پیام مازند

آخرين مطالب

غذای چندش آور این خانواده موش است+ عکس اقتصادی

غذای چندش آور این خانواده موش است+ عکس
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش وقت صبح، او کالی سی نام دارد. 43 ساله است و شغل اش مارگیری می‌باشد. با همسرش آلاملو 38 ساله یک سگ، چهار خرگوش و یک خدنگ (مونگوس) زندگی می‌کند. دو دخترشان سیندو 22 ساله و ساندیا 21 ساله در طول تعطیلات با آنان زندگی می‌کنند.
به نقل از الجزیره، آنان در یک خانه تک اتاقه 11 متر مربعی در چنگالپتو در ایالت تامیل نادو در حدود 50 کیلومتری چنای در شرق هندوستان زندگی می‌کنند.
خانه آنان دارای لوازم آشپزخانه در یک طرف و یک قسمت نشیمن است که در شب به عنوان اتاق خواب مورد استفاده قرار می‌گیرد. آنان یک واحد حمام مستقل و یک اتاق مهمان کوچک در پشت خانه خود دارند.

پیام مازند

دختران آنان در هنگام ملاقات شان در آنجا اقامت دارند. درآمد ماهانه این خانوار 19 هزار روپیه (228 دلار) در ماه است که البته کالی آن را به عنوان کارمند قراردادی انجمن تعاونی صنعتی مارگیران به صورت ماهانه و صرفا برای هفت ماه از سال دریافت می‌کند. علاوه بر این، او ماهانه حدود 4800 روپیه (57 دلار) به عنوان کمیسیون (پرداخت به ازای هر مار شکار شده) از انجمن تعاونی دریافت می‌کند که کار استخراج زهر مار را انجام می‌دهد.
در طول فصل تولید مثل مار (از آوریل تا آگوست) که دولت شکار مار‌ها را ممنوع اعلام می‌کند کالی مشاعل عجیبی در حوزه کشاورزی و ماهیگیری دارد و از 7000 روپیه تا 10000 روپیه (84.27 دلار تا 120.38 دلار) در ماه درآمد کسب می‌کند.
کالی مانند سربازی که زخم‌های نبرد خود را با غرور بر تن دارد مجموعه چشمگیر آثار و کبودی‌های ناشی از مارگزیدگی خود را به نمایش می‌گذارد. هر زخم داستانی برای گفتن دارد از افعی راسل که تکه‌ای از انگشت او را گاز گرفت و برای همیشه آسیب دید تا مار کبرا که پس از انداختن در کیسه به عقب برگشت و با نیش زدن کالی باعث شد او به کما برود. حرفه او یعنی گرفتن مار یکی از خطرناک‌ترین حرفه‌های جهان است. برای چندین نسل متمادی قبیله اجدادی کالی یعنی ایرولا به خاطر مهارت‌های شان در شکار مار مشهور بودند. آنان از طریق فروش پوست مار امرار معاش می‌کردند. با این وجود، پس از تصویب قانون حفاظت از حیات وحش هند در سال 1972 به نظر می‌رسید که مردانی مانند چوکالینگام پدر کالی تنها راه امرار معاش خود را از دست دادند.
خوشبختانه حامیان محیط زیست راهی برای استفاده از دانش سنتی مارگیر‌ها در مورد مار‌ها برای هدف دیگری پیدا کردند: تولید پادزهر. اعضای قبیله ایرولا اکنون از مهارت‌های ردیابی عالی خود برای گرفتن مار‌ها و استخراج سم بدون آسیب رساندن به خزندگان استفاده می‌کنند. کالی می‌گوید:"سپس مار‌ها توسط اداره جنگلبانی به طبیعت رها می‌شوند".
پدر کالی در راه اندازی انجمن تعاونی صنعتی مارگیران ایرولا در تامیل نادو نقش اساسی داشت. کالی جوان پدرش را قهرمانی می‌دید که هر روز برای نجات جان غریبه‌های بی شماری با مرگ دست و پنجه نرم می‌کرد. در واقع، مارگزیدگی هم چنان یکی از دلایل نگرانی برای هندوستان معاصر است. نتیجه مطالعه‌ای انجام شده دز سال 2020 میلادی نشان داد که سالانه 58 هزار هندی بر اثر نیش مار جان شان را از دست می‌دهند. کالی می‌گوید:" در دوران کودکی پدرم را با هیبت تماشا می‌کردم که به راحتی با مار‌های خطرناک مواجه می‌شد. من نیز مسیر حرکت مار‌ها را دنبال می‌کردم و حتی گرفتن برخی از مار‌های غیر سمی را تمرین کردم".
از بخت بد کالی جوان سال او در یکی از فرارهایش از درس و مدرسه توسط پدرش گرفتار شد. چوکالینگام به عنوان تنبیه فرار از مدرسه کالی را به درختی بست و پای او را با آهن داغ سوزاند. با این وجود، کالی آخرین قد زدن با پدرش را به یاد می‌آورد زمانی که پدرش به او گفت:" این به تو بستگی دارد که مسیر آینده خود را انتخاب کنی. "
پیروی از راه پدر
اندکی بعد زمانی که کالی تنها هفت سال سن داشت چوکالینگام به دلیل بیماری درگذشت. کالی علیرغم احتیاط پدرش به شدت معتقد بود که مار گرفتن خواسته اوست. او مدرسه را ترک کرد تا به مادرش بپیوندد تا با شکار مار به انجمن تعاونی کمک کند. از گوش دادن به صدا‌های جغد که نشان دهنده حضور مار‌ها است و ردیابی پوست مار‌های ریخته شده تا توانایی گرفتن مار‌ها به طور مستقیم از لانه‌های شان او همه چیز را از بزرگان جامعه خود آموخت. کالی در 18 سالگی مجوز دولتی خود را برای کار در اداره جنگلبانی به عنوان مارگیر دریافت کرد.
کالی شش روز در هفته مشغول به کار است و به شغل خود افتخار می‌کند. او می‌گوید:"من می‌خواهم باور کنم هر بار که زندگی خود را به خطر می‌اندازم شخص دیگری نجات پیدا می‌کند". وقتی از کالی پرسیده می‌شود که آیا به جای یافتن راه آسان تری برای پول درآوردن در مورد دنبال کردن کار اجدادی خود پشیمان است یا خیر سرش را تکان می‌دهد. او می‌گوید:" من زمانی که کودک بودم صرفا دو وعده غذایی در روز می‌خوردم، اما اکنون حتی با این شغل موقت دولتی می‌توانم سه وعده غذایی مناسب بخورم. من از آن چه داریم راضی هستم".
کالی در 22 سالگی راه خود را از همسر اولش جدا کرد و با آلاملو ازدواج کرد که همسر اول اش را به دلیل بیماری از دست داده بود. او مسئولیت دو دختر کالی را بر عهده گرفت و آنان را مانند فرزندان خود بزرگ کرد. کالی و آلاملو در خانه خود از خرگوش ها، سگی به نام مانی و هم چنین از پرندگان و حیوانات زخمی که در بازدید‌های میدانی خود برای گرفتن مار پیدا می‌کنند مراقبت می‌کنند. کالی با اشاره به یک خدنگ کوچک که در اطراف خانه شان در حال حرکت است می‌گوید:"این خدنگ کوچک مادرش را از دست داده بود. تا زمانی که مستقل شود از او مراقبت خواهیم کرد".
موتورسیکلت اسکوتر که کالی در ماه سپتامبر خریداری کرد یکی از با ارزش‌ترین دارایی‌های او محسوب می‌شود. او می‌گوید این وسیله نقلیه نقل و انتقال اش به محل کار را بسیار آسان‌تر از سوار شدن به اتوبوس ساخته است. او با آموختن نحوه تعمیر اسکوتر‌های موتوری پول زیادی برای تعمیر و نگهداری خرج نمی‌کند، اما برای رفت و آمد روزانه 26 کیلومتر هر ماه 6000 روپیه (72.23 دلار) را صرف سوخت می‌کند. اگر او با اتوبوس به مناطق مختلف سفر کند تا مار‌ها را بگیرد هزینه آن حداقل 100 روپیه (1.20 دلار) در هر سفر است و باید به طور متوسط روزانه سه سفر انجام دهد.
کالی می‌گوید:"ما هر ماه نزدیک به 3000 روپیه (36.11 دلار]) برای خرید مواد غذایی خرج می‌کنیم و حدود 500 روپیه (6.02 دلار) در هفته برای سبزیجات و تخم‌مرغ خرج می‌کنیم". او ابراز تاسف می‌کند که افزایش قیمت اقلام ضروری مانند گوجه فرنگی و پیاز اغلب هزینه‌های آنان را افزایش می‌دهد. او می‌گوید:"وقتی قیمت گوجه فرنگی به 100 روپیه (1.20 دلار) (به ازای هر کیلوگرم) رسید ما به سادگی استفاده از آن را در رژیم غذایی روزانه خود متوقف کردیم.
من اکنون به طور مستقیم از مزرعه‌ای نزدیک خانه خود خرید می‌کنم تا مقداری پول پس انداز کنم. حداقل می‌دانم که تازه است". به دلیل افزایش قیمت‌ها آلاملو می‌ترسد که رویاهایش برای خرید ماشین لباسشویی تحقق پیدا نکند. او در حال حاضر باید کار‌های کمرشکن شستشوی لباس‌های اعضای خانواده را با دست انجام دهد.
شیر یکی از اقلام اساسی زندگی کالی و یک هزینه دائمی برای او می‌باشد. او روزانه حدود 44 روپیه یا 53 سنت برای خرید 1 لیتر شیر هزینه می‌کند.
خانواده به طور منظم ماهی و گوشت می‌خورند، اما او می‌گوید در فصل جفت گیری مار‌ها برای پس انداز پول به ماهی‌ها و موش‌هایی که صید می‌کند تکیه می‌کنند. او می‌گوید:"من صرفا بین ماه‌های آوریل و آگوست ماهی می‌گیرم زمانی که درآمد منظمی نداریم. در غیر این صورت ماهی را از بازار محلی می‌خریم".
کالی می‌گوید یکی از چیز‌هایی که در ماه‌های اخیر مجبور شده نادیده بگیرد چرا که هزینه زیادی برای او به بار می‌آورد نخریدن ترقه آتش بازی برای جشن دیوالی بود. او در پاسخ به این پرسش که با ارزش‌ترین هزینه صرف شده اش در ماه‌های اخیر چه بوده می‌گوید:" خرید گوشت برای تمام خانواده برای شام دیوالی". او در توصیه‌ای برای مقابله با شرایط دشوار اقتصادی می‌گوید:"اسراف نکنید. ما همیشه هر چیزی که از ناهار باقی مانده برای شام می‌خوریم یا آن را به فرنی برای روز بعد تبدیل می‌کنیم و صرف برای اقلام ضروری پول خرج می‌کنیم".
او می‌گوید بزرگترین نگرانی مالی اش آن است که نتواند برای جشن ازدواج دختر دوم اش به اندازه کافی پول پس انداز کند. او می‌گوید:"هر وقت مقداری پول نقد اضافی به دست می‌آوریم برای همسر و دختران ام زیورآلات ساخته شده از طلا می‌خرم و این به ما در مواقع ضروری کمک کرده است. ما می‌توانیم آن‌ها را گرو بگذاریم یا در صورت اضطرار بفروشیم. در غیر این صورت به عنوان یک سرمایه گذاری‌ای که رشد می‌کند باقی می‌ماند. با این وجود، با افزایش دو برابری قیمت طلا در چهار سال گذشته شاید دیگر خرید طلا برای مان آسان نباشد".
منبع: فرارو

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/844570/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در حال حاضر پسماندی از ساری به آرادکوه نمی‌آید

آزادی 135 نفر از مددجویان اردوگاه و زندان مرکزی ساری

ماجرای انتقال زباله‌های ساری به تهران از زبان چمران/ پایتخت رها می‌شود؟

انتقاد عضو شورای شهر تهران از وضعیت زباله‌های پایتخت

کشف جسد مرد گمشده پس از 4 ماه در ییلاقات مازندران | او با دوستش به کوهنوردی رفته بود + ویدئو و عکس

قیمت دینار عراق 4 آذر 1403 + جدول

ارسال 111 ایده از دانشگاه‌های نیرو‌های مسلح به رویداد هوش مصنوعی

قیمت لیر 4 آذر 1403 + جدول

قالیباف: چرا نمی‌گذارند خودرو‌های کارکرده وارد شود؟ برای واردات قطعات پول دارند ولی تا بحث خودرو می‌شود می‌گویند پول نداریم + فیلم

قیمت افغانی 4 آذر 1403 + جدول

قیمت درهم امارات 4 آذر 1403 + جدول

جمع‌آوری 574 پایه و رشته هوایی غیرمجاز در مازندران

غذای چندش آور این خانواده موش است+ عکس

سقوط پوند: ارزش پول انگلیس در بازارهای جهانی کاهش یافت

برپایی بازارچه اقتصاد مقاومتی در ساری

تمام زباله‌های این شهر شمالی به تهران منتقل شد | فرماندار ری؛ هیچ حرفی ندارم که بزنم!

سرنوشت عجیب قاتل بعد از آزادی

میرسلیم: تحریم‌ها در حکم جنگ اقتصادی آشکار است

میرسلیم برای افزایش ارزش پول ملی هم نسخه پیچید

اگر پول کافی برای خرید خودرو ندارید بخوانید| ثبت نام وام 100 میلیونی خرید خودرو بدون ضامن | چطور و از کدام بانک وام خودرو بگیریم؟

توضیح چمران درباره انتقال زباله‌های ساری به تهران

نمایشگاه جهادگران علمی مازندران در ساری برپا شد

تصاویری از دیو‌های ساری تا رقاص‌های سرخه‌حصار

(تصاویر) ویلای شاعرانه مازندران فینالیست جایزه معماری شد

راه اندازی مرکز مشاوره شغلی در دانشگاه پیام نور همدان

پیش بینی آب و هوای مازندران برای فردا دوشنبه 5 آذر 1403: صاف تا نیمه ابری

شهردار تهران تذکر گرفت+ فیلم

جمع آوری 300 رشته دام هوایی صید پرندگان در مازندران

خدمات ویژه بیمارستان چشم پزشکی نور به بازنشستگان تأمین اجتماعی

انتقال زباله‌های ساری به تهران دیگر انجام نمی‌شود/ رشد جمعیت پایتخت زیر یک درصد است

انتقال زباله‌های ساری به تهران دیگر انجام نمی‌شود

عکس/ بازیگران نمایش دیو‌ها در ساری حدود 130 سال پیش

2700 هکتار کلزکاری در ساری انجام شد

رشد 25 درصدی تولید عسل در آمل

جمع‌آوری 300 رشته دام هوایی صید پرندگان در مازندران

یک نماینده مجلس استعفا داد

دنیای قشنگی نیست!

سخنان دلنشین دکتر شکوری

گفتم این آغاز پایان ندارد!

تهران میزبان همایش سراسری مدیران بیمه دی

انفصال مرتضی گرد و صالح آباد شرقی و غربی به تهران| اکنون پسماندی از ساری به آرادکوه نمی آید

هیچ مشکلی برای تامین گوشت مرغ در بازار مازندران نداریم

مازندران آماده سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی و صنعتی شد

جمع‌آوری 300 رشته دام هوایی در 5 شهر مازندران

چمران: زباله‌های ساری دیگر به تهران منتقل نمی‌شود

تذکر یک عضو شورای شهر به ورود پسماندها به تهران

ریگان در ایام فاطمیه میزبان یک شهید گمنام است

استاندار مازندران: مولدسازی، شتاب‌دهنده امور توسعه ای استان است

استاندار مازندران: دولت تعامل خوبی را بین صاحبان اقتصادی مازندران و بانک ها ایجاد کرده است

راه نجات اقتصاد از نظر میرسلیم | آمریکا با این کار مشکلات اقتصادی خود را به دیگر کشورها منتقل کرد