پیام مازند

آخرين مطالب

نقد تند پیشکسوت پینگ‌پنگ به بازی استقلال! اقتصادی

نقد تند پیشکسوت پینگ‌پنگ به بازی استقلال!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /احتشام‌زاده گزارشگر و کارشناس فوتبال که سابقه درخشانی در رشته پینگ‌پنگ دارد به انتقاد از عملکرد بازیکنان استقلال مقابل النصر پرداخت.
مجید احتشام‌زاده پیشکسوت پینگ‌پنگ ایران و گزارشگر با سابقه فوتبال در گفت‌وگویی صریح و بی‌پرده با خبرنگار ما به نقد وضعیت فعلی فوتبال باشگاهی پرداخت. او که از اوایل دهه 80 به عنوان گزارشگر و کارشناس فوتبال در صدا و سیما فعالیت دارد، با مقایسه فوتبال گذشته و حال، از افت شدید کیفیت و مدیریت نادرست در این ورزش ابراز نگرانی کرد.
احتشام‌زاده درباره بازی دیشب استقلال و النصر، گفت: 
«من این بازی را دیدم و واقعاً متأسف شدم. بازیکنان ما حتی توانایی پیاده‌روی در زمین را هم ندارند، چه برسد به فوتبال بازی کردن. این بازیکنان را از کجا می‌آورند و در این شرایط بد اقتصادی چندین میلیارد به آنها می‌دهند. این تیم‌ها به جای اینکه آبروی ما را حفظ کنند، پول و آبروی ما را می‌برند. من واقعاً نمی‌دانم این بازیکنان را چه کسانی انتخاب می‌کنند و بر چه مبنایی این‌قدر پول به آن‌ها داده می‌شود. یک تیم عربی با رونالدو و دو سه بازیکن خارجی آوردن که نمی‌تواند چند گل به ما بزند. همین النصر رونالدو و دو سه نفر دیگر خارجی هستند مابقی همه عرب بودند و خوب بازی کردند. فوتبال ما که تازه شروع نشده، ما قهرمان آسیا بودیم.»
او با مقایسه تیم‌های قدیمی مانند تاج و استقلال دهه‌های 60 و 70 با تیم‌های امروزی، ادامه داد:
«تیم‌های قدیمی مثل تاج و استقلال، با کمترین امکانات و بدون پول‌های کلان، فوتبال واقعی بازی می‌کردند. بازیکنانی مثل حسن روشن، حسن نظری، ناصر حجازی و فرهاد مجیدی، با غیرت و تعصب بازی می‌کردند. آن‌ها برای پیراهن تیم‌شان جان می‌گذاشتند. اما امروز، بازیکنان ما حتی نمی‌توانند 90 دقیقه در زمین بدوند. این‌ها با وجود امکانات و پول‌های هنگفت، حتی به پای بازیکنان قدیمی هم نمی‌رسند. بازیکنی که طول بازی یک تار مویش تکان نخورده به نظرم همان برود مدلینگ کار کند بهتر از فوتبال است. یکی نیست به آنها بگوید اگر تکنیک ندارید لااقل پا به پای حریف بدوید.»
بازار
از احتشام‌زاده درباره بهترین بازیکن استقلال پرسیده شد که پاسخ داد:
«من فقط حسینی را پسندیدم. هر چند او هم روی یکی از گل‌ها اشتباه کرد اما در کل خوب بود. او واقعا دروازه‌بان خوبی است. هم در رفت و هم در برگشت بهترین بازیکن استقلال بود. او به درد تیم می‌خورد و بسیار جنتلمن است.»
او در پایان گفت:«در دنیا بازیکنان بر اساس عملکردشان پول می‌گیرند. مثلاً هر 10 بازی خوب، یک بخش از قراردادشان اجرا می‌شود. اما در ایران، بازیکنان روز اول پول می‌گیرند و بعد دیگر انگیزه‌ای برای تلاش ندارند. این‌ها حتی برای پیاده‌روی هم مناسب نیستند، چه برسد به فوتبال حرفه‌ای. به خود من 30 میلیارد بدهند بهتر از این‌ها بازی می‌کنم.»

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874376/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عبدالقدوس، مردی که اسکوچیچ را ناامید کرد

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی داور بین‌المللی فوتسال : داوری هیچ جنبه مالی و درآمدی برای من ندارد!

مهم ‌ترین مواد مغذی در دوران بارداری

روش‌های تشخیص بیماری‌های کلیوی

غم اینجا نه که آنجاست!

شعری از بهمن صباغ‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

در حد پوشکاش؛ سوپرگل دیدنی از تیم آکادمی اسپورتینگ

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

مارکو: فرستاپن در سال 2025 قهرمان خواهد شد

سنگ کلیه؛ طاقت فرساترین درد دنیا

نقش دخانیات در کاهش قدرت باروری

هم افزایی بیمارستان کیش و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مسیر رفع موانع

اعلام نامزدهای نهایی «مدال کارنگی»

شاعرانه/دیر آمدی که دست ز دامن ندارمت

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید

گشایش نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی در موزه شهدا همزمان با هفته شهید

صحبت‌های تکان‌دهنده و بغض جواد خیابانی در غم دوری مادرش

مدودف همچنان شماره یک روسیه

گلزار: پدل ایران حرف اول را در آسیا می‌زند

حکم تبرئه کنعانی از پرونده جنجالی

تأثیر مکمل‌های بدنسازی بر باروری

این افراد 5 سال کمتر از سایرین عمر می‌کنند

دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با نمایندگان تاکسی داران جزیره

آمادگی جزیره هندورابی برای میزبانی ازگردشگران نوروزی

هم افزایی سرمایه گذاران در مسیر توسعه کیش

احساس میکنم که کمی دیر است!

شعرخوانی امیر حسین ماحوزی

رجائیان: اتوبوس‌ها به‌خاطر رسیدن به عوارضی متوقف شدند

17 و 18 فروردین ماه؛ برگزاری انتخابی کاراته آقایان و بانوان

وقتی میگوییم استفن کری هیچ شوتی رو از دست نمیدهد

تغییر زمان دیدار تراکتور - استقلال

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

اقدامات اولیه برای درمان ناباروری

اهمیت سلامت بانوان پیش از بارداری

شاعرانه/ به دیدن آمده بودم دری گشوده نشد

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

برتری 4 گله تیم ملی فوتبال نوجوانان در اولین بازی اردوی تهران

برگزاری مسابقات کشتی پهلوانک‌ها در تهران

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

بازیگرانی که از تلویزیون شروع کردند و حالا به سینمای بین‌الملل رسیده‌اند

محور گردشگری عباس‌آباد - کلاردشت بازگشایی شد

جزئیات جلوگیری از فعالیت قایق‌های غیرمجاز در سفرهای دریایی مازندران

دو مکان جدید برای مدیریت پسماند بابل معرفی شد

ارسال 40 تن کیوی از مازندران برای تنظیم بازار به پایتخت

کشف و امحای 4 تن مواد غذایی فاسد در ساری

آقای نقدعلی! همه مقامات لشکری و کشوری دیدند چه شد؛ دروغ نگو!

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

نکاتی درباره استفاده از دهان‌شویه

داستانک/ هدیه ای برای سال نو