پیش بینی آب و هوای مازندران برای فردا سه شنبه 5 فروردین 1404
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از ایمنا، معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران از تداوم بارش ها در مناطق جلگه ای و ساحلی و بارش پراکنده برف در ارتفاعات بالادست خبر داد.
احمد اسدی با اشاره به اینکه طی 24 ساعت گذشته مازندران بیشترین میزان بارندگی را در منطقه دلیر چالوس با 19 میلی متر داشته است، اظهار کرد: طی این مدت ساری به مقدار شش میلی متر بارندگی را در خود ثبت کرده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته کلاردشت با 16.6 درجه حداکثر دما را در استان ثبت داشته است، افزود: سردترین منطقه بلده با 11.4 درجه حداکثر دما را در خود به ثبت رسانده است. پیش بینی آب و هوای رشت فردا شنبه 2 فروردین 1404 بخوانید
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران از تداوم بارش ها در مناطق جلگه ای و ساحلی استان خبر داد و گفت: طبق پیش بینی هواشناسی استقرار این سامانه بارشی تا روز سه شنبه پنجم فروردین تداوم دارد.
اسدی عنوان کرد: در پی ورود این سامانه سرد شاهد کاهش محسوس دما در سطح استان هستیم و حتی در بعضی مناطق کوهستانی و ارتفاعات بالادست بارش بهاری برف را گزارش داریم.
وی با بیان اینکه این سامانه سرد و بارشی باعث کاهش دید، لغزندگی جاده ها و آب گرفتگی معابر می شود، خاطرنشان کرد: از شهروندان و مسافران درخواست می شود تا ضمن رعایت تمام نکات ایمنی و پیگیری اخبار جوی از منابع معتبر، برای جلوگیری از حوادث احتمالی اقدامات لازم را انجام دهند.
پیش بینی آب و هوای گیلان برای فردا سه شنبه 14 اسفند 1403 بخوانید

-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴:۲۱
-
۱۲ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878256/