پیام مازند

آخرين مطالب

چطور سلامت مردان بیشتر می شود؟ علمي

چطور سلامت مردان بیشتر می شود؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند - خراسان /سلامت مردان از آن دست موضوعاتی است که بیشتر اوقات نادیده گرفته می‌شود و به همین دلیل از چکاپ منظم خبری نیست. اما مردان می‌توانند با رعایت بعضی نکات و اضافه‌کردن بعضی از عادت‌های سالم به سبک زندگی خود، به ارتقای سلامت‌شان کمک کنند. اما درباره این راهکارها چه می‌دانید؟
معاینات منظم| پاشنه آشیل بسیاری از مردان رفتن به آزمایشگاه و دادن یک آزمایش خون است. برای ارتقای سلامت خود باید به پزشک مراجعه کنید و معاینات پزشکی دوره‌ای انجام دهید، از جمله غربالگری برای فشار خون، کلسترول و قند خون. همچنین غربالگری سرطان‌ها، به ویژه سرطان پروستات و روده بزرگ، را هم در نظر داشته باشید.
تغذیه سالم| یک رژیم غذایی متعادل با میوه‌ها، سبزی‌ها، غلات کامل، پروتئین‌های کم‌چرب و چربی‌های سالم (مانند روغن زیتون) داشته باشید و از مصرف شکر اضافه، نمک و چربی‌های اشباع‌شده خودداری کنید.
فعالیت بدنی منظم| حداقل 150 دقیقه ورزش متوسط یا 75 دقیقه ورزش شدید در هفته انجام دهید. فعالیت‌های ورزشی متنوعی مانند پیاده‌روی، دویدن، شنا یا ورزش‌های گروهی را امتحان کنید.
دوری از مواد مضر| از مصرف هر نوع مواد مضر برای سلامت روان و بدن خودداری کنید و اگر هم خدای نکرده درگیر این موارد هستید حتماً با کمک یک کارشناس اقدام به ترک کنید.
بازار
خواب کافی| درست است که ساعات زیادی را بیرون از خانه مشغول کارید و دوست‌دارید در خانه وقت بیشتری بگذرانید اما سعی کنید هر شب بین 7 تا 9 ساعت خواب با کیفیت داشته باشید. عادت‌های خواب سالم مانند خوابیدن و بلند شدن در زمان‌های مشخص را رعایت کنید.
سلامت روان| به سلامت روان خود توجه کنید، با دوستان و خانواده در مورد احساسات و مشکلات خود صحبت کنید. در صورت نیاز به کمک، به متخصصان سلامت روان مراجعه کنید.
حفظ روابط اجتماعی| وقت گذراندن با خانواده و دوستان می‌تواند به کاهش استرس و بهبود خلق‌وخو کمک کند. همچنین فعالیت‌های اجتماعی و عضویت در گروه‌های محلی را جزو اولویت‌هایتان بگذارید تا بتوانید برای آن وقتی داشته باشید.
آموزش و اطلاعات| درباره سلامت خود و بیماری‌های شایع آگاهی کسب کنید. روش غربالگری‌ها را بدانید و از اینترنت و منابع معتبر برای یادگیری بیشتر درباره بهداشت و سلامتی استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874385/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رجائیان: اتوبوس‌ها به‌خاطر رسیدن به عوارضی متوقف شدند

17 و 18 فروردین ماه؛ برگزاری انتخابی کاراته آقایان و بانوان

وقتی میگوییم استفن کری هیچ شوتی رو از دست نمیدهد

تغییر زمان دیدار تراکتور - استقلال

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

اقدامات اولیه برای درمان ناباروری

اهمیت سلامت بانوان پیش از بارداری

شاعرانه/ به دیدن آمده بودم دری گشوده نشد

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

برتری 4 گله تیم ملی فوتبال نوجوانان در اولین بازی اردوی تهران

برگزاری مسابقات کشتی پهلوانک‌ها در تهران

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

بازیگرانی که از تلویزیون شروع کردند و حالا به سینمای بین‌الملل رسیده‌اند

محور گردشگری عباس‌آباد - کلاردشت بازگشایی شد

جزئیات جلوگیری از فعالیت قایق‌های غیرمجاز در سفرهای دریایی مازندران

دو مکان جدید برای مدیریت پسماند بابل معرفی شد

ارسال 40 تن کیوی از مازندران برای تنظیم بازار به پایتخت

کشف و امحای 4 تن مواد غذایی فاسد در ساری

آقای نقدعلی! همه مقامات لشکری و کشوری دیدند چه شد؛ دروغ نگو!

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

نکاتی درباره استفاده از دهان‌شویه

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

محمد بُشرا در بیمارستان بستری شد

هیچ سروده‌ای در دیوان نظامی جز زبان پارسی نیست

این دیدار مرگ و زندگی آنچلوتی است

یک جای خالی بزرگ در پلی‌آف والیبال ایران

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران فدراسیون تیراندازی با کمان

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

10 فیلم سامورایی بی نقص که هر کسی باید یکبار ببیند؛ از Samurai Fiction تا Harakiri

مازندران و سمنان در صدر استان‌های اهداکننده خون

سخنگوی دولت: با بانیان تجمعات غیرقانونی اخیر برخورد می‌شود/ در مورد وزیر اقتصاد هنوز به جمع‌بندی نرسیدیم

خطر ابدی میکروپلاستیک‌ها

ویتامین D را صبح بخوریم یا شب؟

میوه‌های ضد یبوست را بشناسید

یک بیمار استرالیایی رکوردِ زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی را زد

دندان‌ عقلم را بکشم؟

سوخت ماشین بدن

انتشار چند کتاب تاریخی

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی