پیام مازند

آخرين مطالب

عیار واقعی اسکوچیچ بر کسی پوشیده نیست/ تراکتور شخصیت قهرمانی دارد گفتگو

عیار واقعی اسکوچیچ بر کسی پوشیده نیست/ تراکتور شخصیت قهرمانی دارد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرورزشی، محسن بیاتی‌نیا عصر پنجشنبهدر گفت‌وگویی ضمن اشاره به شرایط لیگ برتر فوتبال ایران و جایگاه تیم‌ها تا هفته بیست‌وپنجم این رقابت‌ها اظهار کرد: صرف نظر از صعود تیم ملی به جام‌جهانی، از ابعاد دیگر، سال پُربرکتی برای فوتبال ما نبود. هرچند ما بدون مشکل به جام‌جهانی رسیدیم اما باید قبول کرد در لیگ برتر و فوتبال داخلی با مشکلات بسیاری دست به گربیان هستیم و باید این مشکلات حل شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: اگر به فوتبال داخلی خودمان نگاه کنیم، می‌بینیم آینده این فوتبال مبهم است! در این سال‌ها چه کرده‌ایم که از آینده فوتبال خودمان مطمئن باشیم؟ چه تضمینی برای بازیکنان جوان ایجاد کرده‌ایم که در نهایت تیم ملی ما از آن بهره ببرد؟ متاسفانه در این سال‌ها بازیکنان بی‌کیفیت خارجی را به فوتبال ایران تزریق کردیم و اجازه دادیم این فضا محلی برای رفت و آمد آنها شود و این به فوتبال ما ضربه زده است.
کارشناس فوتبال کشورمان یادآور شد: فوتبال ما زیبایی‌های خود را از دست داده و به دلیل بسیاری از مسائلی که بر همه روشن است، سطح کیفی فوتبال ما رشد ندارد. اگر قرار باشد فوتبال یک کشور در مسیر رشد و توسعه قرار بگیرد باید این فضا و شرایط در همه سطوح فوتبال آن کشور دیده شود و اگر این اتفاق رخ داد، یعنی فوتبال ما در مسیر درست قرار دارد. در فوتبال روز دنیا به جایگاه تیم‌ها نگاه نمی‌شود چراکه سطح کیفی آنها اختلاف چندانی ندارد و در هر بازی ممکن است نتایجی رقم بخورد که جایگاه جدولی را دست‌خوش تغییر کند اما آیا در فوتبال ما هم این کیفیت وجود دارد؟
بیاتی‌نیا با تاکید بر اینکه پول باید در فوتبال گردش داشته باشد و باید آن را یک تجارت پُرسود دید، اظهار کرد: وقتی پول وارد فوتبال شده و از این چرخه خارج می‌شود، یعنی بخشی از کار را درست انجام نداده‌ایم. پول در این رشته مهم است اما همه چیز نیست. فوتبال رشته‌ای درآمدزا است که می‌تواند خودش را بازسازی کند اما آیا در فوتبال ما این چرخه وجود دارد؟‌ این پول باید در فوتبال هزینه شود تا دوباره به چرخه بازگردد و تا این مسیر اصلاح نشود، فوتبال رشد نخواهد کرد.
ملی‌پوش اسبق کشورمان در مورد شانس تیم‌های بالانشین برای قهرمانی در لیگ برتر نیز اضافه کرد: قهرمانی که می‌خواهد در پایان لیگ جام را بالای سر ببرد باید از همان ابتدای فصل شخصیت قهرمانی خود را نشان بدهد. تراکتور با خریدهایی که داشت و تصمیم‌هایی که در شروع فصل گرفت، این کار را به خوبی انجام داد. به نظر من سپاهان و پرسپولیس هم شرایط خوبی داشتند اما در مسیری که قرار گرفتند چندبار لغزش از خود نشان دادند و این برای آنها در ادامه راه ایجاد مشکل کرد. متاسفانه یکی از مشکلات فوتبال ما عدم ثبات است و این در ابعاد مختلف به این رشته ضربه وارد می‌کند. تراکتور از این بابت هم شرایط بهتری دارد. آنها با حضور دراگان اسکوچیچ ضمن ارائه یک فوتبال زیبا و هجومی، تنوع گلزنی هم داشتند و تا امروز شایسته قهرمانی هستند.
وی در مورد اسکوچیچ و شخصیت حرفه‌ای این مربی نیز به ایرنا گفت: او همواره به دنبال تغییر و موفقیت است. در تیم ملی فوتبال ایران و در هر باشگاهی که حضور داشته همواره توانایی‌های خود را اثبات کرده است. از نظر فنی او را قبول دارم و عیار واقعی او برای فوتبالی‌ها پوشیده نیست. این مربی در موفقیت‌های تراکتور نقش به‌سزایی داشته و هواداران این تیم با اسکوچیچ لذت فوتبال را به خوبی درک کرده‌اند.
بیشتر بخوانید: تراکتور سه بازیکن دیگر پرسپولیس را هم می خواهد! / ادعای یک خبرگزاری

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/883921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

ساکت در نساجی ماندنی شد

نادی: سازمان قضائی در پیشگیری از وقوع جرم نقش ویژه‌ای دارد

پاسخ رئیس‌ سازمان برنامه به ادعای رسوب پول در حساب دستگاه‌ها

رایس به خاطر پول به منچستریونایتد می‌آمد

آقای رئیس جمهور! پشتیبانی از تیم مذاکره ، سرمایه اجتماعی می خواهد/ این سرمایه را با رفع فیلترینگ و شکستن سد FATF به میدان بیاورید

تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می شود

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

تخصیص 4 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مدرسه مولوی نکا

دانش آموزان مازندران رتبه های برتر جشنواره های علمی را کسب کردند

مرگ مشکوک و عجیب دختر جوان در جنگل های عباس آباد؛ قبل از مرگ برای دو نفر پیام فرستاد!

نرخ جدید اجاره آپارتمان در منطقه 4 و 5 تهران

قائمشهر فاتح پیکارهای های قهرمانی کشتی آزاد نونهالان مازندران

لبخند آفتاب بهاری پس از باران

کشف 15 ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد

توت فرنگی‌های بهاری جویبار به بازار می‌آیند

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

شاه‌بهرامی: خوشایند سازی دادسرای نظامی چالوس چشم‌گیر است

پیش بینی بورس در هفته جاری/ سیگنال مهم برای انفجار بورس در راه است

کوهنوردان گمشده در قله سماوس پیدا شدند

برگزاری راهیان نور دانش‌آموزی در مرکز فرهنگی دفاع مقدس گیلان

وقتی باغ موزه دفاع‌مقدس گیلان تداعی‌گر سرزمینِ نور می‌شود

مقصد پول‌های بورسی کجاست؟

مقاوم‌سازی 55 درصد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات حکم تعطیلی پژوهشکده اکولوژی خزر؛ پای اراضی ساحلی در میان است

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

درآمد 45 هزار میلیارد تومانی تلویزیون از سریال پایتخت

پیش‌بینی بازار سهام امروز 30 فروردین 1404

خدمات رفاهی کارکنان قضایی در اولویت است

توکن (WalletConnect (WCT اکنون پس از راه‌اندازی در27 فروردین دربیت یونیکس قابل معامله است

مقاوم سازی 55 درصد مسکن روستایی در مازندران

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

شایع‌ترین عوامل خطر بیماری عروق کرونر در زنان

لاغری شیشه‌ای! پشت پرده مصرف قرص‌های پرطرفدار

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی