پیام مازند

آخرين مطالب

بورس در انتظار نتیجه مذاکرات اقتصادی

بورس در انتظار نتیجه مذاکرات
  بزرگنمايي:

پیام مازند -

پیام مازند

به گزارش می‌متالز، معاملات بورس تهران در آخرین روز از هفته با تداوم رشد نماگر‌های سهامی پیگیری شد. در معاملات امروز، شاخص کل 0.87 درصد بر ارتفاع خود افزود و به سطح 2 میلیون و 830 هزار واحدی رسید. شاخص هم‌­وزن نیز با رشد اندک 0.02 درصدی همراه شد و به سطح 818 هزار واحدی رسید. برخلاف دو نماگر اصلی بازار سهام، شاخص کل فرابورس با افت همراه شد و مجددا کانال 25 هزار واحدی را از دست داد.
رکورد ارزش معاملات در یک ماه اخیر در معاملات امروز بورس تهران، ارزش معاملات خرد بازار سهام که شامل سهام، حق­ تقدم و صندوق‌های سهامی می‌­شود؛ رقم 10 هزار و 509 میلیارد تومان را ثبت کرد. از 14 اسفند سال گذشته که ارزش معاملات خرد در کانال 11 هزار میلیارد تومان قرار گرفته بود؛ این متغیر موفق به عبور از سطح 10 هزار میلیارد تومان نشده بود، اما سرانجام در معاملات امروز با ثبت بالاترین مقدار ارزش معاملات در یک ماه گذشته، مجددا ارزش معاملات به سطوح بالاتر از 10 همت بازگشت.
استقبال از بزرگان در روز خروج پول در معاملات امروز، 520 میلیارد تومان پول حقیقی از گردونه معاملات سهام، حق تقدم و صندوق­‌های سهامی خارج شد. عرضه­ شدن صفوف خرید در بسیاری از نماد‌های معاملاتی سبب شد که بخشی از حقیقی‌­ها از متن معاملات خارج شوند و سهام تحت تملک خود را به سرمایه­‌گذاران حقوقی بازار واگذار کنند. 132 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌­های اهرمی خارج شد و پنجاه شرکت بزرگ بازار نیز با ورود پول 405 میلیارد تومانی همراه شدند. ورود پول به سهام بزرگ و شاخص ­ساز بازار در روزی که کلیت بازار با خروج پول حقیقی همراه شده است، نشان می‌­دهد در معاملات امروز فشار عرضه در حوالی سهام کوچک و باارزش بازار پایین بوده است.
بازار‌ها در انتظار مذاکرات در آغاز معاملات سال 1404 در بازار آزاد، نرخ دلار برای اولین بار توانست از محدوده 100 هزار تومان عبور کند. هفتم مرداد 97 بود که دلار برای اولین بار توانست از محدوده 10 هزار تومان عبور کند و حال در روز‌های ابتدای سال 1404 و بعد از 7 سال، قیمت اسکناس آمریکایی در بازار آزاد 10 برابر شده است. با رسیدن دلار آزاد به ارقام بیش از 100 هزار تومان برخی از تحلیلگران ارزی معتقد بودند که نرخ‌­های مذکور به دلیل حجم پایین معاملات و قرار داشتن در تعطیلات نوروزی از صحت و قطعیت کافی برخوردار نیست و برای کشف نرخ‌­های جدید در بازار آزاد باید منتظر معاملات پس از تعطیلات نیمه نخست فروردین ماند. بعد از تعطیلات هم تغییر خاصی در اوضاع ایجاد نشد و دلار، معاملات 18 فروردین را با قیمت 105 هزار و 800 تومان به پایان رساند. شامگاه هجدهم فروردین اخباری در فضای مجازی و رسانه‌­های رسمی و غیررسمی مخابره شد مبنی بر این که دور جدید مذاکرات جدی ایران و آمریکا در راه است؛ این اخبار بلافاصله توسط برخی مقامات ایران تایید شد. بعد از مخابره این اخبار، در بازار ارز، طلا و سکه فشار فروش ایجاد شد و نخستین واکنش­ به این خبر توسط تتر صورت گرفت که در شب هجده فروردین با افت قابل ­توجه چند کانالی همراه شد. معاملات روز 19 فروردین دلار آزاد با سقوط آزاد آغاز شد و دلار معاملات صبح این روز را در کانال 98 هزار تومان شروع کرد که افت 7 کانالی را در قیمت دلار نسبت به شب قبل نشان می­‌داد. اگر چه در ادامه دلار در بازار آزاد با افزایش همراه شد و معاملات روز 19 فروردین را در حوالی 100 هزار تومان به پایان رساند؛ اما خبر شروع مذاکرات جدی میان ایران و آمریکا در عمان به حدی اثرگذار بود که سبب شد دلار در این روز افت 5.6 درصدی را به ثبت برساند. بیش از دو سال از روزی که دلار در مقیاس روزانه افتی بیش از این مقدار تجربه کرده بود می­‌گذرد؛ آخرین باری که اسکناس آمریکایی در یک روز بیش از این میزان افت کرده بود، به بیستم اسفند 1401 بازمی‌­گردد که در آن روز نرخ ارز در بازار آزاد از محدوده 49 هزار و 800 تومان تا سطح 43 هزار و 900 تومان کاهش پیدا کرد که معادل افت 11.8 درصدی بود. دلار در معاملات امروز نیز در محدوده 100 هزار تومان مورد معامله قرار گرفت و روند پرشتابی را نداشت. به نظر می­‌رسد همه بازار‌های دارایی اعم از بورس، ارز، طلا و سکه منتظر مشخص ­شدن نتیجه مذاکرات هستند.
منبع: دنیای اقتصاد

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/883697/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

ساکت در نساجی ماندنی شد

نادی: سازمان قضائی در پیشگیری از وقوع جرم نقش ویژه‌ای دارد

پاسخ رئیس‌ سازمان برنامه به ادعای رسوب پول در حساب دستگاه‌ها

رایس به خاطر پول به منچستریونایتد می‌آمد

آقای رئیس جمهور! پشتیبانی از تیم مذاکره ، سرمایه اجتماعی می خواهد/ این سرمایه را با رفع فیلترینگ و شکستن سد FATF به میدان بیاورید

تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می شود

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

تخصیص 4 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مدرسه مولوی نکا

دانش آموزان مازندران رتبه های برتر جشنواره های علمی را کسب کردند

مرگ مشکوک و عجیب دختر جوان در جنگل های عباس آباد؛ قبل از مرگ برای دو نفر پیام فرستاد!

نرخ جدید اجاره آپارتمان در منطقه 4 و 5 تهران

قائمشهر فاتح پیکارهای های قهرمانی کشتی آزاد نونهالان مازندران

لبخند آفتاب بهاری پس از باران

کشف 15 ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد

توت فرنگی‌های بهاری جویبار به بازار می‌آیند

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

شاه‌بهرامی: خوشایند سازی دادسرای نظامی چالوس چشم‌گیر است

پیش بینی بورس در هفته جاری/ سیگنال مهم برای انفجار بورس در راه است

کوهنوردان گمشده در قله سماوس پیدا شدند

برگزاری راهیان نور دانش‌آموزی در مرکز فرهنگی دفاع مقدس گیلان

وقتی باغ موزه دفاع‌مقدس گیلان تداعی‌گر سرزمینِ نور می‌شود

مقصد پول‌های بورسی کجاست؟

مقاوم‌سازی 55 درصد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات حکم تعطیلی پژوهشکده اکولوژی خزر؛ پای اراضی ساحلی در میان است

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

درآمد 45 هزار میلیارد تومانی تلویزیون از سریال پایتخت

پیش‌بینی بازار سهام امروز 30 فروردین 1404

خدمات رفاهی کارکنان قضایی در اولویت است

توکن (WalletConnect (WCT اکنون پس از راه‌اندازی در27 فروردین دربیت یونیکس قابل معامله است

مقاوم سازی 55 درصد مسکن روستایی در مازندران

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

شایع‌ترین عوامل خطر بیماری عروق کرونر در زنان

لاغری شیشه‌ای! پشت پرده مصرف قرص‌های پرطرفدار

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی