پیام مازند

آخرين مطالب

خشم بارسا از لالیگا؛ افشای محرمانه اطلاعات مالی! گفتگو

خشم بارسا از لالیگا؛ افشای محرمانه اطلاعات مالی!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /باشگاه بارسلونا با ارسال نامه‌ای رسمی به لالیگا، نسبت به انتشار عمومی اطلاعات مالی‌اش از سوی این سازمان ابراز «تعجب و خشم» کرده است.
موضوع مورد اعتراض یادداشتی است که لالیگا در تاریخ 2 آوریل منتشر کرد و به عملیات مالی مرتبط با جایگاه‌های VIP در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ می‌پردازد، موضوعی که بارسلونا تاکید دارد بدون اطلاع و بدون رضایت باشگاه علنی شده است.
بازار
بارسلونا در این نامه از رئیس لالیگا، خاویر تباس، و سایر اعضای این نهاد خواسته تا از هرگونه اظهار نظر یا ارزیابی درباره اطلاعات مالی باشگاه که به صورت محرمانه در اختیار لالیگا قرار گرفته، خودداری کنند. این باشگاه رفتار لالیگا را نامناسب خوانده و افشای جزئیات مالی و تصمیمات داخلی علیه بارسا را نقض آشکار تعهدات لالیگا در قبال اعضای خود دانسته است.
بارسلونا با اشاره به ماده 5 مقررات لالیگا با عنوان محرمانگی، یادآور شده که هرگونه اطلاعات، داده یا سندی که باشگاه‌ها به لالیگا ارائه می‌دهند باید به‌عنوان اطلاعات محرمانه تلقی شوند و تحت حفاظت مقررات مربوط به حریم خصوصی قرار بگیرند. بر اساس همین ماده، حتی اگر اطلاعاتی در رسانه‌ها منتشر شود، مدیریت و اعضای لالیگا همچنان حق ندارند اطلاعات ارائه‌شده از سوی باشگاه‌ها را تأیید، رد یا تفسیر کنند.
باشگاه بارسلونا همچنین تأکید کرده که یادداشت منتشرشده از سوی لالیگا باعث راه‌اندازی یک کمپین گسترده تخریب رسانه‌ای علیه باشگاه و رئیس آن شده؛ کمپینی که هدف آن زیر سوال بردن مشروعیت جایگاه رقابتی تیم اول باشگاه است.
بارسلونا همچنین از اظهارات عمومی رئیس لالیگا علیه بازیکنانش از جمله دنی اولمو و پائو ویکتور انتقاد کرده است. به گفته باشگاه، این بازیکنان به‌طور قانونی در سیستم لالیگا ثبت شده‌اند، موضوعی که شورای عالی ورزش اسپانیا نیز در تاریخ 3 آوریل 2025 در حکم رسمی خود تایید کرده است.
بارسلونا گفته اظهارات تباس درباره وضعیت مالی باشگاه و تکرار تفسیرهای شخصی او در این زمینه، «تلاشی آشکار برای ایجاد بی‌ثباتی» است؛ رفتاری که از سوی بالاترین مقام برگزارکننده رقابت‌ها «غیرقابل قبول» خوانده شده است.
باشگاه بارسلونا اعلام کرده که اقدامات لازم برای دفاع از منافع خود را آغاز کرده و خواستار موارد زیر از لالیگا شده است:
- از این پس هیچ‌گونه اطلاعات یا داده‌ای که از سوی باشگاه به لالیگا ارائه می‌شود نباید به‌صورت عمومی منتشر شود؛ نه از سوی رئیس لالیگا و نه هیچ عضو یا کارمند این سازمان.
- هیچ‌گونه اقدام یا ابتکاری که لالیگا در رابطه با باشگاه یا بازیکنانش انجام می‌دهد نباید به صورت عمومی اعلام شود.
- یادداشت اطلاع‌رسانی منتشرشده در تاریخ 2 آوریل 2025 باید بلافاصله از وب‌سایت رسمی لالیگا حذف شود.
همچنین بارسلونا اعلام کرده که به دلیل اختلافات اخیر با مدیریت لالیگا، از عضویت در کمیته اجرایی این سازمان کناره‌گیری می‌کند؛ کمیته‌ای که به‌صورت مشترک با باشگاه‌های لاس پالماس و سلتاویگو اداره می‌شد.
در پایان بارسلونا به اطلاعیه دیگر لالیگا در مورد اعتراض به رأی شورای عالی ورزش اشاره کرده و گفته منتظر دریافت رسمی این شکایت است تا به «اظهارات نادرست مطرح‌شده در آن پاسخ دهد». این باشگاه همچنین از لالیگا خواسته تا از هرگونه تلاش برای تأثیرگذاری بر تصمیمات قضایی از طریق «اظهارات عمومی غیرمستند و غیرمنصفانه» خودداری کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/882667/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ورزشگاه‌هایی که کارخانه چاپ پول هستند!

اتفاق ها و درگیری های مازیار زارع و برخی بازیکنان ملوان با مدیر رسانه ای تیم هوادار حین بازی

حواشی چمن پر از آب ورزشگاه خیبر و خشک کردن چمن با هلی کوپتر

عکس| ترفند قائمشهری‌ها برای کاهش تماشاگران پرسپولیسی

کارشناسی داوری بازی تراکتور - استقلال

بعیدی: کارت بازی «بن یدر» صادر شده و هماهنگی‌های نهایی در حال انجام است تا بازی کند

رجائیان: مجتبی حسینی برای سرمربیگری تیم امید مذاکرات تلفنی داشته ولی هنوز به مراحل قطعی نرسیده

صحبت‌های کنایه‌آمیز میثاقی درمورد احتمال دچار شدن قلعه‌نویی به سرنوشت اسکوچیچ

گزارشی از هواداران پرشور تراکتور در بازی با استقلال

اسمعیلی: آخرین جزییات اعزام زائران از مازندران به حج تمتع اعلام شد

درمنان: تغییر نگاه در مردم و مدیران برای توسعه پایدار اتفاق بیفتد

راز گوی نورانی در سینه‌ی انسانها

درخواست محمد رجاییان مدیرعامل آلومینیوم از دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور

خلاصه بازی بولونیا 1 - ناپولی 1

5 پیامد منفی «ساخت مسکن با پول پرقدرت»

حرفهای جنجالی میثاقی علیه یحیی

کارشناسی داوری دیدار آلومینیوم - سپاهان

نگاهی آماری به اتفاقات هفته 25 لیگ برتر

کارشناسی داوری دیدارهای هفته 24 لیگ برتر

پایان شایعات؛ فلیک و رافینیا مشکلی ندارند

2 پرواز فوق‌العاده در فرودگاه خرم‌آباد دایر شد

نحوه بلیط فروشی بازی نساجی و پرسپولیس؛ ترفند قائمشهری‌ها برای کاهش تماشاگران پرسپولیسی

ویدیو زیبای باشگاه نساجی از تشویق هواداران مقابل مس رفسنجان

عبور از چهار بازیکن؛ گل اول ناپولی توسط آنگیسا در دقیقه 18

رونمایی از نسل جدید موتورهای سه مگاواتی در آمل

کارشناسی داوری دیدارهای هفته 23 لیگ برتر

خشم بارسا از لالیگا؛ افشای محرمانه اطلاعات مالی!

بن یدر پاسخ شایعات جدایی را داد

عشق پاک هست!

این غذاها دشمن آرتروز هستند

رای نهایی پرونده تبانی لیگ برتر به تعویق افتاد

برای شکست دادن بایرن به شجاعت زیادی نیاز داریم

تصاویر/ رونمایی از نسل جدید موتور‌های 3 مگاواتی در آمل

سرپرست فرمانداری نوشهر معارفه شد

مورایس با 17 امتیاز ترکیه را ترکاند!

بادیگارد جدید رونالدو؛ خشن‌تر از محافظ لئو مسی!

15 سال پیش در چنین روزی؛ پاس گل زیبای ریبری در جشن تولد 27 سالگی‌اش

از حواشی برخی مسابقات لیگ برتر فوتبال تا قهرمانی که پهلوانی برایش ثبت شد

مازندران پرچمدار ورزش کشور است

تصاویر/ مراسم یادبود حجت الاسلام «محمدی لائینی» در نکا

شاعرانه/ تازه شد باغ و آن نگار نیامد

هشدار کورتوا به آرسنال؛ لیورپول هم شکست ناپذیر بود!

تیپ خاص بلینگام؛ تامی شلبی مقابل آرسنال!

دیدار احساسی ستاره وستهم با ناجیان زندگی‌اش

میزان مجاز مصرف روزانه آجیل

وزیر دفاع از یک واحد صنعتی در آمل بازدید کرد

بازدید وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از یک واحد صنعتی در آمل

«روز خرم‌آباد» را باشکوه برگزار کنیم

هشدار سازمان هواشناسی؛ از جاده چالوس رفت و آمد نکنید!

هواشناسی هشدار داد: به جاده چالوس سفر نکنید!