قایدی و فرهاد مجیدی خیلی زود دوباره به هم رسیدند
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام مازند - ورزش 3 /تیمهای کلباء و البطائح قرار است که در یک بازی دوستانه به مصاف هم بروند.
تیم فوتبال کلباء به هدایت ووک رازوویچ، سرمربی صربستانی خود، به تمرینات روزانهاش ادامه میدهد تا برای ازسرگیری رقابتهای لیگ ادنوک حرفهای آماده شود. این تیم در نخستین بازی خود پس از وقفه لیگ، در تاریخ نهم فروردین به مصاف الوحده خواهد رفت. "ببرها" امیدوارند که وضعیت خود را در جدول بهبود بخشیده و به منطقه امن صعود کنند.
در همین راستا، تیم کلباء دو دیدار دوستانه در برنامه دارد؛ نخست برابر دبا الحصن فردا (جمعه) و سپس مقابل البطائح، تا میزان آمادگی بازیکنان مورد ارزیابی قرار گیرد.
تیمهای کلباء و البطائح آخرین بازی خود در ادنوک لیگ را برابر هم برگزار کردند که این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. در این مسابقه، فرهاد مجیدی برابر تیم سابقش قرار گرفت و البطائح عملکرد قابل ستایشی در این بازی داشت
شایان ذکر است که کلباء در حال حاضر با 22 امتیاز در رده دهم جدول لیگ حرفهای قرار دارد. این تیم تاکنون 5 پیروزی، 7 تساوی و 6 شکست را تجربه کرده است. البطائح نیز با شانزده امتیاز در رتبه دوازدهم قرار دارد.
در خبری دیگر و به نقل از الخلیج، مهدی قایدی و سامان قدوس، دو بازیکن ایرانی کلباء، بهزودی راهی اردوی تیم ملی ایران خواهند شد تا در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 آسیا حضور یابند. تیم ملی ایران در این رقابتها روز بیستم ماه جاری در دیدار برگشت به مصاف تیم ملی امارات خواهد رفت.
-
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳:۱۳
-
۷ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874851/