برای آینده درخشان چالوس، به فرماندار جدید کمک کنیم
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش خبرگزاری موج از مازندران
، حجت الاسلام سید داوود موسوی در آئین تکریم و معارفه فرماندار جدید چالوس اظهار داشت: خدمت به مردم همواره در آموزه های دینی و انقلابی ما تأکید شده است و رضایت مردم به عنوان یک حق الناس باید مورد توجه مدیران قرار گیرد.
وی با قدردانی از تلاش های دلسوزانه فرماندار سابق چالوس، افزود: تغییر فرمانداران در دولت های مختلف همیشه انجام می گیرد و این برای تسریع در هم افزایی فکری به منظور توسعه یک شهرستان بسیار کمک کننده است.
امام جمعه چالوس ضمن آرزوی موفقیت برای فرماندار جدید چالوس، گفت: یقیناً نگاه و رویکرد فرماندار جدید هم توسعه محور و مردمداری است که البته در سوابق گذشته ایشان در مناصب مدیریتی به خوبی دیده می سود و بنابراین فرصت ارزشمندی برای شهرستان چالوس است تا همه به جناب «یوسف پور» کمک کنیم و به پیشرفت بیش از پیش دیارمان دست بیابیم.
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴:۵۵
-
۴ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868898/