پیام مازند

آخرين مطالب

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند سیاسی

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امشب در دیدار جمعی از بانوان فعال در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حامیان جبهه مقاومت، ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: حضرت خدیجه (س) و امام حسن (ع) دو الگوی کرامت هستند، حضرت خدیجه (س) هر چه داشت را وقف جبهه مقاومت، توحید، حق و حقیقت کرده است، کرم و سخاوت امام حسن مجتبی (ع) هم ضرب‌المثل است.
وی افزود: سالروز شهادت امام علی (ع) که الگوی کاملی از حمایت از ضعفا و ایتام هستند را در پیش داریم، سال نو در پیش است آرزو می‌کنیم که سال نو سراسر موفقیت و پیشرفت برای ملت و امت ما، جبهه مقاومت و شکست و رسوایی برای جبهه ضلالت، ظلم و استکبار به سردمداری فرعون، زمان شیطان بزرگ، آمریکای جهان‌خوار باشد.
آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: البته نیاز به تذکر نیست گرچه تذکر مفید است باید سعی کنیم ایام شهادت امام علی (ع) تحت الشعاع فضای تبریکی و عیدی قرار نگیرد بلکه آن فضا تحت الشعاع این فضا قرار بگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: موضوعات گوناگونی مورد بحث شده، قدرشناسی از بزرگوارانی از خواهران و مادران با پیشکسوتی و پیشتازی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران که در حوزه ایثار، ایران همدل و کمک به مظلومان غزه، لبنان و جبهه مقاومت از نظر انفاقات مالی سنگ تمام گذاشتند، مبالغ واقعا قابل تحسین است، اینها برجستگی‌های مردم مازندران است که مقام معظم رهبری در حکمی که ارائه دادند خواستار تبیین برجستگی‌های مردم مازندران شدند، امیدواریم این سنت الهی پسندیده در جامعه ولایی دیار علویان ما نهادینه است نهادینه‌تر شود و میراثی برای آیندگان باشد.
امام جمعه ساری با اشاره به طرح دغدغه‌های جمعیتی، اعلام کرد: یکی از دغدغه‌های ایران و استان ما در حوزه جمعیت بوده و مهم است، اول کار فرهنگی باید کرد، دوم زمینه‌سازی با ایجاد مشوق‌های لازم مثلا درمان رایگان نازایی، انفاق‌های دیگر به جای خودش در این زمینه هم دستگیری کنید، کار فرهنگی هم باید انجام داد، تشویق به ازدواج و زاد و ولد، دولتمردان و مسئولان هر سه قوه مصوبات خوبی داشته باشند و آن را عملی کنند، خانواده‌ها برای یک شیرخشک هزار دردسر دارند، گاهی در شعار خوب هستیم، اما عمل چندانی دیده نمی‌شود.
این مسئول عنوان کرد: مسئله دیگر بحث حجاب است به فرموده مقام معظم رهبری فرمودند این واجب شرعی و سیاسی است دشمنان ما از حجاب به‌عنوان ابزار جنگ نرم استفاده می‌کنند، باید ما تجمیع امکانات کنیم، استانداری، سپاه و بسیاری از نهاد‌ها و ادارات امور بانوان دارند، باید ببینیم اینها در سه سال اخیر در حوزه بانوان چه اقداماتی انجام داده‌اند؟ ببینیم چند مورد به جمعیت و حجاب مربوط است، قطعا عملکرد خود مسئولین الگوست.
وی افزود: امور بانوان حلقه وصل و هم‌افزایی داشته باشد، در مقابل دشمن قرارگاه باید تشکیل شود، ان‌شالله که در این زمینه‌ها موفق باشیم.
آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: در حوزه مسائل فرهنگی کار زیاد و جهاد تبیین نیاز داریم، اصلاح و ساماندهی خود آموزش و پرورش بزرگترین اصلاح و مهمترین کار است، اینجا باید قرآن، فرائض و واجبات را یاد بگیرند و مهارت انجام آنچه خدا خواسته را بیاموزند، البته همه گناه را گردن آموزش و پرورش نیندازیم، اما نقششان بسیار مهم است.
نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: بهترین جهادگران تبیین معلمان هستند اصلا نیازی نداریم از بیرون کسی را مامور انجام این کار کنیم، به شرطی معلمان را هماهنگ کرده و به حرفشان گوش کنیم.
وی همچنین تاکید کرد: رسانه ملی در استان باید جهاد تبیین داشته باشند، شبکه تبرستان و نهاد‌های فرهنگی دست به دست یکدیگر بدهند، به حول قوه الهی جبهه مقاومت علیرغم تبلیغات دشمن که سیاه را سفید و سفید را سیاه نشان می‌دهد در حال رشد است و دشمنان ما به ضعف خود معترف هستند، ما هیچ نگرانی‌ای نداریم، استقامت و اینکه هدف باید خدا باشد، مبارزه بدون ایمان و استقامت اتلاف وقت است، اگر این دو رکن را داشته باشیم خداوند برکات، نیرو‌ها و امداد خود را نازل می‌کند.
آیت الله محمدی لائینی در پایان اذعان داشت: روز قدس روزی بسیار حساس است ملت ما باید با تمام ظرفیت در صحنه حاضر شود چنانچه 22 بهمن در صحنه حماسه‌ساز شد، کانون قدرت، عنایت، دستگیری، عرفان و معنویت وجود نازنین امام زمان (عج) است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876544/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاشایی: توهین به صادقی مایه تاسف است

ادامه خشم کومان علیه ستاره لیگ عربستان

جت اختصاصی سیتی برای بازیکنش بعد از بازی با ایران

دیدار فرزانه فصیحی با وزیر ورزش

کم لطفی پیاتزا به صدرنشین والیبال ایران

نگاهی به عملکرد والیبال ایران در سالی که گذشت

معرفی دوومیدانی‌کاران اعزامی به مسابقات نوجوانان آسیا

برنامه بازی‌های تیم بسکتبال طبیعت در غرب آسیا

افشاگری جنجالی بهروز پایتخت علیه این سریال: نقش من را با پول به یک نفر دیگر فروختند

اعلام آرای استیناف استقلال، خیبر خرم آباد و مهاجم سابق پرسپولیس

روایتی از سکونت انسان‌های «نئاندرتال» در غار «قمری» خرم آباد

اهدای 300 جلد کتاب ایرانشناسی به کتابخانه‌های سراسر صربستان

تهدیدهای ترامپ و جهش طلا | چشم انداز بازار چیست

آتش سوزی در جنگل های مازندران

دانشگاه خرمشهر قابلیت تبدیل شدن به قطب راهیان نور را دارد

نظارت‌های پلیس راه مازندران در ایام نوروز تشدید می‌شود

رونمایی از نسخه بتای Ronin Web Wallet؛ تجربه‌ای جدید برای مدیریت یکپارچه دارایی‌ها

پرهیز از پول‌پاشی‌های بیهوده و اسراف ضرورتی انکار ناپذیر است

پرسپولیس رکورددار سال 1403 / سرخ ها با فروش این ستاره نجومی پول به جیب زدند

آتش سوزی منطقه ازارک چالوس ادامه دارد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

واحد 3 بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا به مدار تولید بازگشت

آتش در جنگل‌های مازندران /اطفای حریق با بالگرد

آتش سوزی بلای جان جنگل های چالوس

افشاگری بازیگر سریال پایتخت درباره فروش نقشش به خاطر پول / محسن تنابنده او را کنار گذاشت؟

یک‌میلیون و 124هزار تخت اقامتی آماده پذیرش گردشگران مازندران

پیش بینی وضعیت آب‌وهوای مازندران در تعطیلات نوروز

اورژانس مازندران آماده خدمات نوروزی است

حجم گسترده آتش در جنگل چالوس/درخواست یک فروند بالگرد

نحوه فعالیت بانک‌های مازندران در تعطیلات نوروز

مکتب القرآن چیذر، محفلی از جنس نور

آتش‌سوزی انبار لوازم برقی در بابل

واحد 3 بخار نیروگاه نکا وارد مدار تولید شد

محمدباقر بختیار با قید وثیقه آزاد شد

روحانی: مهرماه 97 ترامپ گفت برجام را قبول می‌کنم به شرطی که دو بند به آن اضافه کنیم و درباره مسائل موشکی و منطقه مذاکره کنیم

واکنش عباس عبدی به رفع حصر مهدی کروبی

عملکرد ضعیف دولت چهاردهم در سال 1403؛ شعار ناکام «وفاق ملی»

موقعیت‌های اورژانسی چهارشنبه سوری

تاکید وزیر گردشگری تاجیکستان بر توسعه همکاری‌ها با جزیره کیش

افزایش خدمات دهی پمپ بنزین های کیش با رفع نقص نازل ها و افزایش کارت های سوخت جایگاه ها

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

هموطن کارتال بهترین مربی لیگ عربستان شد

تغییر وزن حسن یزدانی و بازگشت کامران قاسمپور به وزن 86 کیلوگرم کشتی

اعزام ملی‌پوش دوومیدانی به مسابقات جهانی داخل سالن

کارتال: پرسپولیس مسن‌ترین تیم لیگ است

برنامه و اسامی کشتی‌گیران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

ارمغان 2 ستاره جوان برای سحابی پروانه‌ای

انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

جنگل‌های چالوس همچنان می سوزد| درخواست یک فروند بالگرد شد

مهمان‌نوازی مازندرانی‌ها در سفره‌های سنتی؛ نگاهی به غذاهای محلی شمال ایران

تصاویر/ رزمایش کمک مومنانه در شهر و بخش امامزاده عبدالله (ع) آمل