پیام مازند

آخرين مطالب

عشق به هنر و خلق آثار منحصر به فرد در صنایع دستی گفتگو

عشق به هنر و خلق آثار منحصر به فرد در صنایع دستی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - محمد اسلام پناه هنرمند 81 ساله ای که بیش از 60 سال را بدون استاد و با تکیه بر ذوق و استعداد خود، مسیر هنری‌اش را پیموده، اکنون به یکی از پیشکسوتان این عرصه تبدیل شده است. - اخبار استانها -
محمد اسلام پناه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به شروع کار خود از سال 1342، اظهار داشت: در آن سال‌ها استاد و کلاس آموزش وجود نداشت و هنرمندان برای دلخوشی خود هنر خاصی را دنبال می‌کردند.
وی ابراز کرد: من به امید اینکه شاید موفق باشم، نقاشی بر روی سرامیک، تابلو، چهره و غیره را شروع کردم. هیچ استادی نداشتم و از کار خودم راضی هستم.
این فعال عرصه صنایع دستی با بیان اینکه در سن 81 سالگی هنوز فعالیت‌های هنری خود را ادامه می‌دهد، نحوه کار خود را تشریح کرد: نقاشی روی سفال، چینی، سرامیک با رنگ‌های پخته شدنی را انجام می‌دهم. شیوه کار من این گونه است که هر کدام از رنگ‌ها را چندین بار در کوره می‌گذارم تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
اسلام‌پناه با تاکید بر اینکه از هیچ آموزشی دریغ نمی‌کند و تاکنون جوانان زیادی را آموزش داده‌ است، گفت: هیچ گاه به خاطر پول از آموزش دریغ نکرده‌ام و بالغ بر 100 سازمان صنایع دستی نامه دادیم، حمایت کردیم و آموزش حرفه‌ای دادیم‌. تنها علاقه شخصی خودم این کار را دنبال می‌کنم.
وی وضعیت بازار صنایع دستی را تشریح کرد و گفت: شرایط اقتصادی مردم به نحوی نیست که توان خرید آثار هنری را داشته باشند. هنر در صف آخر قرار گرفته و افراد با پول یا علاقه زیاد به این سمت می‌آیند. پیش‌تر، خارجی‌ها با شور و شوق بالا از این آثار خریداری میکردند، اما اکنون سال‌ها است که خبری از آنان نیست.

پیام مازند

این هنرمند 81 ساله با تاکید بر اینکه هنر نباید به خاطر پول و درآمد زیاد انجام شود، عنوان کرد: هنر یک کار دلی است و هنرمند باید قانع باشد. دولت می‌تواند با برگزاری نمایشگاه‌های استانی، از این آثار هنری حمایت کند.
اسلام‌پناه با اشاره به اینکه همه اجناس را به صورت تکی دانه تولید می‌کند، بیان کرد: جذابیت عتیقه به این است که یک دانه باشد. جنسی که یک عدد باشد و همتا نداشته باشد، ارزش دارد. من نیز علاقه دارم، همه تولیداتم روی کره زمین تنها یکی باشد.
وی افزود: در هنر نباید منتظر سود زیاد باشید و باید با قناعت رفتار کرد. زمانی که خارجی‌ها می‌آمدند و آثار هنری را نگاه می‌کردند، درست بودن کار را که می دیدند، عینک خود را عوض کرده و با دقت بیشتری نگاه می‌کردند. در تلویزیون از کشورهای فرانسه، آلمان، انگلیس، آثار هنری خودم را در منازل و دفاتر شخصی شخصیت‌های بزرگ دیدم.
هنرمند پیشکسوت صنایع دستی خطاب به جوانان علاقه‌مند به این عرصه، گفت: افراد علاقه‌مند نباید برای پول آموزش ببینند و فعالیت کنند. می‌توانند به عنوان شغل دوم و برای روحیه خودشان به هنر بپردازند.
اسلام‌پناه با بیان اینکه سفر به کشور خارجی را برای ایده‌برداری و خلاقیت ذهن خود انجام داده است، مطرح کرد: ماندگاری اثرم را دوست دارم. آثار من برای افرادی که می‌خواهند این راه را ادامه دهند، عالی است، چرا که من با ذوق این مسیر را پیمودم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876601/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کی‌روش: باید برای خداحافظی رونالدو آماده شویم

ماه رمضان به تیم ملی اسپانیا رسید

ناهید کیانی: در اردوها والیبال و پانتومیم بازی می‌کنیم

ناهید کیانی: از بچگی پرسپولیسی بودم

ناهید کیانی: بعد از المپیک توکیو افسردگی شدیدی گرفتم

ناهید کیانی: رقیب خوب، بزرگترین نعمت برای یک ورزشکار است

اهداء حکم ریاست کمیسیون ورزشکاران کمیته پارالمپیک به بیگدلی

صعود ملی‌پوشان پینگ‌پنگ ایران در رنکینگ جهانی

نیمیر عبدالعزیز هزار امتیازی شد

دعوت از 21 بازیکن به اردوی تیم ملی هندبال ساحلی

سرنوشت طارمی به عربستان گره خورد

تداوم آتش‌سوزی در جنگل‌های چالوس

حجت الاسلام حیدری جناسمی: مراسم تحویل سال نو در 100 بقعه متبرکه مازندران برگزار می‌شود

پذیرش قطعی 72 درصد از داوطلبان تکمیل ظرفیت کارشناسی دانشگاه پیام نور

وضعیت ترافیک چالوس و هراز در روزهای پایانی

سهامداران بازار سرمایه با صفوف فروش به روز پایانی سال رسیدند

آماده باش پایگاه های شهری و جاده ای اورژانس در بابل

آماده باش اورژانس بابل در شب چهارشنبه سوری

سفری این بار زیرزمینی به اعماق تاریخ و طبیعت مازندران

تعزیر مشاور املاک متخلف در رامسر

چگونه در برابر کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی ایمن باشیم؟

ملت غرق نور شد

(تصاویر) رویش شکوفه‌ها در مازندران

120 فروشگاه صنایع دستی در مازندران فعال است

بایننس والت بدون کارمزد معامله ارائه می‌دهد؛ خبری خوش برای کاربران!

درخشش کهگیلویه و بویراحمد در راهیان نور/رشد 120 درصدی اعزام‌ها و تجلیل از خادمین شهدا

آخرین اخبار از وضعیت راه‌های کشور امروز سه‌شنبه / وضعیت جاده چالوس در 24 ساعت آینده 1403

زنجان رتبه اول جذب دانشجوی پیام نور کشور

زنجان رتبه اول جذب دانشجوی پیام نور کشور کسب کرد

پول‌هایی که می‌سوزد و منفجر می‌شود

حوادث چهارشنبه آخر سال در مازندران 20 مصدوم داشت

میزبانی 330 بقعه متبرکه از مسافران مازندران؛ 450 پروژه اجرا شد

مدعی‌العموم صدای مردم را شنید

وضعیت نامناسب ذخایر خونی مازندران

آخرین وضعیت آتش سوزی جنگل‌های اَزارَک

روش های سنگ شکن کلیه

سنگ شکن سنگ بزرگ کلیه!

شاعرانه/ هرکه با ما بود ما را عاقبت تنها گذاشت

آرزوهای بزرگ به همین دلیل عملی نمی شوند!

پاشایی: توهین به صادقی مایه تاسف است

ادامه خشم کومان علیه ستاره لیگ عربستان

جت اختصاصی سیتی برای بازیکنش بعد از بازی با ایران

دیدار فرزانه فصیحی با وزیر ورزش

کم لطفی پیاتزا به صدرنشین والیبال ایران

نگاهی به عملکرد والیبال ایران در سالی که گذشت

معرفی دوومیدانی‌کاران اعزامی به مسابقات نوجوانان آسیا

برنامه بازی‌های تیم بسکتبال طبیعت در غرب آسیا

افشاگری جنجالی بهروز پایتخت علیه این سریال: نقش من را با پول به یک نفر دیگر فروختند

اعلام آرای استیناف استقلال، خیبر خرم آباد و مهاجم سابق پرسپولیس

روایتی از سکونت انسان‌های «نئاندرتال» در غار «قمری» خرم آباد