آزادراه شمال و جاده چالوس از مرزن آباد به سمت تهران یکطرفه شد
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش به نقل از ایرنا از پلیس راهور، سرهنگ سیاوش محبی روز دوشنبه افزود: این ممنوعیت به دلیل ترافیک سنگین و پرحجم مسیر و تخلیه بار ترافیکی اعمال شده است.
جانشین پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: همچنین از ساعت 12 ظهر امروز(4 فروردین) مسیر تهران به مرزنآباد نیز برای تخلیه بار ترافیکی، یکطرفه خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرهنگ محبی از رانندگان خواست با توجه به تغییرات مذکور به منظور تسهیل در جریان ترافیک و جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر به هشدارها و اطلاع رسانی پلیس راهور توجه بیشتری داشته باشند و برای تردد از مسیرهای جایگزین شامل هراز، فیروزکوه و قزوین – رشت استفاده کنند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولکبازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز میشود
-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲:۳۶
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878322/