جمعآوری 269 معتاد متجاهر در خرمآباد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - معاون خدمات شهری شهرداری خرمآباد از جمعآوری 269 معتاد متجاهر در سالجاری خبر داد .
حمید علیرضایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در لرستان از شناسایی و جمعآوری 269 معتاد متجاهر در سال 1403 خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد، 26 نفر زن و 243 نفر مرد هستند.
وی افزود: دستگاه قضا بهویژه دادستانی، مجوزهای لازم برای جمعآوری معتادان متجاهر را ارائه میدهد و نیروی انتظامی در تأمین امنیت نقشآفرین است، فرمانداری نیز بهعنوان هماهنگکننده، در جمعآوری و ساماندهی این افراد مشارکت دارد و با شورای مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی در ایجاد زیرساختهای مورد نیاز همکاری میکند.
معاون خدمات شهری شهرداری خرمآباد با تأکید بر اینکه معتادان متجاهر بیمار محسوب میشوند، گفت: پس از درمان کامل، با توانمندسازی و اشتغالزایی به جامعه بازگردند که امکان بهکارگیری آنان در حوزه خدمات شهری خرمآباد نیز وجود دارد.
وی در رابطه با هزینههای اجرای این طرح بیان کرد: بودجه این طرح بهصورت 50 درصد کشوری و 50 درصد استانی تأمین میشود، بهطوریکه از سهم استانی، 25 درصد توسط شورای مبارزه با مواد مخدر و 25 درصد دیگر توسط شهرداریها پرداخت میشود که شهرداری خرمآباد ماهانه 300 میلیون تومان برای جمعآوری معتادان متجاهر هزینه میکند.
علیرضایی ادامه داد: در حال حاضر، شهرداریهای استان لرستان از شش نیروی انسانی و سه دستگاه وسیله نقلیه برای اجرای طرح جمعآوری بهرهمند هستند که این امکانات پاسخگوی نیاز فعلی است، اما در صورت لزوم افزایش پیدا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: معتادان متجاهر علاوه بر تخریب مبلمان شهری و ایجاد نازیبایی با فعالیتهایی نظیر زبالهگردی و سرقتهای خرد، مشکلات دیگری را برای شهروندان ایجاد میکنند.
معاون خدمات شهری شهرداری خرمآباد با اشاره به اینکه بخش قابلتوجهی از این افراد مهاجر و ترد شده از خانواده و شهرهای دیگر هستند، افزود: برخی از این افراد بومی خرمآباد نیستند و از شهرستانها و روستاها به مرکز استان مهاجرت کردهاند که این موضوع یکی از چالشهای اصلی در مدیریت این معضل است.
وی با تأکید بر ضرورت درمان مؤثر و ارائه خدمات توانمندسازی گفت: افزایش تعداد کمپها و درمان قطعی میتواند به کاهش این معضل کمک کند.
علیرضایی تصریح کرد: کمپ ماده 16 سپاه در گذشته عملکرد موفقی داشته است اما بهدلیل محدودیتهای اخیر، فعالیت آن کاهش پیدا کرده است و این در صورتی است که جمعآوری بدون درمان و توانمندسازی این افراد نمیتواند به حل ریشهای مشکل منجر شود و توجه بیشتر به کمپهای ماده 16 برای درمان معتادان ضروری است.
علیرضایی خاطرنشان کرد: مشارکت شهروندان در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی نیز برای حل این معضل ضروری است.
کد خبر 832160
-
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹:۱۸
-
۷ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/863749/