پیام مازند

آخرين مطالب

پول‌هایی که می‌سوزد و منفجر می‌شود اقتصادی

پول‌هایی که می‌سوزد و منفجر می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - بازار خرید ترقه و لوازم آتش‌بازی درآستانه چهارشنبه‌سوری رونق زیادی می‌گیرد و برخی افراد هزینه‌های میلیونی برای خرید مواد خطرناکی می‌پردازند که بیشتر آن‌ها به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

پیام مازند

بیشتر حجم لوازم محترقه از راه غیرقانونی وارد کشور می‌شود و زمانی‌که یک کالا به‌صورت قاچاق به کشور وارد شود، نظارت بر ایمنی و استانداردبودن آن کالا کار دشواری است؛ به همین دلیل سالانه بسیاری از افراد به‌علت استفاده از لوازم آتش‌بازی نامرغوب دچار سانحه می‌شوند.
از طرفی اگر نیاز به این کالا از طریق واردات صحیح تامین نشود، اشخاصی که آشنایی کافی با مواد آتش‌زا ندارند اقدام به تولید مواد محترقه خطرناک می‌کنند که آمار صدمات حاصل از آتش‌سوزی را افزایش می‌دهند.
در کنار خطرات این لوازم آتش‌زا و ترقه‌ها هزینه‌های زیادی برای خرید این لوازم به خانواده‌ها تحمیل می‌شود و بسیاری از کودکان، نوجوانان و جوانان در روزهای پایانی سال هزینه‌های بالایی برای خرید این اقلام پرداخت می‌کنند.
گزارش میدانی از بازار فروش مواد محترقه در دست‌فروشی‌ها حاکی از آن است که برای خرید یک بسته سیگارت باید از 70 تا 100 هزار تومان، منور از 50 تا 100 هزار تومان، دود رنگی از 100 تا 300 هزار تومان، بسته 20 عددی کپسولی 250 هزار تومان، ترقه 30 عددی مثلثی 200 هزار تومان و آبشار دوقلو 50 هزار تومان باید هزینه کرد.
با حساب سرانگشتی برای خرید چند قلم از محصولات مرتبط به چهارشنبه‌سوری باید حداقل یک میلیون تومان هزینه کرد و هرچه تعداد لوازم بیشتر شود هزینه نیز بیشتر خواهد شد.

پیام مازند

نگاه اجمالی به سایت‌های فروش مواد آتش‌بازی در فضای مجازی نیز نشان می‌دهد که قیمت‌های متفاوتی برای انواع مختلف مواد آتش‌بازی از سوی فروشنده‌ها اعلام می‌شود که هر بسته سیگارت 60 عددی 85 هزار تومان، ترقه کپسولی 40 عددی 249 هزار تومان، دینامیت قرمز پوسته پلاستیکی 20 عددی 280 هزار تومان، منور 15 تیر 45 هزار تومان، آبشار دوقلو 29 هزار تومان، 7 ترقه 50 عددی 180 هزار تومان، مثلثی 10 عددی 69 هزار تومان کهکشان 36 شوت 517 هزار تومان قیمت دارد.
در هر صورت هزینه‌های زیادی در چهارشنبه‌سوری‌ها برای خرید لوازم آتش‌بازی عمدتا خطرناک پرداخت می‌شود که علاوه بر صدمات و تلفات جانی از نظر اقتصادی نیز، به‌خصوص در شرایط فعلی اقتصادی، برای کشور خسارت‌آور است؛ چون بیشتر این مواد به‌طور قاچاق وارد کشور می‌شوند.
منبع: میزان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آبگوشت خوردن علی پروین در برنامه زنده

«فوتبال علی‌اصغری» و پرتاب اوت بلند؟

انفجار منزل مسکونی در محله پشت بازار خرم آباد

احتمال بازگشت نویر به آلمان برای جام جهانی 2026!

واکنش نویدکیا به عدم انتقال به پرسپولیس و استقلال

تمجید سرمربی قطر از عفیف؛ او لیونل مسی ما است!

واکنش عجیب نویدکیا به زندگی شخصی ژوزه مورایس!

محمد ربیعی در نقش تماشاگر؛ جدال خانوادگی و رفقای قدیمی در لیگ یک فوتبال ایران

پروین: برای بازی در پرسپولیس باید پول هم بدهید!

برای بازی در پرسپولیس باید پول هم بدهید!

دعای روز هجدهم ماه رمضان + تفسیر

علی پروین: مخالف VAR هستم؛ به اینکه داور یک بازی را درمی‌آورد، اعتقاد ندارم

تاکتیک علی اصغری از زبان علی پروین

اهمیت پرده هتلی: فراتر از زیبایی‌شناسی

آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس مهار شد

دیدگاه طب سنتی و طب نوین درباره کبد چرب

نمایشگاه کتاب چقدر برای دولت آب خورد؟

علی پروین: دوست ندارم الان سرمربی پرسپولیس شوم چون سخته

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

هشدار نهنگ‌ها؛ فروش سنگین در Binance و بازار آلتکوین‌ها؟

738 هزار مسافر شب در مازندران اقامت کردند

بازگشت 224 میلیارد ریال از پول های کلاهبرداری شده به حساب صاحبانشان

نماینده ایران در دفتر ژنو سازمان ملل: تحت هیچ شرایطی با هیأت حقیقت یاب سازمان ملل تعامل نخواهیم داشت

تبعات ارائه پیشنهادی درباره ایران و آمریکا برای فلاحت پیشه

عواقب وحشتناک دیر خوابیدن

افرادی که در معرض کبد چرب هستند

نبض زندگی با این شعر زیبا!

داستانک/ جوجه و آسیب

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

گزارش عملکرد 100 روزه دکتر مهدی یونسی رستمی

تخصیص 800 میلیارد ریال برای 6 پروژه‌ گردشگری مازندران پس از یک سال توقف

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران منصوب شد

سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، امینت فضای مجازی، و شبکه دولت منصوب شد

10 سریال جنایی کره‌ای دیدنی برای طرفداران «دکستر»؛ از Inspector Koo تا Beyond Evil

زلزله 4.5 ریشتری مازندران را لرزاند

آیت‌الله محمدی لائینی: حضور در راهپیمایی روز قدس یک وعده صادق فوق‌العاده تاثیرگذار علیه دشمن است

آتش جنگل محمد آباد بعد از یک شبانه روز خاموش شد

آتش سوزی مهیب یک مجتمع پزشکی در بهشهر + ویدئو | لحظه افتادن اشیاء از نمای ساختمان

ویدیو/ مجتمع پزشکی در بهشهر مازندران دچار حریق شد

آخرین خبر از آتش‌سوزی در بهشهر+ جزئیات | از فاجعه جلوگیری شد

دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان + ترجمه و تفسیر

حادثه آتش سوزی مجتمع پزشکی بهشهر تلفات جانی نداشت

آتش سوزی جنگل آمل خاموش شد

ساعت کاری بانک‌ها در تعطیلات نوروزی اعلام شد

جاده چالوس یک طرفه شد

جزییات تازه از آتش‌سوزی در بهشهر

جاده چالوس یکطرفه شد

آخرین وضعیت جاده‌ها / چالوس یکطرفه شد

«بهزادیان نژاد» رئیس ستاد مهندس موسوی از زندان آزاد شد

بهترین انتخاب‌ها برای غذای سحری