نونس گلر ذوب آهن را ناکار کرد!
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام مازند - ورزش 3 /بعد از برخورد شدیدی که در نیمه نخست بین قریشی و نونس اتفاق افتاد و باعث انتقال کاپیتان ذوب آهن به بیمارستان شد، در دقیقه 68 مسابقه برخورد شدید نوشیصوفیانی و نونس باعث مصدومیت گلر ذوبیها شد و او با سر شکسته زمین مسابقه را ترک کرد و جای خود را به پارسا جعفری داد.
روی موقعیتی که با ارسال عرضی از سمت راست انجام شد نوشی صوفیانی با شیرجه بلند مسیر توپ را بست و اجازه گلزنی به مهاجم برزیلی نداد، اما تکل بلند نونس باعث برخورد بین این دو بازیکن شد و شکستگی سر و میزان آسیبدیدگی اجازه نداد تا نوشی صوفیانی روز خوبی که داشت را کامل کند و جای خود را به پارسا جعفری داد.
این دومین تعویض اجباری محمد ربیعی در جریان مسابقه بود و بازی خشن مهاجم برزیلی استقلال خوزستان باعث تغییرات در ترکیب ذوب آهن داشت، کاپیتان ذوب آهن بعد از انتقال به بیمارستان شرایط نگران کنندهای ندارد و شرایط نوشی صوفیانی در حال بررسی است
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷:۰۸
-
۲۲ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/887309/