پیام مازند

آخرين مطالب

با حضور رییس سازمان اداری و استخدامی؛

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد گفتگو

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور رییس سازمان اداری و استخدامی و مهندس اوحدی رییس بنیاد شهید، صبح روز شنبه یازدهم اسفندماه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این نشست، ضمن تبریک آغاز ماه مبارک رمضان، گفت: این ماه بنا بر گفته خداوند مهربان، بزرگترین ماه خداست و ذات اقدس الهی در ماه رمضان در مقام میزبان است و مردم را به ضیافت الهی دعوت می‌کند، لذا امیدواریم خداوند به ما توفیق درک این ماه و به خصوص شب‌های قدر را عنایت کند.
وی افزود: خدا را شاکریم که در دولت چهاردهم، یکی از مجموعه‌هایی که همراهی خوبی با ما در امر خدمت‌رسانی به ایثارگران دارند، سازمان اداری و استخدامی کل کشور است و امیدواریم این همکاری تداوم یابد.
مهندس اوحدی با اشاره به تغییرات ساختاری که در مدیریت سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد شده بود، تصریح کرد: این تغییرات به حالت قبل برگشت و همچنین تعدادی از قوانین بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از حدود 20 سال، تجمیع و ابلاغ می‌شود که با نگاه عدم ایجاد بار اضافی برای دولت و همچنین حل مشکلات جامعه ایثارگری اقدام خواهیم کرد.
علاءالدین رفیع زاده، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری استخدامی نیز در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران مکان بسیار مقدسی است، زیرا در آن خدماتی به ایثارگران و خانواده شهدا ارائه می‌شود، به کسانی که در راه دفاع از دین و نظام اسلامی گام برداشتند.
وی اضافه کرد: تلاش مهندس اوحدی به عنوان ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت و دیگر محافل جهت دفاع از حریم مقدس خانواده شهدا و ایثارگران جای تقدیر بسیار دارد و بنده بارها شاهد اقدامات دلسوزانه ایشان بوده‌ام.
رفیع زاده با اشاره به اینکه نظام اداری ما نیاز به اصلاحاتی دارد، تاکید کرد: هرچند اصلاحاتی در گذشته نیز اتفاق افتاده اما با نقطه مطلوب فاصله داریم و برای این امر باید ساختار و سازمان اجرایی مشخصی را در دستور کار قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: سازمان اداری و استخدامی در رابطه با ایثارگران، قوانین مرتبط را نوشته و مصوب می‌کند، اما این قوانین باید در دستگاه‌های اجرایی به مرحله اجرا برسند.
رییس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به اینکه در سه سطح باید زمینه اجرایی را فراهم کنیم، تصریح کرد: شورای راهبری تحول اداری شورای عالی هر دستگاه است که باید به آن پرداخت. فلسفه اصلی این شورا این است که ما در دستگاه آمده و برای اجرا به آن‌ها کمک کرده و در حقیقت هدف ما این است که مسیر اجرای برنامه‌ها را هموار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح نظام اداری باید به گونه‌ای باشد که مردم در دریافت خدمات راحت باشند. این تلاش‌ها در مجموعه‌ای مثل بنیاد شهید و امور ایثارگران اجر دو چندان دارد، زیرا این عزیزان زندگی خود را در مسیر اسلام و انقلاب دادند و از بذل جانشان دریغ نکردند و ما در مقابل باید روش‌های دریافت خدمات آن‌ها را تسهیل کنیم.
گفتنی است؛ در ادامه این نشست اهم خدمات قابل ارائه به جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران تشریح و بر ضرورت ارائه خدمات هرچه بهتر تاکید شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/873358/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارش شدید برف در تنکابن

کبیری: اجرای کامل قوانین، راهگشای مشکلات سرمایه‌گذاران در مناطق آزاد

شاعرانه/ تو را به جان و دل از جان و دل وفادارم

مرا عاشق چنان باید که هرباری که برخیزد

شعری از پونه نیکوی، مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر، فصل سوم

داستانک/ نقاشی پادشاه

کاهش تولید در قطب کیوی مازندران

موزه شکار در رامسر افتتاح شد

فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مازندران دستگیر شد

پلمب دفتر اسناد رسمی متخلف در قائمشهر

چه شد که کار سعید قاسمی به فحش‌های زشت کشیده شد؟/ سعید جلیلی هنوز هم ترک موتور او می‌نشیند و سر او را می‌بوسد؟

تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر توسعه پس‌کرانه بندر چارک

دو خط کتاب/ مرد داستان فروش

دومین رمان گلاره عباسی رونمایی شد

مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی وقف شد

بارش شدید برف تنکابن مازندران

برف در روستای فشکور مرزن‌آباد

تعطیلی پنج‌شنبه به 1404 موکول شد/ تعطیلی شنبه‌ها منتفی است

تشکیل اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش و پردیس های دانشگاهی مستقر در جزیره

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است

اعلام ساعت کار بانک ها و موسسات مالی در ماه مبارک رمضان

«شما که غریبه نیستید» به چاپ چهل و دوم رسید

شعرخوانی زیبا با صدای رشید کاکاوند

غیر تو را خواستن خسارت محض است

کتابی دربارۀ یکی از پیشگامان غزل نوکلاسیک

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد در جلسه صالحین اشکذر: خانواده‌های ایثارگر، الگوی تأثیرگذار در تقویت روحیه معنوی جامعه

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سارقان دیوار بقعه امامزاده‌ای در بابل را تخریب کردند!

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد

عکس/ زیبایی‌های مسحورکننده برفی در جنگل‌های شمال

کارنامه نخستین کتابخانه رسمی و حاکمیتی ایران؛ از ابتدا تا امروز

هوا بس ناجوانمردانه سرد است! به یاد مهدی اخوان ثالث

معادل‌های فرهنگستان برای «دوبلور» و «دوبله»

امروز شاهد تجلی مفهوم ایثار و شهادت در هنر تئاتر بودیم

یک قدم تا فاجعه؟/ احتمال برخورد سیارک با ماه هنوز وجود دارد!

سریال کره‌ای «ملکه تاج‌گذار»؛ روایت تاریخی و جذاب ملکه‌ای که مطیع پادشاه نمی‌شود

اینفوگرافی/ چطور سرماخوردگی را کنترل کنیم؟

درخشش قندیل‌های کجور نوشهر

روزنامه هم میهن خطاب به پزشکیان: استدلال‌هایتان کارایی ندارد/ بترسیم از اینکه امید مردم به شما ناامید شود

بخشی از کتاب/ هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

هشدار نارنجیِ بارشی برای شمال

مناسبت روز/ شنبه، 11 اسفند ماه

بارش برف و باران در مازندران؛ هشدار نارنجی صادر شد

هشدار ریزش سنگ و سقوط بهمن در هراز و کندوان

انتقاد حسین شریعتمداری از جلیلی و قالیباف: طرفدارانتان در زمین دشمن بازی می‌کنند

در دیدار اخوان و بهار چه گذشت؟

کتاب «ستاره‌ی لایکا» منتشر شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با فرماندار شهرستان کلاله دیدار کرد