پیام مازند

آخرين مطالب

جمع منتقدین فوتبال ایران در تمرین استقلال! اقتصادی

جمع منتقدین فوتبال ایران در تمرین استقلال!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /جلال چراغپور به عنوان سرمربی تیم ملی ایران شناخته نمی‌شود اما او در دوره‌ای پرتنش هدایت تیم ملی را نیز بر عهده داشته است.
 صبح امروز وقتی باشگاه استقلال به صورت رسمی انتخاب جلال چراغپور به عنوان مربی جدید استقلال را اعلام کرد، آنهایی که با افکار مجتبی جباری آشنا بودند، تعجبی نکردند. چراغپور به نوعی مرشد و راهنمای همیشگی جباری در طول سال‌هایی بوده که او از دنیای بازیگری فاصله گرفته و حتی یک دوره آنالیز را با وی برگزار کرده است که در آن تعداد زیادی از ملی‌پوشان بازنشسته و رفقای او و هم‌تیمی‌های سابق جباری حضور داشتند.
آقا جلال که در فوتبال ایران به چهره‌ای صاحب اندیشه در حوزه فوتبال مشهور است، در سال‌های مختلف از نزدیک در اداره تیم‌های فوتبال دستی بر آتش داشته اما مدت‌ها است که دیگر روی نیمکت تیمی نمی‌نشیند. او در آخرین تجربه، هدایت تیم نیروی زمینی را بر عهده داشته و حالا مدت‌های طولانی است که در باغش در کرج مشغول انجام کارهای شخصی و مطالعاتی است که هر از گاهی آنها را در برنامه‌های تلویزیونی به عنوان یک یافته جدید به نمایش می‌گذارد.
جلال چراغپور در یک مقطع پر تنش در بازی‌های آسیایی 1982 و در حالی که گفته می‌شود سرمربی آن زمان تیم ملی، خود رئیس فدراسیون فوتبال بوده، به عنوان یک سرمربی جوان هدایت تیم ملی را با ستاره‌هایش بر عهده داشته که این تصمیم زندگی ورزشی او را برای همیشه تغییر داده است؛ اتفاقی که می‌توانست رخ ندهد و جلال چراغپور را در یک سیری عادی تبدیل به یکی از مربیان معروف فوتبال ایران کند اما او پس از ناکامی تیم ملی ایران در جام جهانی 1982 دیگر هرگز نتوانست در بالاترین سطح و در یک موقعیت استاندارد سرمربی تیمی باشد که بتواند در آن تئوری‌های خود را پیاده کند.
او حالا به عنوان مربی استقلال در دهه هفتم زندگی به عنوان یک نیروی فکری به مجتبی جباری پیوسته و روی نیمکت آبی‌ها خواهد نشست، در حالی که حضور روی نیمکت استقلال در ماه‌های گذشته یا حتی سال پیش یا پیش‌تر به هیچ وجه قابل باور نبود و کسی فکر نمی‌کرد چراغپور روزی به عنوان مربی در تمرین استقلال حاضر باشد.

پیام مازند

تصاویر تمرین روز گذشته استقلال نشان می‌دهد که آقا جلال فوتبال ایران در استقلال به کار مشغول شده و از کار خود هم راضی است. او که یکی از منتقدین همیشگی مربیان تیم‌های ملی بوده و به خصوص در دوره اخیر از سرمربی فعلی انتقادات بسیاری داشته، حالا باید خود را در وقتی کوتاه و در دو آوردگاه خطیر محک بزند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/890282/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلیل انتخاب مربیان جدید استقلال مشخص شد

پیشنهاد وسوسه‌انگیز الاتحاد به سانه

ملی‌پوش والیبال ایران به فینال لیگ ایتالیا رسید

پدر و پسر کشتی‌گیر در فینال قهرمانی آمریکا

پیشنهادهای هالیوودی برای ستاره بوکس انگلیس

تکلیف حضور خسرو حیدری در استقلال مشخص شد

دین‌محمدی: بعدا می‌گویم چرا سرمربی استقلال نشدم

نامه اخراج 2 بازیکن استقلال خوزستان

ثبت اولین تصاویر از حرکت مریخ‌نورد کنجکاوی روی سیاره سرخ

آیین افتتاحیه راهیان نور غرب و شمالغرب کشور

ماجرای عجیب واریز نشدن دلارهای نفتی به خزانه؛ پول‌ها کجا رفت؟

چه کسی بیشترین پول را برای هوش مصنوعی خرج کرده؟ از سال 2013 تا 2024

2 پرواز فوق‌العاده در فرودگاه خرم‌آباد برقرار شد

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در خرم آباد

برپایی میز ارتباط مردمی در مصلای الغدیر خرم‌آباد

دلنوشته فرمانده کل ارتش برای سرباز دلاور ایران؛ شهید دماوندی

خبر فوری تعطیلی مدارس مازندران فردا شنبه 6 اردیبهشت

جزئیات تعطیلی مدارس استان مازندران فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404 / آیا مدارس ساری شنبه ششم اردیبهشت 1404 تعطیل است؟

لرستان در وضعیت هوای ناسالم/ شاخص آلودگی خرم‌آباد 120 شد

یک‌طرفه شدن کندوان و هراز در اجرای محدودیت ترافیکی

تحولی سبز در مازندران

عرب سرخی: اگر در ‎صداوسیما بجای افراد ‎میلی، افراد ‎ملی و معتقد به اصول بکار گرفته شوند، این همه هزینه داده نمی‌شود

آلزایمر از پدر به ارث می‌رسد یا مادر؟

مجتبی جباری: احساس کردم حضور چراغپور می‌تواند به تیم کمک کند

خون شهدای مقاومت عظمت جبهه اسلامی را افزایش داده است

️ جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود| ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی

ایده خلاقانه باشگاه گل‌گهر برای تقابل با نساجی مازندران + ویدئو

جشنواره‌ای از نور و معنویت در بندرعباس

اجازه اهمال‌کاری به مدیران ‌را در مازندران نمی‌دهیم

پلمب واحد غیرمجاز خدمات دندانپزشکی در ساری

کلسیم و پتاسیم، جلوگیری از پوکی استخوان

شانه برای زلف پریشان چه فایده؟

مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم، صادق شیبک برگزار شد

فاز دوم ساری تاکام در آستانه بهره‌ برداری

بررسی پرونده و لایحه سرباز قهرمان در مجلس شورای اسلامی

دختر رکابزن ایران قهرمانی آسیا را تمام نکرد

پاداش 45 میلیون دلاری برای ستاره کلیولند

خسرو حیدری مربی استقلال شد

اضافه شدن دو بازیکن به اردوی جهانی تیم واترپلو جوانان

گران‌ترین بازیکن لیگ ایران در لیست خرید پرسپولیس

پلمب واحد غیرمجاز ارائه خدمات دندانپزشکی در ساری

دادبود: رفع موانع سرمایه گذاری در محور برنامه های توسعه ای استان قرار دارد

آقایان با جذب بوژوویچ پول بیت المال را به هدر دادند

چالوس یک‌طرفه می‌شود/ اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی

از بخشش محکوم به قصاص تا آغاز فعالیت سامانه مبارزه با پول‌شویی «سمام»

قفل شدن جاده چالوس

تصادف یک نماینده مجلس با کامیون

زیباترین پاسپورت‌های جهان

تصادف نماینده خرم آباد با کامیون+ عکس

شهرداری گرگان در یک‌قدمی فینال؛ تقابل سرنوشت‌ساز با کاله در گرگان