پیام مازند

آخرين مطالب

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم بزرگداشت روز شهید:

حل مشکلات کشور در گرو پیروی از راه شهداست گفتگو

حل مشکلات کشور در گرو پیروی از راه شهداست
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم بزرگداشت روز شهید که در بهشت زهرا (س) برگزار شد، گفت: امروز حل مشکلات کشور در گرو پیروی از راه شهداست.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز در مراسم ملی بزرگداشت «روز شهید» که در قطعه 25 بهشت زهرا(س) برگزار شد، درباره جایگاه والای شهدا و ضرورت خدمت‌رسانی به مردم، اظهار داشت: شهدا مانند خورشیدی در آسمان هدایت جامعه هستند و مسیر حق و حقیقت را روشن می‌کنند.
وی با اشاره به نقش شهدا در حفظ ارزش‌های اسلامی و ملی کشور گفت: اگر آفتاب نباشد، تاریکی همه جا را فرا می‌گیرد و انسان راه را از بی‌راهه تشخیص نخواهد داد. شهدا همچون نوری مسیر را روشن می‌کنند تا ما بتوانیم راه درست را بیابیم و از انحراف در امان بمانیم. اگر این تفکر در ذهن ما جای بگیرد که بدون شهدا نمی‌توانستیم این مسیر را طی کنیم، آنگاه قدر و مقام آنان را بهتر درک خواهیم کرد.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمت به مردم را مهم‌ترین راه قدردانی از شهدا دانست و گفت: گرامیداشت شهیدان تنها در برگزاری مراسم و بزرگداشت خلاصه نمی‌شود، بلکه پاسداشت واقعی آنان در گرو خدمت صادقانه به بندگان خداست. آنها مسیر را روشن کردند و حالا وظیفه ماست که در این راه گام برداریم. اگر خدای‌ ناکرده در این مسیر کوتاهی کنیم، نه‌ تنها در آخرت پاسخگو نخواهیم بود، بلکه در دنیا نیز دچار انحراف و مشکلات خواهیم شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم با اشاره به نقش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، ایران را سرزمین شهیدان توصیف کرد و افزود: در هر کوی و برزن، در هر خیابان و خانه‌ای که نگاه کنیم، یاد و نام شهیدان زنده است. در کوچه‌ها، معابر، و حتی در دل خانواده‌ها، عکس شهدا زینت‌بخش خانه‌هاست. پس طبیعی است که وظیفه ما در قبال این عزیزان، خدمت به مردم و ادامه مسیر آنها باشد.
وی با تأکید بر مسئولیت سنگین مدیران در قبال خون شهدا، خطاب به مسئولان کشور ابراز داشت: به مسئولین محترم آنچه که گفته می‌شود این است که در زیر پای هر صندلی مدیریتی، خون 70 یا 80 شهید جاری شده است تا این صندلی پابرجا بماند و شما بر آن تکیه بزنید. اگر نمی‌توانید در مسیر خدمت گام بردارید، باید این جایگاه را ترک کنید و به فردی بسپارید که بتواند دین خود را به شهدا ادا کند. خدمت‌رسانی به مردم، تنها راه حفظ و پاسداشت راه شهداست.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم ادامه داد: بسیاری از مشکلات کشور ناشی از فاصله گرفتن از اصول و آرمان‌های شهداست.
وی تأکید کرد: اگر ما امروز در برابر شهدا احساس شرمندگی می‌کنیم، دلیل آن فاصله گرفتن از مسیر آنهاست. جهان امروز با چالش‌های بسیاری مواجه است، اما مشکلات کشور ما قابل حل هستند، به شرط آنکه مسئولان به جای کم‌توجهی و بی‌توجهی، مسیر خدمت‌رسانی را در پیش بگیرند.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص مشکلات کشور، خاطرنشان کرد: مشکلات قابل حل هستند، اما نیازمند تلاش مضاعف، مدیریت جهادی و روحیه ایثار و خدمت است. امیدواریم که خداوند به همه ما توفیق دهد که در این مسیر گام برداریم.
آغاز هفته شهید در تهران بزرگ با اجرای 188 برنامه گرامیداشت
عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این مراسم اظهار کرد: از امروز تا 26 اسفند، 188 برنامه گرامیداشت شهدا در سطح تهران برگزار خواهد شد.
وی افزود: امسال به‌جای روز شهید، هفته شهید را در تهران برگزار خواهیم کرد که از امروز آغاز شده و تا 26 اسفند ادامه خواهد داشت. در این هفته، 188 برنامه در سطح شهر اجرا می‌شود که 18 مورد از آن‌ها، برنامه‌های شاخص هستند. یکی از این برنامه‌های ویژه، همین مراسم امروز بود. همچنین، تمامی بنیادهای مناطق تهران با همکاری شهرداری‌ها، ضیافت‌هایی برای خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برگزار خواهند کرد.
مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ، با اشاره به برنامه‌های متنوع این هفته، گفت: برگزاری تازه‌های خیابانی، میز خدمت در مناطق و مساجد، و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا از جمله اقدامات این هفته خواهد بود، همچنین در روز 22 اسفند، مراسم ملی نمادینی با حضور یکی از مهمانان ویژه برگزار خواهد شد که به‌زودی معرفی خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874063/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کادر فنی تیم‌های ملی ووشو معرفی شدند

پزشکیان: امروز شرایط به مراتب از دوران دفاع مقدس سخت‌تر است | شهدا با زور و اجبار به دنبال تحمیل عقاید خود به مردم نبودند

درد ساق پا ناشی از کمر درد!

ارائه خدمات 24 ساعته فرودگاه کیش با ارتقاء زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری

سخنان جالب استاد شهریار

سندی که منجر به تبرئه بیرانوند و تراکتور شد

این خوراکی‌ها را شب، قبل از خواب نخورید

رژیم فستینگ برای همه مناسب است؟

«درنا در بزرگراه» منتشر شد

حق نظامی به درستی ادا نشده است

بخشی از کتاب/ عادت‌های اتمی

نقد و تحلیل رأی کمیته انضباطی علیه بیرانوند

مناف هاشمی: دنبال ارتقای جایگاه در بازی‌های آسیایی 2026 هستیم

عکس یادگاری در حاشیه مراسم روز جهانی فوتبال بانوان

کاشت 100 اصله درخت در زمین گلف مجموعه انقلاب

بهترین راننده تاریخ از نگاه سباستین فتل

شوک به النصر چند ساعت قبل از جدال با استقلال

دستبند پلیس بر دستان کلاهبردار 30 میلیاردی در محمودآباد

کشف لاشه یک رأس بز وحشی در ارتفاعات جنگلی آمل

تشخیص زودرس بیماری با تست آزمایش‌ غربالگری

آمادگی جسمانی یا کاهش وزن؛ کدام مهم‌تر است؟

هشدار! خطر مالیدن خمیردندان به پوست سوخته که نمی دانستید

بی تفاوت باش برای کسانی که...

حل مشکلات کشور در گرو پیروی از راه شهداست

استقلال و النصر؛ آبی‌ها در یک قدمی یک چهارم

سکوت جامعه بین‌الملل ورزش درباره کشتن ورزشکاران و قهرمانان فلسطینی

دیوارنگاره میدان ولیعصر؛ به افتخار دختران پارالمپیکی

پدیده جوان هندبال ایران تورنمنت چهار جانبه را از دست داد

ادعای رسانه سعودی: استقلال به دنبال کشاندن بازی به پنالتی است

سرمربیان تیم‌های ملی تکواندو آقایان و بانوان ناشنوایان معرفی شدند

سنگین‌ترین حکم انضباطی فوتبال ایران

تابلویی از رنگ‌های گوناگون در «سحابی کالیفرنیا» در عکس روز ناسا

هشدار به کوهنوردان؛ مراقب ریزش بهمن در ارتفاعات مازندران باشید

چرا رهبر انقلاب برای گزارش دولت سیزدهم از لفظ تند و بی‌سابقه «مهمل» و «پوچ» استفاده کردند؟

آقای رئیس‌جمهور صادقانه با مردم سخن بگویید

رفیق دوست مسوولیت قتل 4 چهره حکومت شاه را برعهده گرفت

تکلیف‌مان با وای‌ فای و امواجش چیست؟

تغذیه درست ، روزه‌داری بی دردسر

خطرات پنهان خانه‌تکانی شب عید

شفیعی‌کدکنی: به ‎دنبال حذف زبان فارسی هستند!

جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در 15استان کشور برگزار می‌شود

تکذیب مذاکره پرسپولیس با بازیکن قدیمی

جایگاه نمایندگان سابر ایران در رنکینگ جهانی مشخص شد

نادری مربی تیم‌ ملی وزنه‌برداری شد

پایان ماجراجویی بدون شروع طارمی با اینتر

پادشاه پس از رکوردشکنی چشم خورد!

اشاره AFC به ناکامی رونالدو مقابل تیم‌های ایرانی

شناسایی 4802 ساخت‌و‌ساز غیرمجاز در مازندران

متوسط قیمت هر کیلو چای ایرانی

اینفوگرافی/ خوراکی‌هایی با بیشترین تورم ماهانه در بهمن ماه