پیام مازند

آخرين مطالب

سریع‌ترین صعود تاریخ یوزها به جام‌جهانی؛ طارمی قلق ازبک‌ها را بلد بود ورزشی

سریع‌ترین صعود تاریخ یوزها به جام‌جهانی؛ طارمی قلق ازبک‌ها را بلد بود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /تیم فوتبال کشورمان با تساوی 2-2 برابر ازبکستان در فاصله 2 هفته تا پایان مسابقات، به جام جهانی 2026 صعود کرد.
تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 19:30 امروز (سه‌شنبه) در دور هشتم از مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026، در ورزشگاه آزادی پذیرای تیم ملی ازبکستان بود که این دیدار به تساوی 2-2 انجامید.
ملی‌پوشان کشورمان در مسابقه‌ای که موقعیت‌های گلزنی فراوانی روی دروازه حریف آفریدند، در دقیقه 16 با دریافت گل از خوجیمات ارکینوف متحمل یک شوک شدند. مهدی طارمی در دقیقه 52 گل تساوی را به ثمر رساند، اما عبوسبک فیضولائف یک دقیقه بعد برای ازبک‌ها گلزنی کرد. این پایان کار نبود و طارمی در دقیقه 83 گل دوم ایران را زد تا حکم صعود تیم امیر قلعه‌نویی به جام جهانی را امضا کند.
تیم ملی ایران با این برد با 20 امتیاز در صدر جدول گروه A باقی ماند و با مسجل شدن قرار گرفتن میان دو تیم نخست گروه، به جام جهانی 2026 صعود کرد. ازبکستان نیز با 17 امتیاز در جایگاه دوم جای گرفت. ایران برای چهارمین مسابقه متوالی نتوانست گرگ‌های سفید (لقب تیم ملی ازبکستان) را شکست دهد هر چند با تساوی هم به جام جهانی رسید. جام جهانی 2026 در سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد.
بازار
خلاصه بازی ایران - ازبکستان

توضیح ویدیو
گزارش زنده:
دقیقه 4+90: فیضولائف پس از انجام حرکات تکنیکی در گوشه محوطه جریمه ایران و عبور از سد دو مدافع، دروازه ایران را هدف گرفت که بیرانوند مانع ثبت گل سوم ازبک‌ها شد.
دقیقه 83: ارسال پای چپ علی قلی‌زاده از سمت راست زمین را عمر اشمورودوف دفع کرد که توپ پس از برخورد به حسین کنعانی مقابل پای مهدی طارمی افتاد تا او با شوت سرضرب در محوطه 6 قدم گل دوم و تساوی را بزند.
توضیح ویدیو
دقیقه 79: سانتر خطرناک سامان قدوس را مهاجمان تیم ملی نتوانستند استفاده کنند تا توپ به بیرون برود.
دقیقه 79: فرار مهدی قایدی از سمت چپ زمین و ضربه فنی نه چندان خوب او را مدافعان ازبکستان دفع کردند.
دقیقه 77: ارسال مهدی قایدی از کرنر سمت راست زمین و ضربه سر عزت‌اللهی را یوسوپوف دفع کرد، اما توپ روی خط دروازه پس از برخورد به دست علی‌جانوف که دستش به سینه چسبیده بود، دور شد و داور و داور وی‌ای‌آر هم اعتقادی به خطای هند نداشتند.
دقیقه 76: موقعیت عالی گلزنی برای ازبکستان روی یک کار تیمی شکل گرفت که تکل حردانی منجر به یک کرنر برای آنها شد.
دقیقه 74: فیض‌الله‌اف با چرخش و شوت به دنبال گلزنی بود که مدافعان ایران توپ را دفع کردند.
دقیقه 69: پاس مهدی قایدی، ارسال طارمی و ضربه سر آزمون را یوسوپوف با واکنش عالی دفع کرد و در ادامه آشورماتوف اجازه نداد سردار در ریباند گلزنی کند و توپ از مقابل پای او زد، اما حملمه ایران بازهم ادامه پیدا کرد و این بار حرکت طارمی از سمت چپ محوطه جریمه و شوت او به تور کنار دروازه خورد.
دقیقه 68: مهدی طارمی پشت مدافعان ازبکستان صاحب توپ شد که شوت پای چپ او دقت لازم را نداشت و به بازیکنان حریف برخورد کرد.
دقیقه 63: شوت ناگهانی شومورودوف به شکل خطرناکی از کنار دروازه ایران رد شد.
دقیقه 60: ارسال توپ از جناح راست زمین و ضربه سر سردار آزمون را مدافعان ازبکستان دور کردند.
دقیقه 55: ارسال میلاد محمدی از جناح چپ و ضربه سر مهدی طارمی به بیرون رفت.
دقیقه 53: ثانیه‌هایی از خوشحالی بازیکنان ایران از گل تساوی نگذشته بود که ازبکستان در سمت چپ زمین صاحب ضربه ایستگاهی شد و ارسال فیض‌الله‌اف را سردار آزمون رها کرد تا توپ به گوشه دروازه ایران و دور از دستان بیرانوند برود و گل دوم ازبک‌ها زده شود.
توضیح ویدیو
دقیقه 52: پرتاب اوت عجیب و اشتباه خوجی‌اکبر علی‌جانوف به مهدی قایدی رسید که او در مقابل دو بازیکن حریف توپ را با ارسال چیپ و تماشایی به سردار آزمون رساند و این بازیکن هم با کنترل عالی به مهدی طارمی پاس داد تا این ستاره خط حمله ایران با شوت والی تماشایی به زیر طاق گل تساوی را به ثمر رساند.
توضیح ویدیو
دقیقه 49: ازبکستان دوباره روی یک ارسال از ضربه ایستگاهی به گل رسید که توپ پس از برخورد به شوکوروف و مدافعان ایران جلوی پای اشمورودوف افتاد و با ضربه زمینی او تبدیل به گل شد، اما کمک داور اول و وی‌ای‌آر آفساید دو مهاجم ازبک را گرفتند تا این گل مردود شود.
دقیقه 1+45: میلاد محمدی با حرکت انفجاری از بین سه بازیکن ازبکستان عبور کرد و توپ را به مهدی قایدی رساند که پاس او برای آزمون و در ادامه شوت زمینی سردار تبدیل به گل نشد و بازهم به بیرون رفت.
دقیقه 43: حرکت در عرض مهدی قایدی با شوت خوبی از سوی او همراه نشد و ضربه این بازیکن با اختلاف زیاد از دروازه ازبکستان به بیرون رفت.
دقیقه 41: توپ‌گیری میلاد محمدی در سمت چپ محوطه جریمه ازبکستان موقعیت خوبی برای ایران ساخت که در ادامه شوت عزت‌اللهی به مدافعان حریف خورد و دفع شد.
دقیقه 35: عزت‌اللهی پشت محوطه جریمه ازبکستان توپ‌گیری کرد که شوت پای چپ او به اشمورودوف خورد و دفع شد.
دقیقه 29: پاس در عمق دیدنی سامان قدوس را سردار آزمون با فرار عالی از بین دو مدافع ازبکستان و شوت زمینی سرضرب زد که توپ با کمترین فاصله از کنار تیرک راهی اوت شد.
دقیقه 26: ارسال حردانی از سمت راست را مهدی طارمی با ضربه سر به بهترین شکل برای قایدی کاشت که ضربه او در موقعیت تک به تک را یوسوپوف به خوبی دفع کرد و در ادامه هم ضربه آشورماتوف به زیر توپ موجب شد تا خطر از دروازه ازبکستان رفع شود.
دقیقه 24: ارسال پای چپ میلاد محمدی به پشت مدافعان ازبکستان و مقابل تیرک دوم از مقابل سردار آزمون رد شد و به اوت رفت.
دقیقه 21: سانتر خطرناک فیض‌الله‌اف به نقطه کور را علی‌جانوف با شوت والی تماشایی زد که ضربه او بی‌دقت بود و به بیرون رفت.
دقیقه 16:پاس بلند یوسوپوف از دروازه را الدور شومورودوف با ضربه پشت سر به فرخ سایفی‌اف رساند تا این بازیکن با فرار از سمت چپ زمین و ارسال به محوطه جریمه موقعیت‌سازی کند و پس از دفع ناقص شجاع خلیل‌زاده، توپ به ارکینوف برسد و با شوت زمینی توپ را از کنار پای بیرانوند عبور بدهد و گل اول بازی را بزند.
دقیقه 15: در شرایطی که طارمی در زمان کرنر ایران تمرکز یوسوپوف را با چرخیدن دور او بهم زده بود، مهدی قایدی از سمت راست زمین ارسال خطرناکی انجام داد که ضربه سر جهانبخش را یوسوپوف به شکل ناقص دفع کرد ولی در ادامه شومورودوف به خوبی توپ را دور کرد تا دروازه ازبکستان باز نشود.
دقیقه 9: سردار آزمون پس از یک-دو با مهدی طارمی از پشت محوطه جریمه شوت‌زنی کرد که ضربه او با کمترین فاصله از کنار تیرک عمودی دروازه ازبکستان به اوت رفت.
دقیقه 6: فیض‌الله‌اف فرار سریعی از سمت چپ زمین انجام داد و وارد محوطه جریمه شد که پاس در عرض او را مهاجمان ازبک نتوانستند استفاده کنند و حردانی توپ را دفع کرد.
با سوت داور بازی آغاز شد.
حواشی:
* محمد محبی به علت محرومیت و روزبه چشمی به دلیل مصدومیت در لیست تیم ملی ایران حضور ندارند.
* محمد خلیفه، دانیال ایری و امیرمحمد رزاقی‌نیا که نخستین حضورشان در اردوی تیم ملی را تجربه می‌کردند، مثل محبی و چشمی در فهرست 23 نفره این دیدار قرار نگرفتند.
* جلال‌الدین ماشاریپوف، ستاره استقلال به دلیل دو کارته بودن نمی‌تواند مقابل ایران بازی کند و اوستون اورونوف، مهاجم تاثیرگذار پرسپولیس هم به‌خاطر مصدومیت قادر به همراهی ازبک‌ها نیست.
* تماشاگران ازبکستان در ضلع شمالی ورزشگاه آزادی نشسته‌اند و سر و صدای زیادی قبل از مسابقه و در زمان سرود تیم ملی این کشور به راه انداختند.
* پرچم‌های بزرگ ایران در استادیوم آزادی به اهتزاز درآمده است.
* طارمی در حلقه ملی‌پوشان ایران صحبت کرد و آخرین نکات را قبل از شروع بازی به بازیکنان گفت.
تیم ملی فوتبال ایران در هفت بازی اخیرش در دور نهایی از مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 فوق‌العاده کار کرده و توانسته 6 پیروزی و یک مساوی به دست بیاورد تا 19 امتیازی و صدرنشین گروه A در قاره آسیا باشد، اما شاگردان امیر قلعه‌نویی که امشب می‌توانند با گرفتن یک امتیاز صعودشان را قطعی کنند، جدال سختی برابر ازبک‌های 16 امتیازی دارند و حریف آنها به دنبال تداوم روند شکست‌ناپذیری دو بازی قبل برابر ایران و خلق شگفتی در تهران است تا در آستانه صعود قرار بگیرد.
گزارش لحظه به لحظه از دیدار تیم‌های ملی ایران و ازبکستان را در همین صفحه دنبال کنید:
مرحله نهایی از دور مقدماتی جام جهانی 2026 - قاره آسیا - گروه A - هفته هشتم
سه‌شنبه: 1404/01/05 ساعت 19:30 / ورزشگاه: آزادی
داور: احمد الکاف (عمان) / کمک‌ها: ابوبکر العمری و راشد حامد / داور چهارم: قاسم مطر / داور و کمک داور وی‌ای‌آر: محمد تقی الجعفری و عبدل هنان از سنگاپور
تیم ملی ایران
علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، صالح حردانی، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، مهدی قایدی، مهدی طارمی و سردار آزمون
سرمربی: امیر قلعه‌نویی
تیم ملی ازبکستان
اوتکیر یوسوپوف، عبدالقادر خوسانوف، رستم‌جان آشورماتوف، عمر اشمورودوف، فرخ سایفی‌اف، خوجی‌اکبر علی‌جانوف، اوتابک شوکوروف، عادل‌جان خاموربکوف، خوجیمات ارکینوف، عباس‌بک فیض‌الله‌اف و الدور شومورودوف
سرمربی: تیمور کاپادزه

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878835/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمل، میزبان آخرین مرحله اردوی تیم ملی ووشوی بانوان

هفت تیم در جام جهانی 2026 حضور دارند

برد بسکتبالیست‌های ایران برابر مالدیو در اولین گام آسیا

واکنش اینتر به درخشش طارمی در تیم ملی فوتبال ایران

اینفانتینو: صعود به جام جهانی یک دستاورد بزرگ برای ایران است

فراخوان مشمولان غایب برای تعیین تکلیف خدمت سربازی

جاده چالوس امروز یک‌طرفه می‌شود + جزئیات محورهای جایگزین

هوای مازندران آفتابی می‌شود/ خروج سامانه بارشی از امروز

زمین در حال داغ‌تر شدن است؛ نقش پنهان ابرها در این بحران

زلنسکی: اوکراین برای ارتش پول ندارد!

شایع‌ترین عوارض مصرف کافئین

خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها؛ کاپیتان آماده بازی شد

صعود جوکوویچ به یک‌ چهارم نهایی مسترز میامی

حضور بهترین‌های سابر جهان در مجارستان

بازتاب هفتمین صعود ایران به جام جهانی در الریاضیه عربستان

دیدار علیرضا دبیر با رئیس فدراسیون کشتی قطر

صعود فوتبال ایران به رده هفدهم رده‌بندی فیفا

پیام تبریک رئیس AFC بابت صعود ایران به جام جهانی 2026

ارائه خدمات درمانی به بیش از 2600 نفر در رامسر

ترافیک سنگین در چالوس و آزادراه تهران - شمال / مه‌گرفتگی در محورهای شمالی

پیش بینی آب و هوای مازندران برای فردا پنجشنبه 7 فروردین 1404

افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازار‌های تهران و سایر استان‌ها

جاده چالوس امروز 6 فروردین یکطرفه می‌شود | آخرین وضعیت ترافیکی هراز و فیروزکوه

نو شدن خط کشی جاده‌های مازندران

سفر به تاریخ از دل جنگل مازندران/ مسافران شمال بخوانند

ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال

دعوت فرمانده سپاه مازندران برای حضور در راهپیمایی روز قدس

قدس سنگر اول عزت اسلام است؛ دعوت به حضور باشکوه

جاده چالوس از ساعت 12 امروز یکطرفه می‌شود

جاده چالوس از ساعت 12 یکطرفه می‌ شود/ ممنوعیت تردد در محور کرج- چالوس از ساعت 10 صبح

جاده چالوس از ساعت 12 امروز یکطرفه می شود/ جزئیات

جاده چالوس امروز از این ساعت یکطرفه می‌شود

تکمیل ظرفیت گردش پذیری مازندران| اتاق خالی نداریم

اعلام مبلغ فطریه و کفاره در سال 1404

یکطرفه شدن جاده چالوس از این ساعت

هوای مازندران آفتابی می‌شود؛ خروج سامانه بارشی از امروز

ادای احترام معاون اول رئیس جمهور به شهدای گمنام و شهید سلامت در جزیره کیش

پیام خاص برای قلی‌زاده با ارسال قلب

مسی شریک خوشحالی آرژانتینی‌ها شد

پایداری تدریجی جوی در مازندران

هویت دار شدن بیش از 9درصد باغهای سوادکوه شمالی

آگهی میانه سریال پایتخت 30 ثانیه بیشتر هم شد/ صداوسیما رکوردهای پخش آگهی را یک‌شبه جابه‌جا کرد!

پایداری تدریجی هوای مازندران

آغوش باز بوم گردی های روستایی برای مسافران بهاری در مازندران

ادامه محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا 16 فروردین

بالاترین سهم از شبه پول متعلق به سپرده‌های سرمایه‌گذاری 3 ساله است

جنگل‌خواری در سکوت نوروز؛ تهدیدی جدی برای جنگل‌های مازندران

افزایش 25.5 درصدی تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا

یک عکس، یک سفر، انتقادات زیاد از معاون پزشکیان و در نهایت تکذیب!

ویتامین‌هایی ضروری که زنان باید روزانه مصرف کنند