پیام مازند

آخرين مطالب

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند سیاسی

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امشب در دیدار جمعی از بانوان فعال در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حامیان جبهه مقاومت، ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: حضرت خدیجه (س) و امام حسن (ع) دو الگوی کرامت هستند، حضرت خدیجه (س) هر چه داشت را وقف جبهه مقاومت، توحید، حق و حقیقت کرده است، کرم و سخاوت امام حسن مجتبی (ع) هم ضرب‌المثل است.
وی افزود: سالروز شهادت امام علی (ع) که الگوی کاملی از حمایت از ضعفا و ایتام هستند را در پیش داریم، سال نو در پیش است آرزو می‌کنیم که سال نو سراسر موفقیت و پیشرفت برای ملت و امت ما، جبهه مقاومت و شکست و رسوایی برای جبهه ضلالت، ظلم و استکبار به سردمداری فرعون، زمان شیطان بزرگ، آمریکای جهان‌خوار باشد.
آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: البته نیاز به تذکر نیست گرچه تذکر مفید است باید سعی کنیم ایام شهادت امام علی (ع) تحت الشعاع فضای تبریکی و عیدی قرار نگیرد بلکه آن فضا تحت الشعاع این فضا قرار بگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: موضوعات گوناگونی مورد بحث شده، قدرشناسی از بزرگوارانی از خواهران و مادران با پیشکسوتی و پیشتازی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران که در حوزه ایثار، ایران همدل و کمک به مظلومان غزه، لبنان و جبهه مقاومت از نظر انفاقات مالی سنگ تمام گذاشتند، مبالغ واقعا قابل تحسین است، اینها برجستگی‌های مردم مازندران است که مقام معظم رهبری در حکمی که ارائه دادند خواستار تبیین برجستگی‌های مردم مازندران شدند، امیدواریم این سنت الهی پسندیده در جامعه ولایی دیار علویان ما نهادینه است نهادینه‌تر شود و میراثی برای آیندگان باشد.
امام جمعه ساری با اشاره به طرح دغدغه‌های جمعیتی، اعلام کرد: یکی از دغدغه‌های ایران و استان ما در حوزه جمعیت بوده و مهم است، اول کار فرهنگی باید کرد، دوم زمینه‌سازی با ایجاد مشوق‌های لازم مثلا درمان رایگان نازایی، انفاق‌های دیگر به جای خودش در این زمینه هم دستگیری کنید، کار فرهنگی هم باید انجام داد، تشویق به ازدواج و زاد و ولد، دولتمردان و مسئولان هر سه قوه مصوبات خوبی داشته باشند و آن را عملی کنند، خانواده‌ها برای یک شیرخشک هزار دردسر دارند، گاهی در شعار خوب هستیم، اما عمل چندانی دیده نمی‌شود.
این مسئول عنوان کرد: مسئله دیگر بحث حجاب است به فرموده مقام معظم رهبری فرمودند این واجب شرعی و سیاسی است دشمنان ما از حجاب به‌عنوان ابزار جنگ نرم استفاده می‌کنند، باید ما تجمیع امکانات کنیم، استانداری، سپاه و بسیاری از نهاد‌ها و ادارات امور بانوان دارند، باید ببینیم اینها در سه سال اخیر در حوزه بانوان چه اقداماتی انجام داده‌اند؟ ببینیم چند مورد به جمعیت و حجاب مربوط است، قطعا عملکرد خود مسئولین الگوست.
وی افزود: امور بانوان حلقه وصل و هم‌افزایی داشته باشد، در مقابل دشمن قرارگاه باید تشکیل شود، ان‌شالله که در این زمینه‌ها موفق باشیم.
آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: در حوزه مسائل فرهنگی کار زیاد و جهاد تبیین نیاز داریم، اصلاح و ساماندهی خود آموزش و پرورش بزرگترین اصلاح و مهمترین کار است، اینجا باید قرآن، فرائض و واجبات را یاد بگیرند و مهارت انجام آنچه خدا خواسته را بیاموزند، البته همه گناه را گردن آموزش و پرورش نیندازیم، اما نقششان بسیار مهم است.
نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: بهترین جهادگران تبیین معلمان هستند اصلا نیازی نداریم از بیرون کسی را مامور انجام این کار کنیم، به شرطی معلمان را هماهنگ کرده و به حرفشان گوش کنیم.
وی همچنین تاکید کرد: رسانه ملی در استان باید جهاد تبیین داشته باشند، شبکه تبرستان و نهاد‌های فرهنگی دست به دست یکدیگر بدهند، به حول قوه الهی جبهه مقاومت علیرغم تبلیغات دشمن که سیاه را سفید و سفید را سیاه نشان می‌دهد در حال رشد است و دشمنان ما به ضعف خود معترف هستند، ما هیچ نگرانی‌ای نداریم، استقامت و اینکه هدف باید خدا باشد، مبارزه بدون ایمان و استقامت اتلاف وقت است، اگر این دو رکن را داشته باشیم خداوند برکات، نیرو‌ها و امداد خود را نازل می‌کند.
آیت الله محمدی لائینی در پایان اذعان داشت: روز قدس روزی بسیار حساس است ملت ما باید با تمام ظرفیت در صحنه حاضر شود چنانچه 22 بهمن در صحنه حماسه‌ساز شد، کانون قدرت، عنایت، دستگیری، عرفان و معنویت وجود نازنین امام زمان (عج) است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876544/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کی‌روش: باید برای خداحافظی رونالدو آماده شویم

ماه رمضان به تیم ملی اسپانیا رسید

ناهید کیانی: در اردوها والیبال و پانتومیم بازی می‌کنیم

ناهید کیانی: از بچگی پرسپولیسی بودم

ناهید کیانی: بعد از المپیک توکیو افسردگی شدیدی گرفتم

ناهید کیانی: رقیب خوب، بزرگترین نعمت برای یک ورزشکار است

اهداء حکم ریاست کمیسیون ورزشکاران کمیته پارالمپیک به بیگدلی

صعود ملی‌پوشان پینگ‌پنگ ایران در رنکینگ جهانی

نیمیر عبدالعزیز هزار امتیازی شد

دعوت از 21 بازیکن به اردوی تیم ملی هندبال ساحلی

سرنوشت طارمی به عربستان گره خورد

تداوم آتش‌سوزی در جنگل‌های چالوس

حجت الاسلام حیدری جناسمی: مراسم تحویل سال نو در 100 بقعه متبرکه مازندران برگزار می‌شود

پذیرش قطعی 72 درصد از داوطلبان تکمیل ظرفیت کارشناسی دانشگاه پیام نور

وضعیت ترافیک چالوس و هراز در روزهای پایانی

سهامداران بازار سرمایه با صفوف فروش به روز پایانی سال رسیدند

آماده باش پایگاه های شهری و جاده ای اورژانس در بابل

آماده باش اورژانس بابل در شب چهارشنبه سوری

سفری این بار زیرزمینی به اعماق تاریخ و طبیعت مازندران

تعزیر مشاور املاک متخلف در رامسر

چگونه در برابر کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی ایمن باشیم؟

ملت غرق نور شد

(تصاویر) رویش شکوفه‌ها در مازندران

120 فروشگاه صنایع دستی در مازندران فعال است

بایننس والت بدون کارمزد معامله ارائه می‌دهد؛ خبری خوش برای کاربران!

درخشش کهگیلویه و بویراحمد در راهیان نور/رشد 120 درصدی اعزام‌ها و تجلیل از خادمین شهدا

آخرین اخبار از وضعیت راه‌های کشور امروز سه‌شنبه / وضعیت جاده چالوس در 24 ساعت آینده 1403

زنجان رتبه اول جذب دانشجوی پیام نور کشور

زنجان رتبه اول جذب دانشجوی پیام نور کشور کسب کرد

پول‌هایی که می‌سوزد و منفجر می‌شود

حوادث چهارشنبه آخر سال در مازندران 20 مصدوم داشت

میزبانی 330 بقعه متبرکه از مسافران مازندران؛ 450 پروژه اجرا شد

مدعی‌العموم صدای مردم را شنید

وضعیت نامناسب ذخایر خونی مازندران

آخرین وضعیت آتش سوزی جنگل‌های اَزارَک

روش های سنگ شکن کلیه

سنگ شکن سنگ بزرگ کلیه!

شاعرانه/ هرکه با ما بود ما را عاقبت تنها گذاشت

آرزوهای بزرگ به همین دلیل عملی نمی شوند!

پاشایی: توهین به صادقی مایه تاسف است

ادامه خشم کومان علیه ستاره لیگ عربستان

جت اختصاصی سیتی برای بازیکنش بعد از بازی با ایران

دیدار فرزانه فصیحی با وزیر ورزش

کم لطفی پیاتزا به صدرنشین والیبال ایران

نگاهی به عملکرد والیبال ایران در سالی که گذشت

معرفی دوومیدانی‌کاران اعزامی به مسابقات نوجوانان آسیا

برنامه بازی‌های تیم بسکتبال طبیعت در غرب آسیا

افشاگری جنجالی بهروز پایتخت علیه این سریال: نقش من را با پول به یک نفر دیگر فروختند

اعلام آرای استیناف استقلال، خیبر خرم آباد و مهاجم سابق پرسپولیس

روایتی از سکونت انسان‌های «نئاندرتال» در غار «قمری» خرم آباد