پنج سال آینده هم تکمیل نمی شوند

نمایشگاه کتاب در بهشهر افتتاح شد

محکومیت سنگین استقلال با شکایت بازیکن بوسنیایی

سخنگوی دولت: پتروشیمی گهر مازندران به اراضی ملی میانکاله بازگشت

پشت‌ پرده درگیری‌ها در آبادان؛از نقش مدیرعامل تا اتفاقات سکو

2.5 میلیون قطعه جوجه ریزی در ساری انجام شد

نماینده مجلس: انفجار بندرعباس بخاطر سوخت موشکی یا خرابکاری را تایید نمی کنم/ تعداد فوتی های انفجار به 35 نفر رسید

تماس تلفنی مهدی کروبی با سعید مدنی در زندان دماوند

چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم

مصرف لبنیات در ایران 170 کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی است

توصیه به بانوان در سنین باروری؛ مشاوره بارداری بگیرید