پیام مازند

آخرين مطالب

واکنش‌ها به طرح پیشنهادی برای افزایش تعداد نمایندگان مجلس سیاسی

واکنش‌ها به طرح پیشنهادی برای افزایش تعداد نمایندگان مجلس
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نمایندگان مجلس طرحی را تصویب کرده اند که تعداد وکلا از 290 نفر فعلی بیشتر شود. ضمنا آنها دولت را مکلف کرده اند برای اجرای این طرح، لایحه ای را به مجلس ارائه دهد!
به گزارش خبرآنلاین، قانون اساسی تعداد نمایندگان مجلس را 270 نفر ذکر کرده و در اصل64 افزایش آن را با توجه به بیشتر شدن جمعیت به قوانین بعدی سپرده است. به همین دلیل این تعداد یکبار به 290 نفر رسیده و اینک مجلس بدنبال افزایش تعداد (ظاهرا به 330نفر) است.
به نظر می رسد پیش از آنکه الزام قانون اساسی به افزایش تعداد وکلای مجلس مهم باشد باید به جایگاه و عملکرد این نهاد در فرایند اداره کشور پرداخت. 
مجلس کنونی که نماینده تقریبا 4 درصد ملت است، با افزایش تعداد اعضایش قرار است چه معجزه ای بکند؟
مجلسی که دست کم در همین چندماه اخیر طلایی ترین فرصتهایش صرف این شده که فلانی در دولت باشد یا نباشد نزد جامعه چه محلی از اعراب دارد؟ گیرم 40 نماینده دیگر به جمع فعلی اضافه شد و در میان آنها چندتا پایداریچی و تندرو دیگر هم روی صندلی های سبز نشستند؛ بعدش چی؟
فرض کنیم 40 نماینده دیگر با هزینه هر نفر بیش از 100میلیون تومان در ماه روانه بهارستان شدند. سودش جز خود آنها به جیب کی می رود؟
اگر واقعا بجای مجلس 290 نفری یا 330 نفری فقط 100 نماینده داشتیم که کارآمد و کاربلد و کاردان و کارکشته بودند و بودجه کمتری از بیت المال صرف آن می شد بازدهی بالاتری نداشت؟
مجلسی که خروجی اش لا اقل در دوره های یازدهم و دوازدهم هو و جنجال بوده چه گلی به سرملت زده که حالا دنبال افزایش تعداد نمایندگانش باشند؟
بجای این طرح های کیلویی باید به فکر خانه ملتی آنقدر قدرتمند و مسلط باشیم که شورای نگهبان و مجمع تشخیص نتوانند مصوباتش را در چشم به هم زدنی هوا کنند.
باید در اندیشه مجلسی باشیم که تیغ ردصلاحیت حتی جرات نکند از 100 کیلومتری نامزدهای فاخر و شجاع آن رد شود.
این اتفاق چه موقع می تواند بیفتد؟ وقتی که نامزدها آنقدر برجسته و شاخص باشند که بتوانند حداقل70 درصد شهروندان را پای صندوق رای بیاورند. و انتخابات مجلس، یک جشن ملی باشد. وقتی این اتفاق رخ می دهد که نمایندگان از ترس ردصلاحیت، در دفاع از حقوق مردم، لکنت نگیرند.
تا وقتی که نمایندگانی در طراز الان داریم شاید نیمی از تعداد اعضای مجلس هم زیاد است. مجلس ضعیف، فرمالیته و توسری خور است.
شخصا برای گروهی از نمایندگان مجلس احترام قائلم. بعضی از آنها در یک مجلس قوی و کارآمد قطعا مفید و موثرند اما می توان از همین عزیزان هم گلایه کرد که چرا به سهم خود در برابر رفتار همکاران خود که شان مجلس را به پایین ترین جایگاه ممکن تقلیل داده و قد سیاست ایران را کوتاه کرده اند مهر سکوت بر لب زده اند؟

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/872844/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاوشگر ژاپن برای اولین بار از نزدیک به ماه نگاه کرد

اعلام نیاز فوری به خون در مازندران

استمرار و تشدید بارش برف و باران در مازندران

جاده هراز تا چهارشنبه مسدود است

خودروهای گرفتار در جاده چالوس

بازگشت مسافران از جاده چالوس پس از انسداد

تأمین نان مردم مازندران در روزهای برفی

مناسبت روز/ شنبه، 4 اسفند ماه

آقای پزشکیان! ضرب المثل ترکی که در باره مذاکره به کار بردید معنای خوبی ندارد

«هواتو دارم» به چاپ سی‌وپنجم رسید

دو خط کتاب/ زندگی خیلی چیزها یادمان می‌دهد

سریال‌های رمضان و نوروز 1404 تلویزیون مشخص شدند

سریال آمریکایی «گمشده در فضا» ؛ ماجراجویی خانواده رابینسون در فضا

بارش برف و باران در محور‌های مازندران

«مثبت 57» روانه بازار نشر شد

پزشکیان: ایران به دنبال صلح و آرامش است

افشاگری درباره بودجه نجومی موسسه مصباح یزدی در سال 1404/ آقای پزشکیان رفع ناترازی ها چوب جادویی نمی خواهد

صحبت های شنیدنی از شمس لنگرودی

ایلان ماسک خواستار نابودی زودهنگام ایستگاه فضایی شد/ ناسا و کنگره در برابر او ایستادند!

ممانعت از حضور شروین حاجی‌پور در مراسم اکران فیلم «پسر دلفینی 2»

تیتر یک سایت پزشکیان: از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم اما اگر عزتمندانه بیایند مذاکره می‌کنیم

بخشی از کتاب/ چه چیزی در زندگی از همه مهم تر است؟

آشنایی با مولانا با زبانِ شیرین دکتر امیرحسین ماحوزی

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

مدارس و دانشگاه‌های مازندران شنبه غیرحضوری شد

به‌جای «هتل‌آپارتمان» چه بگوییم؟

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

آن تایلر و عرضه بیست و پنجمین رمانش به بازار نشر

مدارس و دانشگاه‌های مازندران غیرحضوری شد

آخرین وضعیت محورهای هراز و کندوان

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

مازندران امشب با افت فشار گاز مواجه می‌شود

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین

برگزاری مراسم تشییع پیکر منوچهر والی زاده

تردد در مسیرهای روستایی بخش لاریجان آمل ممنوع است

نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف 6 ماه آینده انجام می‌شود

توضیح دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره شایعه عزل و اخراج جمیله علم الهدی

نگاهی به مجموعه رمان نوجوان میراث لورین

داستانک/ آخرین مشتری

«عبدالرضا فریدزاده» هنرمند قدیمی کشور درگذشت

جاده عباس‌آباد-کلاردشت مسدود شد

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

دو خط کتاب/ باشگاه پنج صبحی ها

جزئیات دستگیری افزون بر 2 هزار قاچاقچی چوب جنگلی

«همبرگر» از کجا آمده است؟

مناسبت روز/ جمعه، 3 اسفندماه

اینفوگرافی/ آمارهایی درباره زبان مادری به بهانه روز جهانی زبان مادر