پیام مازند

آخرين مطالب

تعطیلی پنج‌شنبه به 1404 موکول شد/ تعطیلی شنبه‌ها منتفی است گفتگو

تعطیلی پنج‌شنبه به 1404 موکول شد/ تعطیلی شنبه‌ها منتفی است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - بررسی لایحه افزایش تعطیلات پایان هفته در کمسیون اجتماعی به اتمام رسیده و رئیس و سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفتند که بررسی این لایحه در جلسه علنی در سال آینده انجام می‌شود.
به گزارش تسنیم، موضوع تعطیلات شنبه‌ها یا پنج‌شنبه در ماه‌های اخیر در افکار عمومی و فضای رسانه‌ای مطرح شده است در ادامه به فراز و فرودهای این موضوع می‌پردازیم.
افزایش تعطیلات پایان هفته از آنجا آغاز شد که دولت سیزدهم در لایحه‌ای درخواست افزایش تعطیلات آخر هفته از یک‌روز به دو روز را مد نظر قرار داد و این لایحه به مجلس یازدهم رفت؛ بعد از بحث و بررسی‌های بیشتر کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم، نمایندگان صرفاً با موضوع افزایش تعطیلی آخر هفته موافقت کردند و اختیار آن را به دولت سپردند تا «پنج‌شنبه» و یا «شنبه» را تعطیل کند.
سپس این مصوبه به شورای نگهبان رفت و شورا نیز مقرر کرد که باید در متن مصوبه، روزِ تعطیلی مشخص شده باشد. سپس کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم اعلام نظر کرد که با تعطیلی روز شنبه موافقت دارد و مصوبه مجدداً به شورای نگهبان فرستاده شد. شورای نگهبان بعد از بررسی‌های این مصوبه، نسبت به تعطیلی روز شنبه ایراد گرفت و مصوبه مجدداً به مجلس یازدهم بازگشت. با توجه به پایان عمر مجلس یازدهم، بررسی این لایحه و مصوبه به مجلس دوازدهم موکول شد.
کمیسیون اجتماعی مجلس دوازدهم چند وقت پیش این موضوع را بررسی کرد و جهت تأمین نظر شورای نگهبان، با تعطیلی روز «پنج‌شنبه» اعلام موافقت کرد. البته این مصوبه باید به صحن علنی مجلس برود تا نمایندگان نیز درباره‌ی آن اظهار نظر کنند. پس از آن نیز مصوبه مجدداً برای بررسی از نظر انطباق با شرع و قانون اساسی به شورای نگهبان خواهد رفت.
لایحه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها رفع ایراد شد
ولی داداشی سخنگوی کمیسیون اجتماعی در گفت‌وگو با تسنیم در همین باره و بررسی لایحه در کمیسیون برای رفع ایراد شورای نگهبان گفت که شورای نگهبان به مصوبه مجلس یازدهم ایراد گرفته بود که به مجلس عودت داده شد و مجلس هم به کمیسیون عودت داد و ما هم در کمیسیون رفع ایراد کردیم و این رفع ایراد در صحن مجلس قرار است مطرح و مصوب شود.
توضیحات قالیباف درباره افزایش تعطیلات
بنابراین گزارش، با توجه به اتمام ارزیابی و تصویب این لایحه در کمسیون اجتماعی موضوع بررسی آن در جلسه علنی مطرح است که محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس دوازدهم بهمن ماه و در نشست با فعالان اقتصادی استان یزد، در پاسخ به سوالی درباره افزایش تعطیلات پایان هفته، گفت: این لایحه در دستور کار قرار دارد و نهایت تا دو ماه آینده این موضوع در مجلس شورای اسلامی به نتیجه می‌رسد و تعیین تکلیف خواهد شد.
عباس گودرزی، عضو کمیسیون اجتماعی و سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز درباره بررسی لایحه افزایش تعطیلات پایان هفته گفت: لایحه مذکور در کمیسیون اجتماعی نهایی و به تصویب اعضا رسیده است و هیچ نظر دیگری اعمال نخواهد شد. از سوی دیگر بر اساس قانون، چون این لایحه ارجاعی از سوی شورای نگهبان است در صحن علنی مجلس نیز به بحث گذاشته نخواهد شد و صرفا تعطیلی پنج‌شنبه و کاهش ساعات کاری از 44 به 40 ساعت رای‌گیری خواهد شد.
همچنین سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره زما بررسی این لایحه در جلسه علنی اظهار کرد: لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته با توجه به لوایح و طرح‌هایی که در نوبت رسیدگی در جلسه علنی قرار دارد، احتمالا تا پایان سال و نهایت در ابتدای سال آینده بررسی خواهد شد.
علی بابایی‌، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هم در این باره گفت: کار کمیسیون اجتماعی درباره لایحه افزایش تعطیلات پایان هفته و کاهش ساعت کاری کارکنان در هفته به اتمام رسیده و هیات رئیسه مجلس باید درباره زمان بررسی آن در جلسه علنی، تصمیم بگیرد.
وی درباره مصوبات کمیسیون مطبوعش درباره این لایحه ادامه داد: با مصوبه اعضا روز پنج‌شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات آخر هفته مشخص شده، همچنین با کاهش ساعت کاری در هفته به 40 ساعت موافقت کردیم و در حال حاضر منتظر هستیم که لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار گیرد و این موضوع تعیین تکلیف شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/873373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش تولید در قطب کیوی مازندران

موزه شکار در رامسر افتتاح شد

فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مازندران دستگیر شد

پلمب دفتر اسناد رسمی متخلف در قائمشهر

چه شد که کار سعید قاسمی به فحش‌های زشت کشیده شد؟/ سعید جلیلی هنوز هم ترک موتور او می‌نشیند و سر او را می‌بوسد؟

تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر توسعه پس‌کرانه بندر چارک

دو خط کتاب/ مرد داستان فروش

دومین رمان گلاره عباسی رونمایی شد

مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی وقف شد

بارش شدید برف تنکابن مازندران

برف در روستای فشکور مرزن‌آباد

تعطیلی پنج‌شنبه به 1404 موکول شد/ تعطیلی شنبه‌ها منتفی است

تشکیل اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش و پردیس های دانشگاهی مستقر در جزیره

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است

اعلام ساعت کار بانک ها و موسسات مالی در ماه مبارک رمضان

«شما که غریبه نیستید» به چاپ چهل و دوم رسید

شعرخوانی زیبا با صدای رشید کاکاوند

غیر تو را خواستن خسارت محض است

کتابی دربارۀ یکی از پیشگامان غزل نوکلاسیک

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد در جلسه صالحین اشکذر: خانواده‌های ایثارگر، الگوی تأثیرگذار در تقویت روحیه معنوی جامعه

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سارقان دیوار بقعه امامزاده‌ای در بابل را تخریب کردند!

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد

عکس/ زیبایی‌های مسحورکننده برفی در جنگل‌های شمال

کارنامه نخستین کتابخانه رسمی و حاکمیتی ایران؛ از ابتدا تا امروز

هوا بس ناجوانمردانه سرد است! به یاد مهدی اخوان ثالث

معادل‌های فرهنگستان برای «دوبلور» و «دوبله»

امروز شاهد تجلی مفهوم ایثار و شهادت در هنر تئاتر بودیم

یک قدم تا فاجعه؟/ احتمال برخورد سیارک با ماه هنوز وجود دارد!

سریال کره‌ای «ملکه تاج‌گذار»؛ روایت تاریخی و جذاب ملکه‌ای که مطیع پادشاه نمی‌شود

اینفوگرافی/ چطور سرماخوردگی را کنترل کنیم؟

درخشش قندیل‌های کجور نوشهر

روزنامه هم میهن خطاب به پزشکیان: استدلال‌هایتان کارایی ندارد/ بترسیم از اینکه امید مردم به شما ناامید شود

بخشی از کتاب/ هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

هشدار نارنجیِ بارشی برای شمال

مناسبت روز/ شنبه، 11 اسفند ماه

بارش برف و باران در مازندران؛ هشدار نارنجی صادر شد

هشدار ریزش سنگ و سقوط بهمن در هراز و کندوان

انتقاد حسین شریعتمداری از جلیلی و قالیباف: طرفدارانتان در زمین دشمن بازی می‌کنند

در دیدار اخوان و بهار چه گذشت؟

کتاب «ستاره‌ی لایکا» منتشر شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با فرماندار شهرستان کلاله دیدار کرد

بهره‌گیری از طرح های فن‌آورانه در کیفیت بخشی خدمات گردشگری و زیارتی بنیاد

شروع برف و باران از امروز در مازندران

«جادوی سرخ» منتشر شد

قائم پناه : کیش می‌تواند پیشران توسعه گردشگری ، دریا محور و تجارت برای سرزمین اصلی باشد

یک خواننده زن بازداشت شد/ هیوا سیفی زاده کیست؟

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد