تبدیل اردوهای راهیان نور به برنامهای مستمر گامی مؤثر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - سیداحمد موسوی در حاشیه اعزام دومین گروه فرهنگیان به اردوهای راهیان نور همزمان با دهه مبارکه فجر، در گفتوگو با پانا با تأکید براینکه اردوهای راهیان نور به عنوان یک برنامه فرهنگی و آموزشی در کشور، اهمیت زیادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال ارزشهای دوران دفاع مقدس به نسلهای جوان دارند، گفت: «اردوهای راهیان نور، به عنوان یک حرکت فرهنگی و آموزشی، نقش بسیار مهمی در انتقال ارزشهای دفاع مقدس و آشنایی، فرهنگیان و نسل جوان با تاریخ پر افتخار ایران اسلامی ایفا میکنند.
این اردوها که به ویژه در مناطق عملیاتی دوران جنگ تحمیلی برگزار میشود، فرصتی است تا شرکتکنندگان نسبت به جانفشانیها و ایثارگریهای رزمندگان اسلام شناخت پیدا کنند و از نزدیک با یادمانهای شهدای گرانقدر دیدار کنند.»
وی ادامه داد: «هفته گذشته، از چهارشنبه 9 تا جمعه 12 بهمنماه، اولین گروه 400 نفره معلمان، مدیران، معاونین پرورشی و همکاران فرهنگی به اردوهای راهیان نور جنوب اعزام شد. در ادامه تجربهی معنوی و پربار اولین گروه فرهنگیان دومین گروه نیز متشکل از 400 معلم، مدیر، معاون پرورشی و همکاران فرهنگی، از امروز سه شنبه، عازم اردوهای راهیان نور شدند. این سفر معنوی که تا جمعه ادامه خواهد داشت، فرصتی مغتنم برای آشنایی هرچه بیشتر با تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی و رشادتهای جانانه شهدای گرانقدر است.»
موسوی درخصوص نقش مهم این اردوها، خاطرنشان کرد: «اعزام این گروه از فرهنگیان، نشان از اهمیت ویژه اردوهای راهیان نور در تربیت نسل آینده و انتقال ارزشهای دفاع مقدس دارد. معلمان شرکتکننده در این اردو، از امکان متعددی چون یادمان دوکوهه، یادمان عملیات فتح المبین، مزار شهدای هویزه، منطقه عملیاتی شلمچه، منطقه عملیاتی ذوالفقاریه، منطقه عملیاتی کربلای 4 علقمه و معراج شهدای شهید محمود محمودوند بازدید میکنند. این اماکن نه تنها یادآور جانفشانیهای شهدا هستند، بلکه تجسمی از وحدت، ایثار و از خودگذشتگی ملت ایران در برابر چالشهای بزرگ است.»
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید براینکه معلمان با شرکت در این اردوها میتوانند تجربهها و احساسات خود را به کلاسهای درس منتقل کنند و نسل جدید را با ارزشهای اسلامی و ملی آشنا سازند، اظهار کرد: «اردوهای راهیان نور به عنوان یک حرکت فرهنگی-اجتماعی، نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان و نهادهای آموزشی است تا بتوانند به بهترین نحو ممکن اهداف خود را دنبال کنند و نسل جوان را با تاریخ پر افتخار کشور آشنا سازند. این اردوها باید به یک برنامه مستمر تبدیل شوند تا همواره یاد و خاطره شهدا در دلها زنده بماند و فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ریشهدار شود.»
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲:۲۰
-
۹ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868304/