پیام مازند

آخرين مطالب

کارکنان فراجا؛ خادمان راستین امنیت اجتماعي

کارکنان فراجا؛ خادمان راستین امنیت
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نماینده ولی‌فقیه در مازندران، کارکنان انتظامی را خادمان راستین امنیت و آرامش خواند و بر تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تأمین امنیت تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت‌الله محمدی لائینی نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، در مراسم انس با قرآن کریم ویژه فرماندهان و مسئولان انتظامی استان تأکید کرد که کارکنان انتظامی خادمان راستین امنیت و آرامش در جامعه هستند.
آیت‌الله لائینی در سومین مراسم انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان که با حضور اعضای شورای تأمین و مسئولان انتظامی استان و شهرستان‌های تابعه برگزار شد، ماه رمضان را ماه استجابت دعا و ماه رحمت و برکت واسعه الهی توصیف کرد.
نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید بر هم‌افزایی و تعامل همه دستگاه‌های اجرایی استان برای تأمین امنیت مردم و مسافران در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی تصریح کرد: این هم‌افزایی‌ها کمک خواهد کرد تا امنیتی قوی و پایدار در سطح استان ایجاد شود.
آیت الله لائینی همچنین برگزاری محافل انس با قرآن در انتظامی استان را اقدامی مؤثر برای افزایش روحیه معنوی کارکنان دانست و از برگزارکنندگان این مراسم قدردانی کرد.
وی افزود: برخورداری از آیات و رهنمود‌های الهی قطعاً در پیشبرد مأموریت‌های شما نقش بسزایی دارد.
نماینده ولی‌فقیه در مازندران از کارکنان انتظامی به‌عنوان خادمان واقعی امنیت یاد کرد و گفت: وظایف و مأموریت‌های آنان، دستگاه قضائی و دیگر ضابطان قانون در برقراری نظم و امنیت بسیار سخت و دشوار است، اما قطعاً مردم قدردان این زحمات خواهند بود.
"تأکید سردار مفخمی بر همدلی برای امنیت پایدار مازندران"

پیام مازند


سومین مرحله محفل انس با قرآن کریم ویژه فرماندهان و مسئولان انتظامی استان در حسینیه آیت‌الله خامنه‌ای ستاد انتظامی استان مازندران برگزار شد.
سردار حسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی مازندران، در این مراسم که به مناسبت ماه مبارک رمضان و با حضور اعضای شورای تأمین استان، معاونت‌ها، رؤسای پلیس‌های تخصصی و فرماندهان انتظامی شهرستان‌ها برگزار شد، گفت: ماه رمضان، فرصتی استثنایی برای خدمت به مردم است.
فرمانده انتظامی مازندران با تبریک ماه مبارک رمضان و ولادت امام حسن مجتبی (ع) تأکید کرد: ماه پر فیض رمضان فرصتی ارزشمند است تا بتوان از فضایل قرآن بهره بیشتری برد.
وی همچنین به برنامه‌های معنوی این فرماندهی اشاره کرد و افزود: جزءخوانی قرآن کریم یکی از برنامه‌های اصلی است که با هدف بهره‌برداری معنوی از این ماه مبارک در دستور کار قرار گرفته است. عمل به مفاهیم آیات الهی، تأثیر مستقیمی در روند امور و خدمت به مردم مؤمن و انقلابی استان خواهد داشت.
سردار مفخمی با اشاره به اهمیت تلاش کارکنان انتظامی در این ماه پربرکت گفت: علاوه بر بهره‌مندی از فضیلت روزه، تلاش در راه خدمت به مردم قطعاً اجر و پاداشی مضاعف نزد خداوند متعال خواهد داشت.
وی همچنین بر ضرورت همدلی و تعامل میان دستگاه‌های دولتی و انتظامی تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که این همکاری‌ها موجب ایجاد امنیت پایدار در استان شود.
لازم به ذکر است که فرماندهی انتظامی مازندران دارای 27 حافظ قرآن از سه جزء تا 30 جزء، 98 قاری و 30 مؤذن فعال در سطح استان است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/875971/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

تصاویر/ دیدار جامعه قرآنی مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

گشایش جشنواره نور تهران

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

آیت الله محمدی لائینی: برنامه قرآنی در ماه رمضان مصداق کار به‌جاست

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بابلسر+ تصاویر

تکذیب شایعه جنجالی درباره انزونزی! حقیقت ماجرا چیست؟

دیدار فرمانده پایگاه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان+ تصاویر

سردار مفخمی شهرستانی: ماه رمضان، فرصتی استثنایی برای خدمت به مردم است

سرهنگ خورشاد: لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

بیرانوند: لس بووووو، شب‌ بخیر!

افشاگری منصوریان از عصبانیت و چَک‌زدن قلعه‌نویی

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

مهرداد محمدی: فرزندم به دنیا آمد و دوست داشتم در ایران بازی کنم

محفلی با شهدای گمنام ویژه لیالی قدر در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برگزار می‌شود

برگزاری مراسم تحویل سال نو در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران

زره ضد مارگزیدگی با هزینه ناچیز و هدست ALS؛ دو دستاورد پزشکی

تجلیل مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از شاعر برگزیده جشنواره «اشک انار» + تصاویر

راه‌اندازی 120 قرارگاه نوروزی در مازندران

دیدار رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح/ پزشکیان: یاد نگرفته‌ایم با هم بنشینیم و به حرف درست‌ گوش کنیم

اسکوچیچ: مقابل گل‌گهر نشان دادیم لایق قهرمانی هستیم

گزارشگر جنجالی با اطلاعات عجیب و غریب

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصادی باید برای ارتقای ارزش پول ملی تضمین ارائه کند

جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در آمل برگزار شد

تصاویر/ جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در آمل

آئین عطرافشانی مزار مطهر شهدای امامزاده ابراهیم (ع) بابلسر+ تصاویر

بازدید معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از پژوهشگاه رویان

فروش خودروی تحت مالکیت مجلس توسط یک نماینده/ مگر می‌شود بیت‌المال را به مزایده گذاشت؟!