پیشنهاد 690 میلیارد ریالی بودجه شهر امامزاده عبدالله مازندران
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - شهردار امامزاده عبدالله مازندران با اشاره به اضافه شدن 410 درصدی بودجه این شهر از سال 99 تا سالجاری از پیشنهاد بودجه 690 میلیارد ریالی در سال آینده در این شهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، مهدی حسننژاد امشب _سهشنبه دوم بهمن_ در نشست خبری با اصحاب رسانه آمل واقع در سالن اجتماعات شهرداری با بیان اینکه طی 9 سال گذشته شهرداری دارای یک پارک بود که بهلحاظ دسترسی از سوی شهروندان مورد دسترس نبود، اظهار کرد: اکنون در همه محلات پارک و فضای سبز و بازی برای کودکان احداث شده است تا کودکان با محیای این فضا نیازی به رفتن به شهر آمل نداشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته در سطح شهر 63 هزار متر زیرسازی و آسفالت شده بود که در سیاستگذاری شورای شهر مبنی بر اجرای نهضت ملی آسفالت به 165 هزار متر رسیده است، افزود: تلاش است با زیرسازی و آسفالت پنج هزار متر دیگر و سایر متراژ در سطح شهر تا قبل از پایان سالجاری به 175 هزار متر برسانیم.
راهاندازی پایش تصویری در شهر امامزاده عبدالله شهردار امامزاده عبدالله مازندران با بیان اینکه برای خیابان 35 متری نیز حدود 750 متر از آن با خروج از اراضی منابع طبیعی و آزادسازی بخشی از تملک زیرسازی دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: یکی از معضلات اساسی این شهر تردد ماشینهای بدون پلاک و ماشینهای ترانزیتی بوده که خوشایند شهروندان این شهر نبود با تلاش طرح پایش تصویری محقق شده و در این هفته راهاندازی و به طور رسمی شروع به فعالیت میکند تا امنیت این شهروندان تأمین شود.
حسننژاد با اعلام بر اینکه یکی از خواستههای دیرینه مردم شهر احداث شاهراه و یا همان راه اصلی بوده که قبلاً وجود نداشت، گفت: در دوران شهردار سابق طرح خیابان 35 متری ترسیم شده بود که از این طرح یک و نیم کیلومتر در دهه فجر و هفته دولت امسال افتتاح شد و اکنون 800 متر قرارداد بسته شد که 250 متر در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.
وی مقدار اعتبار برای این 800 متری بالغ بر 34 میلیارد تومان مطرح و یادآور شد: در راستای زیباسازی ساخت المان سنتی قلم زنی، مقام شاخص مادر، پرچم جمهوری اسلامی، ارادت به امام رضا (ع) و نامنویسی اسم شهر به شکل لاتین و فارسی انجام شد.
شهردار امامزاده عبدالله با بیان اینکه یکی از اتفاقهای خوب در این شهر با هماهنگی آب منطقهای، ساماندهی، بازآفرینی و بهرهبرداری حاشیه رودخانه الشرود است که قرارداد آن با پیشبینی اعتبار دولتی بالغ بر 10 میلیارد تومان بسته شد، بیان کرد: این طرح احداث مسیر سلامت، پیست دوچرخهسواری، کمربند سبز در نظر گرفته شد که در صورت تحقق این اتفاق در سال آتی سیمای شهر تغییر خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح بازآفرینی تمام محلات انجام و هیچ کوچه خاکی نیست، افزود: در این مسیرها جدول، کانیو و حفر چاه دستور کار انجام شد.
حسننژاد با اشاره به احداث مرکز اورژانس 115 در این شهر تصریح کرد: با توجه به در اختیار قرار دادن زمین به مجمع خیرین همراهی شهرداری در ساخت اکنون حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی قرار گرفته که بهزودی این مرکز راهاندازی میشود.
اتمام طرح شهر هوشمند قبل از پایان سالجاری شهردار امامزاده عبدالله مازندران با اعلام بر اینکه اجرای فیبر نوری و شهر هوشمند در حال حاضر پروژه در دست اجراست و تا قبل از عید به اتمام خواهد رسید، گفت: برای ایجاد بازار مبل نیز نیاز به ورود سرمایهگذار داریم که مجوزهای لازم برای کارگزار انجام شد البته تاکنون رقابت و انگیزهای از سوی سرمایهگذار ایجاد نشده است.
وی با اشاره به بودجه شهرداری خاطرنشان کرد: در سال گذشته بودجه پیشنهادی 28.5 میلیارد تومان بوده که 38.5 میلیارد تومان محقق یافت؛ سالجاری نیز 40 میلیارد و 600 میلیون تومان پیشنهاد شده بود که 56 میلیارد تومان محقق شده و تا پایان سال تحقق 61 میلیارد تومان پیشبینی میشود.
حسننژاد از اضافه شدن 410 درصدی بودجه این شهر را از سال 99 تا سالجاری خبر داد و گفت: بودجه سال آینده 690 میلیارد تومان پیشنهاد شده با توجه به اینکه 39 میلیارد تومان چک در داخل شهرداری هست.
نارضایتی مردم شهر امامزاده عبدالله از منابع طبیعی جهت دریافت سند مالکیت قدرت داداش پور رئیس شورای شهر امامزاده عبدالله مازندران نیز در این نشست یکی از مشکلات مردم این شهر را با نهاد منابع طبیعی بیان کرد و گفت: شهروندان برای دریافت سند در مناطق بافت قدیمی شهر با مشکل مواجه میشوند و ادعایی بر سهم منابع طبیعی دارند و حتی شهرکهای واحد مسکونی نمیتوانند سند اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به وضعیت آموزشی این شهر و بهرهمندی از دانشآموزان تیزهوش و نخبه و بهرهمندی از فضای کافی آموزشی متأسفانه شاهد سوق دادن دانشآموزان به خارج از این شهر و فضای شهری آمل داده میشود و این درست نیست.
شهردار امامزاده عبدالله با تاکید بر اینکه میدان لیتکوهی پیشانی شهر است و در شأن شهروندان و این شهر با پایگاه فرهنگی و مذهبی نیست که به این شکل باشد، اظهار کرد: با توجه به وجود کمربندی غرب شهرستان از این شهر، آسفالت بخشی از کمربندی که همچنان تکمیل نشده و راه و شهرسازی به کندی به اجرای این پروژه میپردازد که اصلاً خوشایند برای این شهر نیست.
کد خبر 832038
-
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵:۰۷
-
۱۲ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/863633/