پرداخت 77 میلیارد تسهیلات ویژه اشتغال خانگی در مازندران
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران گفت: امسال تاکنون 77 میلیارد و 230 میلیون تومان اعتبار برای 791 طرح مشاغل خانگی پرداخت شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران، سیزدهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران با حضور علی کشوری و عمران عباسی نمایندگان مردم شهرستان قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی، باقری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، قربانی سرپرست فرمانداری قائمشهر و مدیران کل دستگاههای عضو این شورا و با حضور برخط دکتر نوری دستیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور استانها به میزبانی مدیریت درمان تامین اجتماعی در بیمارستان ولیعصر (عج) شهرستان قائمشهر برگزار شد.
استفاده از خرد جمعی در جلسات شورای هماهنگی استانها
نوری، دستیار ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور استانها، در سخنانی به برنامه جدیدی که در آن بهطور وبیناری در جلسه شورای هماهنگی مازندران شرکت کرد، اشاره کرد و گفت: هدف از این اقدام، استفاده از خرد جمعی و نظرات سازنده برای بهبود وضعیت استانها است.
وی در ادامه به لزوم توجه بیشتر به مشکلات بازنشستگان و خواستههای آنها اشاره کرد و افزود: باید مسائل مربوط به بازنشستگان بهطور ویژه بررسی شود تا از حقوق و خواستههای این قشر مهم حمایت لازم صورت گیرد.
نوری همچنین به نظارت مستمر و پویا بر سلامت اداری در سطح کشور اشاره کرد و گفت: سلامت اداری در سراسر کشور بهطور مستمر رصد میشود تا هر گونه انحراف یا تخلف بهموقع شناسایی و اصلاح گردد.
دستیار ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از گسترش مهارتآموزی بهعنوان یکی از اولویتها یاد کرد و تصریح کرد: برای گسترش مهارتآموزی باید از تمام ظرفیتهای موجود بهرهبرداری کنیم تا توانمندی نیروی کار در استانها افزایش یابد.
وی با تأکید بر لزوم استفاده از مسئولیت اجتماعی شرکتهای زیرمجموعه وزارت متبوع، اضافه کرد: حسابهای این شرکتها باید در خود استانها مستقر باشد تا علاوه بر تقویت اقتصاد محلی، به بهبود شرایط اجتماعی نیز کمک کند.
نوری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت ارتباط موثر و سازنده با نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: پاسخگویی به مکاتبات نمایندگان و پیگیری مشکلات مردم در سفرهای مدیران شورای هماهنگی به شهرستانها باید بهصورت سریع و مناسب انجام شود تا مردم از حضور مدیران بهرهمند شوند.
دستیار ویژه وزیر در امور استانها همچنین تأکید کرد که باید در حل مشکلات مردم، بهویژه مسائل کارگری، مداخله بهموقع صورت گیرد و برای هر شهرستان یک پروژه خاص و ویژه در نظر گرفته شود که مردم از آن اطلاع داشته باشند.
وی به پیگیری موضوع تعاونی مسکن کارکنان و همچنین تسریع در فرآیند پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: شیوه پاسخگویی به مردم باید سریع و کوتاه شود تا رضایت عمومی جلب گردد.
نوری همچنین از تدابیر ویژهای که دکتر میدری وزیر تعاون در فرآیند انتخاب مدیران در کشور اعمال کرده است، سخن گفت و افزود: فرآیند انتخاب مدیران با تدبیر و دقت بیشتری انجام میشود تا بهترین افراد برای مسئولیتهای مختلف انتخاب شوند.
*همافزایی دستگاهها برای حل مشکلات مردم
علی باقری مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تسلیت شهادت دو تن از قضات کشور گفت: جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی در شهرستانها جهت تعامل با فرماندار، امام جمعه و نمایندگان مجلس با هدف ارائه خدمات شایسته با مردم شریف استان برگزار میشود.
وی بر ضرورت همدلی و هم افزایی دستگاه های شورای هماهنگی در اجرای برنامههای دهه فجر تاکید کرد و افزود: دشمن به لحاظ تبلیغاتی و برای جنگ شناختی با تمام توان به میدان آمده است و ما هم باید با همه توان در حوزه تبیین دستاوردهای غنی این انقلاب مردمی وارد شویم.
باقری با تأکید بر امیدآفرینی در میان جوانان، گفت: امید به آینده و باور به ظرفیتهای درونی کشور، میتواند جامعه را در مسیر رشد و پیشرفت پایدار قرار دهد و باید با تکیه بر توانمندیهای داخلی، برای رسیدن به جایگاه برتر جهانی تلاش کنیم.
وی افزود: به نظر می رسد دو مولفه اقتدار و امیدآفرینی باید به عنوان رئوس اصلی فعالیت ها در ایام الله مبارک فجر باشد.
مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: بیان ظرفیتها و امیدآفرینی، همچنین ارائه توفیقات انقلاب اسلامی از زبان جامعه کار و تولید در این هفته می تواند اثر گذار باشد.
باقری در بخش دیگری به عملکرد حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: امسال تاکنون 77 میلیارد و 230 میلیون تومان اعتبار برای 791 طرح مشاغل خانگی پرداخت و سبب اشتغال برای هزار و 219 نفر شده است.
*اهتمام مجلس برای رفع مشکلات بازنشستگان
علی کشوری نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز از برگزاری این جلسات بهعنوان فرصتی برای رفع مشکلات مردم و ایجاد اتحاد در شهرستانها یاد کرد.
وی اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در کنار شما عزیزان هستم و از اینکه همگی دغدغهمند در این جلسه حضور دارید تا معضلات موجود در شهرستانها را مطرح کنید، خوشنودم.
کشوری با تأکید بر اهمیت همکاری برای حل مشکلات مردم، گفت: بهطور جدی برای حل این مشکلات قدم برخواهیم داشتاین گونه جلسات باعث ایجاد اتحاد و همبستگی بیشتر در میان مردم و مسئولان برای رفع مشکلات میشود.
این مسئول به موضوع درمان بازنشستگان اشاره کرد و افزود: بحث درمان بازنشستگان باید مورد پیگیری ویژه قرار گیرد و تمامی تلاشها برای رفع مشکلات درمانی این عزیزان بهکار گرفته شود.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در کمیسیون اصل نود مجلس، پاسخگویی به مکاتبات با سرعت و دقت انجام میشود و این امر به حل سریع مشکلات مردم کمک میکند.
تأکید بر مهارتآموزی و تقویت خدمات درمانی در شهرستانها
عمران عباسی دیگر نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون تلفیق نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت توجه به خدمات درمانی و مهارتآموزی در کشور، بیان کرد: متاسفانه رسالتی که جامعه در امور خدمات درمانی نیاز دارد، در کشور بهدرستی تدبیر نشده است و باید در این زمینه اقدامات جدیتر صورت گیرد.
وی همچنین بر اهمیت مهارتآموزی در دنیای امروز تأکید کرد و افزود: مهارتآموزی یکی از لازمههای پیشرفت در دنیای امروز است، بهویژه در کشور ما که باید این موضوع بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گیرد تا به توسعه کشور کمک کند.
عباسی در خصوص مسائل شهرستان سیمرغ گفت: ایجاد نمایندگی فنیحرفهای در شهرستان سیمرغ را پیگیری کردهایم و در صورت وجود هرگونه مشکل، ما نیز بهصورت جدی برای حل آن کمک خواهیم کرد.
وی در ادامه از بانک توسعه تعاون برای خدمات ارائه شده در شهرستان قائمشهر تقدیر و تشکر کرد و افزود: از بانک توسعه تعاون برای خدماتی که در شهرستان قائمشهر ارائه دادهاند، تقدیر میکنیم.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت افزایش ضریب نفوذ بیمه روستائیان و عشایر در پنج شهرستان استان تأکید کرد و گفت: ضریب نفوذ بیمه برای روستائیان و عشایر باید بسیار بیشتر از وضعیت فعلی باشد تا مردم بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند. در شرایط کنونی، تنها صندوقی که به درد مردم و روستائیان میخورد، بیمه عشایر و روستائیان است.
عباسی از زحمات بهزیستی در شهرستانها تشکر کرد و از مسئولان خواست تا در شناسایی افراد ضعیف جامعه تلاش بیشتری کنند.
وی همچنین در حوزه اشتغال گفت: تمام دستگاههای اجرایی باید با استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود وارد میدان شوند تا در راستای حل مشکلات اشتغال گامهای مؤثری برداشته شود.
وی در ادامه بر رعایت کرامت انسانی، بهویژه برای کارگران ساختمانی، تأکید کرد و افزود: کارگران ساختمانی باید از شرایط مناسبی برخوردار باشند تا بدون سرپناه در خیابانها و میادین نباشند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی خواستار دقت بیشتر در قطع بیمه تأمین اجتماعی شد و گفت: در قطع بیمه تأمین اجتماعی باید دقت شود تا افراد بیپناه دچار ضرر و مشکلات بیشتر نشوند.
وی از فراهم کردن زمینه ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در سوادکوه شمالی خبر داد و افزود: ما در تلاش هستیم که زمینه ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در سوادکوه شمالی فراهم شود تا خدمات درمانی بهتری به مردم این منطقه ارائه شود.
*تلاش برای بهبود وضعیت رفاه اجتماعی و درمان بازنشستگان
ابوذر قربانی فرماندار قائمشهر نیز با اشاره به وظایف مهم حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان، گفت: حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیتهای عمدهای در استان بر عهده دارد و در این راستا، خدمات متعددی به مردم ارائه میدهد.
وی افزود: در بخش رفاه اجتماعی، از ابتدا آموزش، مهارت، اشتغال و رفاه درمانی بهعنوان بخشی از اولویتهای کاری وزارتخانه متبوع قرار دارد و ما امیدواریم با ادامه این روند، منشاء خیر و برکت برای مردم استان باشیم.
فرماندار قائمشهر در ادامه با تأکید بر اهمیت خدمت به مردم، گفت: ملاک ما این است که در هر شرایطی خدمت را غنیمت بشماریم و هدف ما از این خدمت، فراهم کردن شرایط بهتر برای مردم و رفع مشکلات آنهاست.
قربانی همچنین به مشکلات بازنشستگان فولاد اشاره کرد و تصریح کرد: در بحث درمانی بازنشستگان فولاد باید تلاش ویژهای صورت گیرد تا مشکلات و دغدغههای این قشر مهم جامعه بهویژه در زمینه درمان رفع شود.
وی بر اهمیت توجه به آموزش و مهارتآموزی برای جوانان و افراد جویای کار تأکید کرد و افزود: در حوزه مهارتآموزی، چه در زمینه آموزش و چه در خصوص ماندگاری مهارتها، باید توجه ویژهای صورت گیرد تا افراد بهطور مستمر بتوانند از مهارتهای خود بهرهبرداری کنند و در بازار کار موفق باشند.
*پوشش 70 درصد جمعیت استان با 5 بیمارستان فعال
درویش، سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان مازندران نیز با اشاره به خدمات گسترده این مدیریت در استان، گفت: حدود 70 درصد از جمعیت استان مازندران تحت پوشش خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند.
وی افزود: در حال حاضر 2583 نفر شامل کادر درمانی و پشتیبانی در زیرمجموعه این مدیریت در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که خدمات متنوعی را به مردم ارائه میدهند.
درویش با اشاره به امکانات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در استان، گفت: در بخش درمان مستقیم، 5 بیمارستان با 509 تخت فعال و 14 درمانگاه درمان سرپایی در سطح استان به ارائه خدمات به بیمهشدگان تأمین اجتماعی میپردازند.
سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان مازندران به خدمات اضافی که از طریق مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی ارائه میشود، اشاره کرد و گفت: علاوه بر خرید خدمات درمانی از 2548 مرکز طرف قرارداد در حوزه معاونت خرید راهبردی، خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی مانند جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی، سنگشکن، آزمایشگاهها و خدمات تصویربرداری همچون ام آر آی و سی تی اسکن نیز در مراکز ملکی این استان ارائه میشود که استان مازندران را به یکی از استانهای شاخص در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی تبدیل کرده است.
درویش در ادامه افزود: در مجموع، مراکز درمانی استان بهطور متوسط پاسخگوی سالانه بیش از 39 هزار مورد بستری و پنج میلیون مراجعه سرپایی در مراکز ملکی هستند و همچنین بیش از 490 هزار مورد بستری و بیش از 14 میلیون مراجعه سرپایی در مراکز طرف قرارداد را پوشش میدهند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/863231/