پیام مازند

آخرين مطالب

وعده مدیرعامل جدید ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنه‌برداری ورزشی

وعده مدیرعامل جدید ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنه‌برداری
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مهر / در حالی که بیش از یک سال از مطالبات وزنه‌برداران باشگاه ذوب آهن گذشته است اما هنوز آن‌ها حتی در دوره جدید مدیریت این باشگاه هم حق و حقوق خود را دریافت نکردند.
سال گذشته تیم وزنه‌برداری ذوب آهن عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد اما از آن زمان تاکنون وزنه‌برداران این تیم حق و حقوق خود را دریافت نکردند و این اتفاق موجب ناراحتی آنها شده است. طبق وعده باشگاه 50 درصد مطالبات وزنه‌برداران پرداخت شده و مابقی آن قرار بود در اردیبهشت ماه سال جاری پرداخت شود، اما با گذشت یک سال هنوز خبری از واریزی نیست. البته بدعهدی ذوب آهن اتفاق تازه‌ای نیست و در سال‌های 1400 و 1401 هم باشگاه ذوب آهن در تسویه قراداد وزنه‌برداران بدقولی کرد و اعتراض آن‌ها را به همراه داشت.
بدقولی باشگاه ذوب آهن تنها به وزنه‌برداری ختم نشد و در دیگر رشته‌های ورزشی هم این باشگاه حق و حقوق بازیکنان و مربیان خود را پرداخت نکرد. امسال مسئولان باشگاه ذوب آهن تصمیم گرفتند دیگر در رشته‌های مختلف غیر از فوتبال تیم‌داری نکنند، تصمیمی که به‌معنای پایان فعالیت در رشته‌های غیرفوتبالی بود.
ذوب آهن سال گذشته در برخی رشته‌های ورزشی از جمله وزنه‌برداری، والیبال و والیبال نشسته تیمداری کرده اما این باشگاه در پرداخت حق و حقوق بازیکنان و اعضای کادرفنی این تیم‌ها مشکلات زیادی داشت؛ البته در والیبال نشسته که ذوبی‌ها در بخش مردان نایب‌قهرمان لیگ برتر شدند و در بخش بانوان نیز به مقام سوم دست یافتند پس از اعتراض‌های زیاد در نهایت در مهرماه امسال، اعضای تیم والیبال نشسته بانوان باقیمانده مبلغ قراردادشان را پس از هشت ماه دریافت کردند.
نیما نکیسا بهمن ماه سال جاری از مدیرعاملی باشگاه ذوب آهن کنار رفت، اما حالا طبق پیگیری‌های خبرنگار مهر مشخص شده که با توجه به صورت‌های مالی حسابرسی شده باشگاه ذوب‌آهن منتهی به 31 خرداد 1403، زمان مدیریت نیما نکیسا این باشگاه 154 میلیارد تومان زیان انباشته ثبت شده است. این باشگاه در صورت مالی قبلی (منتهی به 31 خرداد 1402) هم 150 میلیارد تومان زیان انباشته داشت. بنابراین طی دو سال مالی، زیان انباشته این باشگاه به 304 میلیارد تومان رسیده است.
بعد از برکناری نیما نکیسا، علی احسانی به عنوان مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در تلاش است تا بدهی برخی رشته‌های ورزشی از جمله وزنه‌برداری را تسویه کند. کل بدهی تیم ملی وزنه‌برداری ایران به باشگاه ذوب آهن، یک میلیارد تومان است و الان به مدت یک سال است که وزنه‌برداران این تیم به دنبال حق و حقوق خود هستند، اما هنوز به حق خود نرسیدند.
بازار
البته مدیرعامل باشگاه ذوب آهن به وزنه‌برداران وعده داده تا پیش از پایان سال مطالبات وزنه‌برداران را پرداخت می‌کند باید دید که آیا او به وعده‌های خود عمل می‌کند تا همچنان وزنه‌برداران برای دریافت حق و حقوق خود بلاتکلیف هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/875356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارسا لوئیس دیاز را می‌خرد

توجیه فنی کارتال برای نیمکت‌نشینی کاپیتان پرسپولیس

پرسپولیس نام دو آقای گل را برای آینده حفظ می‌کند

قهرمانی نخستین مسابقه فرمول یک به لاندو نوریس رسید

32 شناگر به تیم ملی دعوت شدند

سیچلو دستیار ولاسکو شد

توافق سپاهان با مهاجم سابق موناکو؛ معضل بسته بودن پنجره

خمارلو مدیر مجموعه ورزشی آزادی شد

کشف گنج کیهانی؛ الماسی غول‌آسا در فضا!

هنرمندانی که در سال 1403 از میان ما رفتند؛ از منوچهر والی‌زاده تا رضا داودنژاد

کمبودی در تأمین اقلام اساسی در بهشهر وجود ندارد

خرم‌آباد آماده استقبال از نوروز؛ پارک ملل آماده افتتاح

عرضه های ابتدایی در تابلو معاملات بازار سرمایه جذب شد

یادمان های دفاع مقدس ایلام نیازمند زیرساخت و امکانات

زمان قطعی برق خرم آباد امروز یکشنبه 26 اسفند (خاموشی برق)

صندوق‌های بازده توکن؛ انقلاب جدید در سرمایه‌گذاری دیجیتال؟

افزایش همکاری‌های دانشگاه پیام نور با مؤسسه ISC

زمان قطعی برق ساری امروز یکشنبه 26 اسفند (خاموشی برق)

تحرکات در تابلو معاملات در روزهای پایانی بازار سرمایه

مرگ دلخراش زن باردار در تصادف سمند با پژو 405 در جاده بیرانشهر خرم آباد

مازندران آماده پذیرایی گردشگران با حفظ حرمت رمضان

واکنش روزنامه دولت به ابهامات درباره قانون عفاف و حجاب/ قانون به اجرا درآمده است؟

روزنامه جمهوری اسلامی به نمایندگان مجلس: سبک زندگی و ساده زیستی و نحوه حکمرانی را از سوئدی ها یاد بگیرید/ حقوق آنها اندازه یک معلم ساده است

دردی با بازی پررنگ معده

رازهای سالم ماندن در سالمندی

داستانک/ روباه مکار

اعلام تعطیلات نوروزی کتابخانه ملی

رئیس فدراسیون فوتبال امارات: مقابل ایران بهترین عملکرد را داشته باشید

الکساندر نوبل: امیدوارم جانشین نویر شوم

پنجره نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس و مس رفسنجان بسته شد

خاطره شنیدنی مهران برخورداری از همراهی با آرین سلیمی در اردوها

اعلام اسامی محرومان هفته بیست و ششم لیگ یک

استمرار افزایش دما در مازندران

توقف تورم قیمت برنج در مازندران

آخرین روز کاری بانک ها اعلام شد + جزئیات

راز قتل خواهر توسط 2 برادر پس از 36 سال فاش شد!

آغاز موج اول سفرهای نوروزی در مازندران

اولین دادستان بخش سرخرود استان مازندران منصوب شد

تبهکاری‌های پسر پولدار به خاطر دخترها | رابطه عجیب پسر 28 ساله با دختر نوجوان

هشدار سقوط بهمن و ریزش سنگ در کوهستان های مازندران

جشن روزه‌اولی‌ها در خرم‌آباد با حضور 1000 دانش‌آموز

قهرمانی آزادگان ساری در لیگ برتر فوتسال زیر 17 سال مازندران

کوین یامگا به استقلال بازگشت

اینفوگرافی/ بارزترین ویژگی‌های شخصیتی امام حسن‌مجتبی(ع)

راه‌هایی برای کاهش ترک پاشنه پا

درمان ژنتیکی سقط جنین مکرر

سرودن شعری در وصف امام حسن (ع)

گسترش ارزشهای والای شهدا رسالت مهم هنرمندان است

رافینیا به دنبال طلسم‌شکنی برابر اتلتیکو

جوانگرایی بزرگ پرسپولیس استارت خورد

ویکی پدیاجستجو