پیام مازند

آخرين مطالب

حقوق شهروندی ایثارگران باید مورد توجه ویژه قرار گیرد بنیاد شهید و امور ایثارگران

حقوق شهروندی ایثارگران باید مورد توجه ویژه قرار گیرد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل بنیاد شهید شهرستان ری، بر لزوم حمایت بیشتر از ایثارگران تأکید کرد و گفت: قوه قضاییه همواره در این مسیر پیش‌قدم بوده و با مساعدت‌های ارزشمند خود، در حل مشکلات حقوقی خانواده‌های شهدا و ایثارگران نقش‌آفرینی کرده است.

به گزارش «ایثار»، حسین نصرالله صبح امروز سه شنبه در همایش حقوق شهروندی و ایثار که با حضور مقامات عالی‌رتبه قضایی، مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرماندهان سپاه در تالار شیخ مفید استان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد، بر جایگاه والای شهدا و ایثارگران در نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد و با اشاره به ارزش‌های دفاع مقدس، بیان کرد: دفاع مقدس نزدیک‌ترین حادثه به کربلاست. همان‌طور که در عاشورا، امام حسین(ع) و یارانش با آگاهی از سرنوشت خود راهی میدان شدند، رزمندگان ما نیز با ایمان و اراده قوی، آگاهانه در مسیر ایثار و شهادت گام برداشتند.
وی در ادامه، با ذکر خاطراتی از مادران و خانواده‌های معظم شهدا، رشادت‌های آنان را مورد تحسین قرار داد و گفت: مادران شهدا نه‌تنها در زمان اعزام فرزندانشان به جبهه‌ها، بلکه پس از شهادت آن‌ها نیز با صبر و استقامت مثال‌زدنی، راه اهل‌ بیت(ع) را ادامه دادند.
مدیرکل بنیاد شهید شهرستان ری همچنین با اشاره به مشکلات جانبازان، از جمله «درد خیالی» که ناشی از عضو قطع‌شده است، خواستار حمایت بیشتر از این قشر شد و تأکید کرد: جانبازی که پس از 40 سال همچنان از این درد رنج می‌برد، نیازمند توجه جدی و ارائه خدمات تخصصی از سوی دستگاه‌های مربوطه است.
نصرالله در ادامه، ضمن قدردانی از همکاری‌های دستگاه قضایی در حمایت از ایثارگران، تصریح کرد: حقوق شهروندی ایثارگران باید به‌طور ویژه مورد توجه قرار گیرد. قوه قضائیه همواره در این مسیر پیش‌قدم بوده و ما شاهد مساعدت‌های ارزشمند قضات محترم در حل مشکلات ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید شهرستان ری در پایان، با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب درباره توجه ویژه به خانواده شهدا و ایثارگران، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب بارها تأکید داشته‌اند که شهدا ناظر بر اعمال ما هستند. این نگاه معنوی باید سرلوحه فعالیت‌های ما قرار گیرد تا بتوانیم پاسخگوی رشادت‌ها و ایثارگری‌های این عزیزان باشیم.
گفتنی است این همایش با حضور عبداللهیان، معاون حقوقی و پارلمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، حجت‌الاسلام شاه‌کرمی، قائم‌مقام رئیس دادگستری استان تهران، قضات، دادستان‌های شهرستان‌ها، فرماندهان سپاه و مسئولان مرتبط برگزار شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/873137/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در راه‌های مازندران

مازندران امشب هم یخ می‌زند

شعری زیبا از امیر حسین ماحوزی

ما دل به غم تو بسته داریم ای دوست

درخشش سه دانشجوی مازندرانی در جشنواره ملی ایثار

سیره شهدا برای نسل امروز و آینده تبیین شود

حضور مدیرکل بنیادشهید بوشهر در استانداری جهت پاسخگویی به جامعه ایثارگری ازطریق سامانه سامد

بازگشایی 662 راه روستایی در مازندران

استاندار: مازندران بحران سرما را بدون قطعی و افت فشار گاز پشت‌سر گذاشت

گلایه استاندار گلستان از محیط‌زیست مازندران در حضور نماینده رئیس‌جمهور

معاون رئیس جمهور: استیضاح وزیر به نفع نیست

مشاور جلیلی، تیم قالیباف را تهدید کرد | ثابتی: خاموش نشوید، حرف‌های بیشتری گفته می‌شود

بروید ای حریفان بکشید یار ما را

معرفی نامزدهای «کتاب سال» جایزه شعر «خبرنگاران»

شاعرانه/ من با غزلی قانعم و با غزلی شاد

عکس روز ناسا؛ «حلقه اینشتین» در اطراف مرکز یک کهکشان

بهرام افشاری دوباره روی صحنه می‌رود

افزایش خطر ریزش سنگ و سقوط بهمن در جاده‌های شمال

نماینده مجلس: باید خرید و فروش دلار جرم شود!

یک روزنامه نگار: هدف از استیضاح همتی، فروریختن دولت است تا حاکمیت «سایه» قدرت بگیرد!

برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس آبی در کیش

«کتاب تالش» و «حسن بصری»

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

شاعرانه/ سرمای زمستان را، گرمای تو تارانده‌ست

فاطمه معتمدآریا: بیش از یک سال است که از ایران خارج شده‌ام

حسن یزدانی به عنوان برترین آزادکار سال 1403 کشتی ایران انتخاب شد

محدودیت‌های ترافیکی به جاده‌های مازندران بازگشت

هشدار معنادار روزنامه نزدیک به قالیباف به سوپرانقلابی ها؛ نفوذی ها تیپ و رفتار و گفتارِ سوپرانقلابی دارند

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم!

عشق‌ورزیدن برای آخرین‌بار

سقوط بهمن در جاده کندوان

محور کندوان تا شنبه مسدود است

دو سامانه بارشی جدید در راه مازندران

نامزدهای «بوکر بین‌المللی» معرفی شدند

«هواتو دارم» به چاپ سی‌وپنجم رسید

بهترین سریال‌های ترکی در سال 2025؛ از Piyasa تا گل‌های برفی

چرا فیلم «پدرخوانده 4» ساخته نشد؟

اینفوگرافی/ اولویت‌های تربیت اسلامی کودک به بهانه روز امور تربیتی و تربیت اسلامی

برفروبی در محور بلده - پل زنگوله

مناسبت روز/ چهارشنبه، 8 اسفندماه

تعداد عجیب تجمع کنندگان مدافع قانون حجاب به روایت یک نماینده مجلس؛ مثل کارتن خواب ها آمده بودند/ مگر رهبری نفرمودند مسائل اقتصادی اولویت باشد؟

روزنامه شرق: تیم اقتصادی دولت پزشکیان به دلیل روزمرگی و سردرگمی، زندگی سختی برای مردم رقم زده است

روزنامه دولت: بعد از استیضاح همتی، وفاق بین دولت و مجلس رنگ دیگری می‌گیرد

داستانک/ جای خالی تو

بخشی از کتاب/ ذهنیتی در خدمت بالندگی

تجلیل از مدیرعامل ایثارگر بانک ملت

بارش برف زمستانی جاده کندوان

هشدار برف‌بازی در ییلاق‌ها و کوهستان‌های شمال

هراز بازگشایی شد

تردد بی‌وقفه قطارهای شمال در برف و یخبندان