پیام مازند

آخرين مطالب

پیش بینی بورس امروز یکشنبه 26 اسفند 1403 اقتصادی

پیش بینی بورس امروز یکشنبه 26 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

پیام مازند - - بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل در کنار رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. دیروز بازار سهام با ورود قابل توجه سرمایه حقیقی به موقعیت‌های سهامی همراه شد و از سوی دیگر با کاهش ورود سرمایه حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا مواجه بود. بازار سهام معاملات دیروز را با رشد تقاضای معامله‌گران حقیقی آغاز کرد و در نهایت با رکودی‌تر شدن معاملات نیز مواجه شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در بین صنایع بورسی نیز صنعت فلزات اساسی با 294.1 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با 197 میلیارد تومان و صنعت محصولات شیمیایی با 136.4 میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت تولید محصولات کامپیوتری با 34.5 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت منسوجات با 3.6 میلیارد تومان و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با 1.7 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.
روند معاملات سهامی 30 روز اخیر
بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح 6 هزار و 380 میلیارد تومانی بود که به نسبت روز چهارشنبه 17 درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از خروج جریان پول حقیقی 59 میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مواجه شد و شاهد ورود هزار و 41 میلیارد تومان پول حقیقی به سهام بودیم. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی 657 میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه ورود 523 میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. افزایش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز در سطح 202 میلیارد تومانی قرار گرفت.
ارزش صف‌های خرید سهام روز شنبه افزایش هزار و 22 درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش 27 درصد افت کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از 174 میلیارد تومان به سطح هزار و 954 میلیارد تومانی صعود کرد و ارزش صف‌های فروش از 573 میلیارد تومان تا 420 میلیارد تومان کاهش یافت.
روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از 26.2 میلیون تومان روز چهارشنبه تا 42.5 میلیون تومان افزایش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و از 32.2 میلیون تومان به 28 میلیون تومان رسید. با این اوصاف شکاف سرانه حقیقی پس از 11 روز معاملاتی چرخید و با بیش از 14.5 میلیون تومان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند.
پیش بینی بورس یکشنبه
با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز یکشنبه با کف حمایتی 2 میلیون 700 هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. معاملات امروز در حالی آغاز می‌شود که فعالان بازار سهام چشم به تغییرات لحظه‌ای ارزش معاملات سهامی دوخته‌اند. بورس تهران در معاملات روز گذشته نشان از ورود سرمایه حقیقی سنگین به سمت سهام داشت ولی ارزش معاملات خرد به نسبت روز چهارشنبه کاهش داشت. این روند معاملاتی زنگ هشدار احتمال شکل‌گیری روند صعودی را به صدا دراورده است، اما همچنان نمی‌توان در مورد شروع یک روند صعودی قضاوت داشت؛ مخصوصا به دلیل فاصله اندکی که تا تعطیلات سال جدید باقی مانده است. بازار در حال حاضر یا با رشد ارزش معاملاتی در تداوم جریان پول حقیقی رشد قابل توجهی را پشت سر می‌گذارد و یا با افزایش ارزش صف‌های خرید با وجود سطح پایین ارزش معاملات خرد، رشد دو درصدی را ادامه می‌دهد. با این حال احتمال تغییر روند جریان پول حقیقی نیز بالا است.
با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح 7 تا 10 همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالاتر است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح بالای 35 میلیون تومان قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای 33 میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس کاهش یابد.
منبع: اقتصاد نیوز

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/875681/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثروتمندترین فوتبالیست جهان در سال 2025 چه کسی خواهد بود؟

گزارش زنده؛ استقلال 0 - 0 ذوب آهن

ماموریت تیم‌های ملی سن و سال نمی‌شناسد

خبر فوری تعطیلی ادارات مازندران/ فردا دوشنبه 27 اسفند ادارات تعطیل است؟

کشف مواد غذایی فاسد در مازندران

ضعف در مهندسی ساختمان و شهرسازی مازندران

محور کندوان آماده باش است

1800 میلیارد تومان برای پروژه های ساری سرمایه گذاری شد

پرسپولیس بدهی به پریرا را تسویه کرد

چشمه تاریخی آراز پس از سال‌ها آزادسازی شد

حل شدن یکی از پرونده‌های پرسپولیس؛ مطالبات پریرا پرداخت شد

حرکت جدید در دنیای کریپتو؛ پروژه رمزنگاری ترامپ به سراغ یک آلتکوین جدید رفت

خطر محرومیت از بیخ گوش پرسپولیس گذشت

چرا دچار یبوست می‌شوید؟

با خوردن این میوه خوشمزه وزن کم کنید

10 ماده غذایی که بر خلاف باور عمومی پروتئین زیادی ندارند

تسهیلات اجرایی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در کیش

استقبال گرم تاجیک ها از کیشوندان

هزار بلبلِ دستان‌سرای عاشق را بباید از تو سخن گفتنِ دری آموخت

انتشار «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه»

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

گل اول آرسنال به چلسی توسط مرینو

آغاز همکاری دانشگاه آزاد با مرکز نور برای علم‌سنجی مقالات فارسی

آیین «یا رمضان» در ترکمن صحرا

جشنواره استانی «اشک انار» در ساری برگزار شد

افزایش شاخص کل بورس در سایه خروج پول حقیقی+ اینفوگرافیک

برپایی جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در ساری

عزم جدی شرکت فرودگاه‌ها برای تخریب تمامی موانع پروازی در کشور

حل شدن یکی از پرونده های پرسپولیس؛ مطالبات پریرا پرداخت شد

خبر خوب از باشگاه پرسپولیس رسید

پرسپولیس با مهاجم برزیلی تسویه حساب کرد

مطالبات پریرا پرداخت شد

لایروبی آب بندان قاجارخیل ساری 45 درصد پیشرفت دارد

پرسپولیس مطالبات لئاندرو پریرا را پرداخت کرد

کشف لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری

باشگاه پرسپولیس: مطالبات پریرا پرداخت شد

لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

آغاز مشابهت‌یابی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه آزاد

نرخ قالیشویی هم بالا رفت! / مردم پول شستن فرش ندارند

اقامتی رویایی در قلب پایتخت با رزرو هتل نور حیات تهران

دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری مرکز نور گامی بی بدیل و تاریخی در عرصه علم کشور برداشته است

طلسم 40 درصدی؛ پول به ذوب‌آهن نرسید

پیشرفت 45 درصدی لایروبی آب‌بندان قاجارخیل ساری

عرضه 459 هزار کیلوگرم مرغ در مازندران

کشف 5 هزار عدد قرص غیرمجاز در ساری

سامانه «سمیم نور» جامع‌ترین سامانه مشابه‌یاب علوم‌انسانی در کشور است

حسن یزدانی؛ ماجرای عدد 6 و درگیری با کامران!

آیا خون دماغ نشانه سرطان خون است؟

کتاب «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه» منتشر شد

نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟