پیام مازند

آخرين مطالب

برد مقابل نساجی را به روح هوادار نوجوانمان تقدیم می‌کنم گفتگو

برد مقابل نساجی را به روح هوادار نوجوانمان تقدیم می‌کنم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا/لرستان سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: از تمام کسانی که در موفقیت تیم‌مان نقش داشته‌اند قدردانی می‌کنم.
سعید دقیقی در نشست خبری پس از بازی با نساجی اظهار کرد: جا دارد این برد را به روح رضا کاظمیان هوادار نوجوان تیم خیبر خرم آباد تقدیم کنم او امروز در کنار ما نبود ولی انرژی او را با تمام وجود حس کردیم.
وی گفت: همچنین جا دارد از هوادارانمان بابت حمایتشان که کمک کردند این موفقیت را رقم بزنیم قدردانی کنم. از مالک باشگاه و دیگر عوامل باشگاه و اعضای تیم و نیز استاندارد خرم آباد تشکر می‌کنم.
سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد بیان کرد: تیم نساجی با قدمت و با ریشه است و امیدوارم این تیم مجدداً با حمایت آقای حدادیان به شرایط خوب گذشته برگردد.
دقیقی گفت: امشب بازی سختی مقابل این تیم داشتیم. ما خطر را حس می‌کردیم و نساجی هم نفس‌های آخر را داشت.
وی اظهار کرد: مروز بازی فوق العاده تاکتیکی انجام دادیم و تیم نساجی هم در برخی صحنه‌ها خطرناک ظاهر شد. مجموعه تیم برتر میدان بودیم.
سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم آباد ادامه داد: امیدوارم مجدداً بتوانیم خدمتگزار باشیم، واقعاً مردم خرم آباد با شرف و با معرفت هستند. انشاالله فضایی فراهم شود که در کنار هم باعث خوشحالی دل این مردم شویم. 
او بیان کرد: وظیفه اخلاقی ما این است که برای تعیین تکلیف صدر و کف جدول، انگیزه ما را حفظ کنیم. من آدم بلند پرواز و سیرناپذیری هستم تمام انگیزه‌ام را خواهم گذاشت. ما به هدف نخستمان که حفظ تیم در لیگ بود دست پیدا کردیم و انشاالله در ادامه بتوانیم به جایگاه تک رقمی برسیم. 
دقیقی عنوان کرد: مربیگری نوعی معلمی است و معلمی سیره انبیا محسوب می‌شود؛ یعنی باید بر اساس وجدان کاری و کیفیت بازیکنان در تمرین، نفرات اصلی برای هر بازی انتخاب شوند. فضا، فضای رقابتی است و قرارداد حاج آقایی به اندازه حقوق یک کارگر در یک سال نیست. اگر به چنین بازیکنانی فرصت رسیده است یعنی در تمرینات خوب بوده‌اند. من وظیفه دارم بر اساس وجدان کاریم هر کسی که شایسته باشد به او بازی دهم و به اسم‌ها نگاه نکنم. 
او خاطر نشان کرد: طی صحبتی با آقای عبدی داشتم قرار شد در اولین فرصتی که تکلیف تیم برای بقا مشخص شد برای آینده تیم صحبت کنیم تا تیم با کیفیت‌تری داشته باشیم و در نهایت در جدول ارتقا داشته باشیم. 
دقیقی گفت: آسیب بازیکنان چند دلیل دارد، یکی اینکه بازیکن باید زندگی شخصی خود را بهتر کند. بازیکنان در سطح بالا برنامه دارند. ضمن اینکه تیم پزشکی ما خوب است ولی باید آن را تقویت کنیم. همچنین وقتی فوتبال وارد شرایط استرس و فشار می‌شود، آسیب بازیکن بیشتر خواهد شد. من در نیم فصل دوم تمام موهایم سفید شد و شاید قبل از اینکه به اینجا بیایم موی سفید در ریش و سرم نداشتم اما فشار کار و استرس باعث شد که پیر شم. قطعاً با توجه به تجربه‌ای که بازیکنانمان کسب کردند در یک سال آینده شرایط آنها بهتر خواهد شد. 
سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم آباد درباره اعتراضش نسبت به اعلام 10 دقیقه وقت تلف شده برای بازی با نساجی، گفت: خدا را شکر که امروز VAR داشتیم. به نظرم داور قضاوت بی‌نظیری در مجموع داشت. دعوا سر تایم تلف شده هم دعوای کوچه بازاری بود و می‌خواستیم فضا را به سمتی ببریم تا بازی زودتر تمام شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/887352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

درآمد 45 هزار میلیارد تومانی تلویزیون از سریال پایتخت

پیش‌بینی بازار سهام امروز 30 فروردین 1404

خدمات رفاهی کارکنان قضایی در اولویت است

توکن (WalletConnect (WCT اکنون پس از راه‌اندازی در27 فروردین دربیت یونیکس قابل معامله است

مقاوم سازی 55 درصد مسکن روستایی در مازندران

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

شایع‌ترین عوامل خطر بیماری عروق کرونر در زنان

لاغری شیشه‌ای! پشت پرده مصرف قرص‌های پرطرفدار

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

کسب مقام نخست سیزدهمین جشنواره سرود رضوی توسط دانش‌آموزان مازندرانی

چهارصدمین گل لیگ به تور پرسپولیس چسبید!

شایان مصلح مرد همه فن حریف ذوب‌آهن!

شافعی: تفکرات کارتال به درد پرسپولیس نمی‌خورد

پیش بینی بورس امروز شنبه 30 فروردین 1404

تیم بسکتبال شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

سفره ایران از خاک مازندران می‌روید

معمای مرگ دختر جوان در جنگل‌های عباس آباد

ماندگاری هوایی صاف تا پایان هفته در مازندران

اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را 70 درصد افزایش می‌دهد

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

رکورد تاریخی سپاهان چگونه ثبت شد

مدیران پرسپولیس بازیکنان تاریخ مصرف گذشته را به خدمت گرفته‌اند

حمایت اخبار سیاسی در برابر مقاومت 3 میلیون واحدی!/ پیش‌بینی بازار سهام امروز 30 فروردین 1404+ نمودار

در باد پیروزی برابر کاله‌ و رویای فینالیست شدن مشغول نمی‌شویم

پیشنهاد استقلال به سپاهان؛ 2 بازیکن بعلاوه پول در ازای انتقال ستاره سابق

فوت مشکوک دختر جوان در جنگل عباس آباد

ریشه بیش از 80 درصد آسیب‌های پوستی در کودکی شماست!

ساکت به نساجی برمی‌گردد

پیشنهاد جنجالی استقلال به سپاهان: 2 بازیکن جوان و پول نقد برای انتقال امید نورافکن!

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

کشف نور مرموز در لحظه تشکیل جنین | zinc spark نشانه‌ای از روح یا واکنش شیمیایی؟ +ویدئو

خلاصه بسکتبال کاله آمل – شهرداری گرگان

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

بازگشت دوباره آقا ساکت به نساجی

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم