پیام مازند

آخرين مطالب

شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود اقتصادی

شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - محمدحسن اسدی شامگاه گذشته در آیین افتتاح و رونمایی از پروژه‌های نورپردازی به صورت همزمان در سه محور کلانشهر شیراز، با اشاره به اینکه شیراز نور است و باید با داشته‌های باستانی، فرهنگی، تاریخی، تمدنی و تدینی به نور علی نور تبدیل شود. 
او گفت: بزرگانی در این شهر زیست داشته‌اند از حافظ و سعدی و ملاصدرا و امامزادگان عظیم‌الشان که خود نوری در این شهر ایجاد کرده‌اند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اسدی تصریح کرد: شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود.
شهردار شیراز همچنین از اقدامات سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری بابت اجرای پروژه‌های نورو پردازی و بازخورد مثبت شهروندان از این پروژه‌ها تقدیر کرد و گفت: امسال، سال بهره‌برداری از پروژه‌های خرد و کلان، شکوفایی، ثمردهی و گل چیدن از گلستان شهر شیراز و این جهانشهر است.
اسدی ادامه داد: اقدامات عمرانی در شهرداری شیراز تعطیل پذیر نیست به گونه‌ای که حتی در نخستین روز کاری سال جدید یم دور برگردان در شمال غرب به نام شهید اکبر ممسنی به بهره‌برداری رسید و امشب هم دومین پروژه افتتاح می‌شود.
او همچنین اعلام کرد که طی دو هفته آینده چند پروژه عمرانی به ارزش 16 هزار میلیارد تومان با حضور یکی از معاونین رئیس جمهور در شیراز به بهره‌برداری می‌رسد.
شهردار شیراز در خاتمه سخنانش خاطرنشان کرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، پروژه‌های نور پردازی در راستای مصرف کم انررژی و چراغ‌های کم مصرف اجرایی شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم ضمن تبریک نوروز 1404، گفت: خدا را شاکریم خدمت گذار مردمی شریف، خوش اخلاق و بزرگ در شهری زیبا هستیم.
سید ابراهیم حسینی با گریزی به سابقه این شهر، عنوان کرد: اگرچه افتخار به گذشته شهر شیراز ارزشمند است، اما پاسداشت و اضافه شدن به این شکوه، عظمت، زیبایی و بزرگی وظیفه ما هست.
او تصریح کرد: خوشبختانه روند توسعه و آبادانی به سمتی پیش می‌رود که هم مسائل زیرساختی و هم زیباسازی و هم منظر شهر، معماری و گردشگری به سرعت پیشرفت کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده در سال گذشته، به شهروندان نوید شهری زیباتر و مناسبتر و شایسته آنها در سال جاری داد و ابراز امیدواری کرد که شاهد تحول در همه جنبه‌های شهری باشیم.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: به همت والای شهردار شیراز که همواره توجه ویژه به سیما و منظر شهری دارند، از دو سال گذشته 60 پروژه نور پردازی در نقاط مختلف شهر از جمله پل‌ها، تقاطع‌ها، میادین، پارک‌ها …انجام شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
حمید کشتکار با بیان اینکه سه پروژه نیز امشب افتتاح خواهد شد که نخستین آن مربوط به اجرای عملیات نورپردازی بلوار پاسداران به طول 2800 مترمربع از پارک قوری تا میدان معلم است، گفت: برای اجرای این پروژه 920 چراغ در رفوژ بلوار نصب شده که انعکاس آنها به سمت بالا و درختان است.
او ادامه داد: از رنگ‌های سرد و گرم و متنوع به تناوب در این پروژه استفاده شده است.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه 460 درخت در طول این بلوار وجود دارد، طول کانال حفاری شده در اجرای این پروژه را 5 کیلومتر، متراژ کابل استفاده شده را 10 کیلومتر و تعداد تابلو برق را 13 تابلو اعلام کرد.
کشتکار عنوان کرد: تکمیل دالان نور ارگ کریمخانی به میزان 40 مترمربع و لوستر‌های خیابانی بلوار بوستان به سمت آرامگاه سعدی به میزان 19 دستگاه لوستر نیز دو پروژه دیگر نور پردازی است که امشب به افتتاح می‌رسد.
منبع: شهرداری شیراز

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/879591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

تداوم صدرنشینی سینر با وجود محرومیت

عاملان تیراندازی خیابان 30 متری پژوهنده خرم‌آباد دستگیر شدند

فرمول‌های محاسبه پول پیش، رهن و اجاره خانه | رازهای محاسبه پول پیش، رهن و اجاره خانه: از کجا شروع کنیم؟

انجام 1500 ماموریت پزشکی در طرح سلامت نوروزی بابل

پایان کابوس در نوشهر: پدر بلاگر معروف از چنگال گروگانگیران رها شد!

راز گروگان گیری پدر آیسان اسلامی برملا شد: جزئیات تکان دهنده از زبان پلیس!

این غذاها را دوباره گرم نکنید

خوردن غذاهای چرب چه بلایی سرتان می آورد

این بود زندگی؟

داستانک/ زندگی دوباره

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

بازیکن سابق موناکو سپاهانی شد؛ مهاجم خروس ها در اصفهان

اعتراض خیبر خرم آباد به داوری دیدار با استقلال: پنالتی ما گرفته نشد!

ترافیک سنگین جاده شمال

برپایی جشن بزرگ عید در عید و جشنواره ملی سبزینه در نوشهر

چه خبر از ترافیک جاده چالوس؟

چرا بازار برنج وابسته به دلار بازی شده است؟

حالت تهوع از علائم کمبود این ویتامین است

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

معاون اول رئیس جمهور یک طرح مهم گردشگری نوشهر را افتتاح کرد

یک‌طرفه شدن جاده چالوس از ساعت 18

بازگشت تنش‌های تجاری؛ تعرفه‌های جدید آمریکا تهدیدی تازه برای بازار رمزارزها

وضعیت جاده‌ها/ جاده چالوس یک‌طرفه شد؛ ممنوعیت تردد از تهران به شمال

عباس‌آباد، میزبان رویداد بین‌المللی مجمع گردشگری شهری

خلاصه اخبار نیم روزی سه شنبه 12 فروردین

پلیس 100میلیارد تومان پولِ بلاگر معروف را نجات داد/ گروگان‌گیرها در تهران غافل‌گیر شدند +ویدیو

رهایی گروگان توسط پلیس مازندران

یک طرفه شدن محور کرج - چالوس به سمت تهران

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد/ ورود ممنوع برای مسیر جنوب به شمال

جاده چالوس به سمت تهران یک طرفه شد

جلوه گری پرچم سر رنگ ایران در بلندای تهران| عباس‌آباد، میزبان رویداد بین‌المللی مجمع گردشگری شهری

رانندگان مصرف غذاهای پُرچرب و سنگین را در سفر محدود کنند

اقدامی که سن قلب و عروق را 6 ماه کاهش می‌دهد

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

تردد از تهران به شمال ممنوع شد

پیش بینی آب و هوای مازندران و ساری فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران از ساعت 18 | تردد از تهران به شمال ممنوع شد

آخرین وضعیت محدودیت ترافیکی جاده چالوس/ شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود

چالوس به سمت تهران یک طرفه می‌شود

وضعیت آب و هوا لرستان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده | آب و هوای خرم آباد در روز سیزده بدر + هواشناسی خرم آباد

ترافیک در محور چالوس سنگین شد

جاده چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران