پیام مازند

آخرين مطالب

تیتر یک سایت پزشکیان: از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم اما اگر عزتمندانه بیایند مذاکره می‌کنیم سیاسی

تیتر یک سایت پزشکیان: از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم اما اگر عزتمندانه بیایند مذاکره می‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفتگو و مذاکره هستیم، اما زیر بار زور و فشار نمی‌رویم، گفت: اینکه با دست گلوی ما را فشار دهند و بعد بگویند مذاکره کنیم، منطقی نیست؛ اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم، ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پزشکیان؛ مسعود پزشکیان در دیدار فرهیختگان و نخبگان شهرستان‌های ملارد، شهریار و شهر قدس با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه درباره موضوع روابط خارجی، مذاکره، وفاق و نظایر آن اظهار داشت: ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفتگو و مذاکره هستیم، اما نه به هر قیمتی.
رئیس جمهور اینکه کسی بیاید دستش را روی گلوی ما فشار دهد و بعد بگوید بیایید مذاکره کنیم را غیرمنطقی توصیف و تصریح کرد: آیا اینکه ترامپ بیاید برای ما در همه زمینه‌ها تعیین تکلیف کند و بگوید چه بکنید و چه نکنید، اسلحه و موشک نداشته باشید و هر چه ما گفتیم،‌ قبول کنید، بعد هم رژیم صهیونیستی را بالای سر منطقه بگذارد که هر وقت خواست بیاید به ما موشک بزند یا بمباران کند و خودش هم از او حمایت همه جانبه کند، منطقی و قابل قبول است!
پزشکیان تصریح کرد: کدام انسان آزاده و وجدان بیداری کاری را که رژیم صهیونیستی با مردم غزه و فلسطین کرد قبول می‌کند. چرا آمریکا و اروپایی که دم از دفاع از حقوق بشر هم می‌زنند، از جنایات این رژیم دفاع کرده و حتی سلاح و تجهیزات در اختیار او قرار دادند؟ تعداد قابل توجهی از جوانان و دانشجویان حتی در خود آمریکا و اروپا علیه این اقدامات اعتراض کردند، اما آن وقت در ایران عده‌ای را خیال برداشته است.
رئیس جمهور با بیان اینکه ممکن است من آدم بدی باشم و شما با من اختلاف نظر و دعوا داشته باشید،‌ ولی در مواجهه با نامردی‌ها که نمی‌توانیم با هم دعوا و اختلاف داشته باشیم، گفت: من خودم فرزند و نوه دارم و وقتی می‌دیدم کودکان چگونه زیر آوار بمباران‌ها دفن شده‌اند، خیلی باعث ناراحتی من بود.
پزشکیان با خواندن شعری به زبان آذری خاطرنشان کرد: این شعر می‌گوید اگر قرار است انسان در لانه روباه پناه بگیرد، بهتر این است که بیرون بماند و شیر او را بخورد؛ غیرت و آزادگی یعنی اینکه ما در برابر نامردی‌ها بی‌تفاوت نباشیم. این چیزی است که من تصور می‌کنم ما باید به عنوان انسان، ایرانی، آذربایجانی و اساسا برای ایران باید برایش زندگی کنیم.
رئیس جمهور اظهار داشت: ممکن است ما با هم حرف و اختلاف داشته باشیم؛ طبیعی هم هست و ما حتی با فرزندان خود هم اختلاف‌نظرهایی داریم، اما بابت این اختلاف‌نظرها و تفاوت سلایق دعوا نمی‌کنیم؛ قرار نیست ما از عزت و سربلندی خود به خاطر تهدیدها کوتاه بیاییم.
پزشکیان با تاکید بر اینکه باور عمیق دارم که اگر ما و شما برای حل مسائل تصمیم بگیریم،‌ راه‌حل‌ها را یافته و مشکلات را حل خواهیم کرد، افزود: آن آقا خیال می‌کند اگر بیاید ما را تهدید کند، فردا ما کوتاه می‌آییم و می‌گوییم باشد، هر چه تو می‌گویی قبول داریم؛ ما انسان هستیم و عزت داریم، اگر عزتمندانه بیایند، با هم گفتگو می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم؛ ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم.
رئیس جمهور در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه بنای دولت چهاردهم این است که نظام آموزشی را با رفع کاستی‌ها در زمینه فضاهای آموزشی و نیز شیوه آموزش متحول کند، تصریح کرد: ما این کار را خواهیم کرد، اگر چه پول نداریم، اما مردم را داریم و می‌توانیم با تکیه بر مردم کارها را پیش ببریم. بنده وقتی می‌گویم نباید به دیگران چشم بدوزیم و باید به توانمند‌ی‌های خودمان تکیه کنیم، این را تجربه کرده‌ام.
پزشکیان گفت: اینکه برخی گلایه کردند که رفتار برخی‌ها در گذشته چگونه بوده و خودشان چگونه بوده‌اند، خب تغییر رفتار امر زمان‌بری است. ما باید تحمل‌مان را بالا ببریم. اینکه کسی علیه من کار کرده، دشمنام داده یا کار دیگری کرده،‌ خب بر اساس نگاهش بوده، من و شما که نباید مثل او باشیم، اگر باشیم که باید همیشه دعوا کنیم؛ ما با تکیه بر سنت و سیره رسول گرامی اسلام به دنبال برادری و وفاق هستیم تا ایران را بسازیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه نبی مکرم اسلام میان قبایلی که با یکدیگر پدرکشتگی داشتند آشتی برقرار کرد و پس از فتح مکه نیز حتی از شقی‌ترین افراد هم گذشت و اعلام برادری و برابری کرد افزود: امروز نیز اگر مسلمان‌های این منطقه با هم برادر بودند رژیم صهیونیست نسل‌کش می‌توانست مردم مظلوم غزه را به این وضع دربیاورد؟
پزشکیان ایجاد تفرقه و اختلاف میان مسلمانان با طرح مسایل قومیتی و مذهبی را از جمله روش‌های مزورانه دشمنان برای جلوگیری از ایجاد وحدت و یکپارچگی در امت اسلامی عنوان کرد و گفت: امروز نیز به شیوه‌ای دیگر به دنبال ارعاب مسلمانان هستند ولی ما نمی‌ترسیم و نخواهیم ترسید این آن چیزی است که برازنده جامعه ماست، ما به حول و قوه خدا بر همه این مشکلات غلبه خواهیم کرد اما باید توجه داشت که حل مشکل اینطور نیست که امروز تصمیم بگیریم فردا آن را حل کنیم.
رئیس جمهور در ادامه بر عزم و اهتمام دولت برای حل مشکلات آموزش و بهداشت و درمان تاکید کرد و گفت: 47 سال است که دائم برای ما مدرسه می‌سازند اما هنوز مشکل کمبود فضاهای آموزشی تمام نشده ولی ما می‌خواهیم بسازیم و آن را تمام کنیم، ما مراکز بهداشتی را می‌سازیم و آن را تمام می‌کنیم، ما روش آموزش را در مدارس تغییر خواهیم داد، بنده دروغ نخواهم گفت، با شما صادق خواهم بود، این حرفها شعار نیست که به شما می‌گویم و شما می‌توانید بعدا از ما دراین باره سوال بپرسید چرا که ما یقیین داریم اگر شما و مردم به صحنه بیایید ما قادر هستیم این کارها را به سرانجام برسانیم .
پزشکیان یا بیان اینکه بنده در ایام تبلیغات انتخاباتی به کسی قول و وعده‌ای ندادم اما امروز می‌گویم که با کمک شما و کردم در پی حل این مشکلات هستیم، تصریح کرد: ما نه به دنبال قدرت بوده ایم و نه به دنبال پست و مقام، الان هم که اینجا هستم خیلی محدودیت دارم برای اینکه دلم می‌خواهد با مردم باشم، به دنبال این نیستم که برای خودم، قوم و خویشم و دور و بری هایم کاری کنم بلکه آمده‌ام برای مردم و کشورم کاری کنم امیدوارم شما نیز آستانه تحمل خود را بالا ببرید و با این باور در صحنه بمانید.

پیام مازند

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/872879/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار بمب صوتی در ساختمان ستاد بنیاد مسکن چابهار‌

شاعرانه/ به سینه می‌زندم سر، دلی که کرده هوایت

شعر خوانی زیبای دکتر کاکاوند

احتمال مسدود شدن دوطرفه محور کندوان

صدور دستور قضایی؛ توقف پروژه آزادراه قائمشهر - ساری ممنوع!‌

قاتل خاموش جان 2 زابلی ساکن در جویبار را گرفت

پزشکیان: یارانه‌هایی که می‌دهیم به منِ به اصطلاح پول‌دار بیشتر می رسد تا آن فقیر روستاییِ حاشیه نشین

معرفی کتاب «همراه ما بود»

«اخبار مشاهیر موسیقی ایران در مطبوعات» به بازار آمد

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

‌‌تاکید مدیرکل بنیاد مازندران بر تسریع در روند ساخت مرکز توانبخشی ایثار

کسب 4 رتبه برتر کشوری توسط ایثارگران استان اصفهان در مسابقات سراسری قرآن خانواده‌های شاهد و ایثارگر

احتمال مسدود شدن دو طرفه محور کندوان

بارش برف راه‌های روستایی بلده را مسدود کرد

«نزار قبانی و نادر نادرپور» در کتابفروشی‌ها

معرفی کتاب «نصرالله»

هدررفت چند هفته از عمر مجلس برای هیچ!

صحبت های دلنشین از دکتر کاکاوند

معرفی نامزدهای «ادبیات» جایزه کتاب سال

اینفوگرافی/ 6 ترفند طلایی برای پرورش تفکر خلاقانه

توسعه روابط اقتصادی محور حضور سازمان منطقه آزاد کیش در سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا

بررسی راهکارهای جذب گردشگر در یازدهمین نشست شورای معاونین و مدیران کیش

داستانک/ تاکسی سواری

بخشی از کتاب/ چرا دنبال خودناتوان‌سازی هستیم؟

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

کاوشگر ژاپن برای اولین بار از نزدیک به ماه نگاه کرد

اعلام نیاز فوری به خون در مازندران

استمرار و تشدید بارش برف و باران در مازندران

جاده هراز تا چهارشنبه مسدود است

خودروهای گرفتار در جاده چالوس

بازگشت مسافران از جاده چالوس پس از انسداد

تأمین نان مردم مازندران در روزهای برفی

مناسبت روز/ شنبه، 4 اسفند ماه

آقای پزشکیان! ضرب المثل ترکی که در باره مذاکره به کار بردید معنای خوبی ندارد

«هواتو دارم» به چاپ سی‌وپنجم رسید

دو خط کتاب/ زندگی خیلی چیزها یادمان می‌دهد

سریال‌های رمضان و نوروز 1404 تلویزیون مشخص شدند

سریال آمریکایی «گمشده در فضا» ؛ ماجراجویی خانواده رابینسون در فضا

بارش برف و باران در محور‌های مازندران

«مثبت 57» روانه بازار نشر شد

پزشکیان: ایران به دنبال صلح و آرامش است

افشاگری درباره بودجه نجومی موسسه مصباح یزدی در سال 1404/ آقای پزشکیان رفع ناترازی ها چوب جادویی نمی خواهد

صحبت های شنیدنی از شمس لنگرودی

ایلان ماسک خواستار نابودی زودهنگام ایستگاه فضایی شد/ ناسا و کنگره در برابر او ایستادند!

ممانعت از حضور شروین حاجی‌پور در مراسم اکران فیلم «پسر دلفینی 2»

تیتر یک سایت پزشکیان: از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم اما اگر عزتمندانه بیایند مذاکره می‌کنیم

بخشی از کتاب/ چه چیزی در زندگی از همه مهم تر است؟

آشنایی با مولانا با زبانِ شیرین دکتر امیرحسین ماحوزی

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

مدارس و دانشگاه‌های مازندران شنبه غیرحضوری شد