آمادهباش استاندار مازندران در پی استقرار سامانه بارشی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - استاندار مازندران با بیان اینکه جلسه اضطراری مدیریت بحران در مازندران برگزار شد گفت: دستگاههای امدادی و خدمات رسانی با استقرار سامانه بارشی آماده خدمات رسانی هستند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مهدی یونسی استاندار مازندران در نشست اضطراری مدیریت بحران مازندران اظهار داشت: مدیران دستگاه خدمات رسان همه تمهیدات لازم را در ارائه خدمات به مردم بهکار بگیرند.
وی هرگونه بیتوجهی نسبت به تاخیر در ارائه خدمات مطلوب را غیر قابل قبول عنوان کرد و افزود: از مردم میخواهیم تا نسبت به هشدار هواشناسی هوشیار باشند و با مصرف بهینه انرژی در گذر از این پیک سرمایی همراهی کنند.
وی با تاکید بر پرهیز از سفرهای غیر ضروری به مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به پیشبینی دقیق هواشناسی باید با برنامهریزی کامل آمادگی برای چالشهای احتمالی را داشت.
وی با تاکید بر استقرار خودروهای کمکی برف روب و نمک پاش در مازندران تصریح کرد: کلیه فعالیتها رصد میشود.
هوشنگ بهزادی مدیرکل هواشناسی مازندران هم اطهار کرد: طبق نقشههای هواشناسی پنج هزار کیلومتر از راههای روستایی و کوهستانی و بیش از هزار روستا درگیر برف میشوند.
وی افزود: پیش بینی شده است نشست 80 سانتیمتری برف در شرق مازندران و بارش 40 تا 100 میلی متری باران در دشت و جلگه مناطق مرکزی و شرق استان را داشته باشیم.
بهزادی دمای منفی هفت تا 13 درجه در مناطق دشتی و دمای زیر 2 درجه زیر صفر از روز یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده محتمل دانست و بیان کرد: از پنجشنبه شب تا روز یکشنبه مناطق ساحلی استان با سرعت باد حدود 72 کیلومتر بر ساعت مواجه میشوند.
حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران هم از آمادگی کامل راهداری خبر داد و گفت: کلیه اکیپها با تجهیزات در محورهای مواصلاتی استان مستقرند.
وی افزود: حجم بارش برف و باران و پیش بینی آن سبب شد پنج دستگاه خودروی نمک پاش از استان های همجوار نیز وارد استان شود.
جهانیان افزود: موج سفر با توجه به تعطیلی اواسط هفته به مازندران را داریم که خدمات راهداری را افزایش میدهد و براساس پیشبینی بارشهای برفی به 80 سانتی متری و بارش باران به 100 میلیمتر خواهد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز اظهار کرد: ذخیرهسازی سوخت جایگزین و استفاده از سیستمهای دومنظوره سوخت در واحدهای تولیدی کشاورزی شامل دام و طیور، پرورش گل و گیاه و واحدهای پرورش قارچ ضرورت دارد.
وی تصریح کرد: تامین علوفه ویژه دام و تامین سبوس برای واحدهای دامداری روستایی در مناطق میانبند و مرتفع ضروری است و علاوه بر این حفاظت از کندوها در برابر سرما و تامین شکر مورد نیاز زنبورداران به دقت مورد توجه قرار گرفته است.
وی خواستار بررسی دستگاههای گرمایشی جایگزین در صورت قطع سوخت اصلی برای مقابله با سرما شد.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۶:۰۰
-
۱۰ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868950/