پیام مازند

آخرين مطالب

آغاز ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری فرهنگي

آغاز ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ثبت نام شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری از امروز چهارشنبه 22 اسفند ماه آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، معاون وزیر و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری از امروز چهارشنبه 22 اسفند ماه خبر داد و گفت: ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 در دو بازه زمانی انجام می‌شود.
دکتر رضا محمدی افزود: بازه زمانی اول ثبت‌نام در این آزمون برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چهارشنبه 22 اسفند ماه تا روز سه‌شنبه 28 اسفند ماه سال 1403 و بازه زمانی دوم ثبت نام از روز شنبه 16 فروردین تا روز سه‌شنبه 19 فروردین ماه سال 1404 انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: دفترچه راهنمای ثبت‌نام، هم‌زمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس قرار خواهد گرفت و متقاضیان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد، دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون را مطالعه نموده و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای موردِ نظر را دارند، به عنوان متقاضی در این آزمون ثبت‌نام کنند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه اعلام علاقه‌مندی به رشته‌های دانشگاه‌های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی در مرحله انتخاب‌رشته و نیمه دوم مردادماه سال 1404 انجام خواهد شد، افزود: هر متقاضی مطابق ضوابط آزمون می‌تواند علاوه بر انتخاب یکی از گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی یا علوم انسانی به عنوان گروه آزمایشی اصلی، صرفاً در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی نیز متقاضی شود و نمی‌توان به طور هم‌زمان، در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی ثبت‌نام کرد، ضمن اینکه به دلیل هم‌زمانی نوبت برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، متقاضیان منحصراً مجاز به ثبت‌نام در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی هستند.

پیام مازند

پرداخت هزینه ثبت‌نام:
هزینه ثبت‌نام در این آزمون مبلغ 2/900/000 (دو میلیون و نهصد هزار) ریال است که متقاضیان پس از تکمیل اطلاعات در سامانه می‌بایست نسبت به پرداخت آن بصورت الکترونیکی اقدام نمایند.
تبصره 1- با توجه به اینکه مقرر شده در مراحل مختلف فرآیند این آزمون، خدماتی از طریق ارسال پیام کوتاه ارائه شود، مبلغ 140/000 (یک‌صد و چهل هزار) ریال به عنوان هزینه استفاده از خدمات پیام کوتاه دریافت می‌شود.
تبصره 2- هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون می‌تواند در یکی از گروه‌های پنج گانه آزمایشی شامل گروه آزمایشی 1 (علوم ریاضی و فنی)، گروه آزمایشی 2 (علوم تجربی)، گروه آزمایشی 3 (علوم انسانی)، گروه آزمایشی 4 (هنر) و گروه آزمایشی 5 (زبان‌های خارجی) شرکت نماید.
تبصره 3- چنانچه تمایل به ثبت‌نام در 2 گروه آزمایشی دارید، لازم است به ازای هر گروه آزمایشی، مبلغ 2/900/000 (دو میلیون و نهصد هزار) ریال پرداخت نمایید.
تبصره 4- اعلام علاقه‌مندی به رشته‌های دانشگاه‌های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی در مرحله انتخاب‌رشته (نیمه دوم مردادماه سال 1404) انجام خواهد شد.
تبصره 5- متقاضیان پذیرش در رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز می‌توانند با پرداخت مبلغ 2/900/000 (دو میلیون و نهصد هزار) ریال در آزمون سراسری 1404 (نوبت دوم)، مانند سایر متقاضیان، ثبت‌نام نموده و بدون شرکت در جلسه آزمون‌های مذکور، در نیمه دوم مرداد ماه 1404، نسبت به انتخاب رشته‌های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند.
سایر شرایط و ضوابط مهم:
1- متقاضیان مجاز به شرکت در آزمون سراسری سال 1404 که تمایل به انتخاب رشته بر اساس نتایج علمی دارای اعتبار آزمون اختصاصی سال 1403 را دارند، باید حداقل در یک نوبت آزمون سراسری سال 1404 ثبت‌نام کنند. این دسته از داوطلبان نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون را ندارند.
2- منظور از ثبت‌نام در 2 گروه آزمایشی بدین صورت است که داوطلب می‌تواند علاوه بر انتخاب یکی از گروه‌های آزمایشی (علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی یا علوم انسانی) به عنوان گروه آزمایشی اصلی، صرفاً در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی نیز متقاضی شود؛ به عبارت دیگر، نمی‌توان به طور هم‌زمان، در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی ثبت‌نام نمود.
3- به دلیل هم‌زمانی نوبت برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، متقاضیان منحصراً مجاز به ثبت‌نام در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی هستند.
4- شرایط و ضوابط ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری، در دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون درج شده است و هرگونه تغییر احتمالی در شرایط و ضوابط ثبت‌نام این آزمون، به صورت اطلاعیه رسمی از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان و نشریه پیک سنجش و در صورت لزوم از طریق رسانه‌های گروهی اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/875912/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاشایی: توهین به صادقی مایه تاسف است

ادامه خشم کومان علیه ستاره لیگ عربستان

جت اختصاصی سیتی برای بازیکنش بعد از بازی با ایران

دیدار فرزانه فصیحی با وزیر ورزش

کم لطفی پیاتزا به صدرنشین والیبال ایران

نگاهی به عملکرد والیبال ایران در سالی که گذشت

معرفی دوومیدانی‌کاران اعزامی به مسابقات نوجوانان آسیا

برنامه بازی‌های تیم بسکتبال طبیعت در غرب آسیا

افشاگری جنجالی بهروز پایتخت علیه این سریال: نقش من را با پول به یک نفر دیگر فروختند

اعلام آرای استیناف استقلال، خیبر خرم آباد و مهاجم سابق پرسپولیس

روایتی از سکونت انسان‌های «نئاندرتال» در غار «قمری» خرم آباد

اهدای 300 جلد کتاب ایرانشناسی به کتابخانه‌های سراسر صربستان

تهدیدهای ترامپ و جهش طلا | چشم انداز بازار چیست

آتش سوزی در جنگل های مازندران

دانشگاه خرمشهر قابلیت تبدیل شدن به قطب راهیان نور را دارد

نظارت‌های پلیس راه مازندران در ایام نوروز تشدید می‌شود

رونمایی از نسخه بتای Ronin Web Wallet؛ تجربه‌ای جدید برای مدیریت یکپارچه دارایی‌ها

پرهیز از پول‌پاشی‌های بیهوده و اسراف ضرورتی انکار ناپذیر است

پرسپولیس رکورددار سال 1403 / سرخ ها با فروش این ستاره نجومی پول به جیب زدند

آتش سوزی منطقه ازارک چالوس ادامه دارد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

واحد 3 بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا به مدار تولید بازگشت

آتش در جنگل‌های مازندران /اطفای حریق با بالگرد

آتش سوزی بلای جان جنگل های چالوس

افشاگری بازیگر سریال پایتخت درباره فروش نقشش به خاطر پول / محسن تنابنده او را کنار گذاشت؟

یک‌میلیون و 124هزار تخت اقامتی آماده پذیرش گردشگران مازندران

پیش بینی وضعیت آب‌وهوای مازندران در تعطیلات نوروز

اورژانس مازندران آماده خدمات نوروزی است

حجم گسترده آتش در جنگل چالوس/درخواست یک فروند بالگرد

نحوه فعالیت بانک‌های مازندران در تعطیلات نوروز

مکتب القرآن چیذر، محفلی از جنس نور

آتش‌سوزی انبار لوازم برقی در بابل

واحد 3 بخار نیروگاه نکا وارد مدار تولید شد

محمدباقر بختیار با قید وثیقه آزاد شد

روحانی: مهرماه 97 ترامپ گفت برجام را قبول می‌کنم به شرطی که دو بند به آن اضافه کنیم و درباره مسائل موشکی و منطقه مذاکره کنیم

واکنش عباس عبدی به رفع حصر مهدی کروبی

عملکرد ضعیف دولت چهاردهم در سال 1403؛ شعار ناکام «وفاق ملی»

موقعیت‌های اورژانسی چهارشنبه سوری

تاکید وزیر گردشگری تاجیکستان بر توسعه همکاری‌ها با جزیره کیش

افزایش خدمات دهی پمپ بنزین های کیش با رفع نقص نازل ها و افزایش کارت های سوخت جایگاه ها

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

هموطن کارتال بهترین مربی لیگ عربستان شد

تغییر وزن حسن یزدانی و بازگشت کامران قاسمپور به وزن 86 کیلوگرم کشتی

اعزام ملی‌پوش دوومیدانی به مسابقات جهانی داخل سالن

کارتال: پرسپولیس مسن‌ترین تیم لیگ است

برنامه و اسامی کشتی‌گیران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

ارمغان 2 ستاره جوان برای سحابی پروانه‌ای

انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

جنگل‌های چالوس همچنان می سوزد| درخواست یک فروند بالگرد شد

مهمان‌نوازی مازندرانی‌ها در سفره‌های سنتی؛ نگاهی به غذاهای محلی شمال ایران

تصاویر/ رزمایش کمک مومنانه در شهر و بخش امامزاده عبدالله (ع) آمل