پیام مازند

آخرين مطالب

تلاش بیمه دی برای تحقق فروش بیش از 300 هزار میلیارد ریال/ پیش بینی بیش از 20 هزار میلیارد ریال سود تا پایان امسال بیمه دی

تلاش بیمه دی برای تحقق فروش بیش از 300 هزار میلیارد ریال/ پیش بینی بیش از 20 هزار میلیارد ریال سود تا پایان امسال
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل بیمه دی در نشست سراسری با همکاران خود ضمن اشاره به برنامه‌ریزی این شرکت برای تحقق فروش بیش از 300 هزار میلیارد ریال، از پیش‌بینی سودی بیش از 20 هزار میلیارد ریال تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل این شرکت در وبینار سراسری با کارکنان این مجموعه که با هدف تبیین اهداف و برنامه های فصلی بیمه دی برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش همکاران در سراسر کشور بیان کرد: خوشبختانه شرکت توفیق داشته طی پنج ماهه نخست امسال، جذب پرتفوی به میزان 118 درصد را محقق کند که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، دست‌یابی به حدود 145 درصد رشد فروش را نشان می‌دهد.
وی افزود: اگرچه در سبد پرتفوی فعلی شرکت، بیمه‌های درمان سهم بیشتری را به خود اختصاص داده اما با برنامه ریزی‌های تدوین شده، رویکرد شرکت به سوی خُرده فروشی با اولویت صدور بیمه‌نامه‌های زندگی خواهد بود.
موهبتی ادامه داد: شبکه فروش بیمه دی نقش بسزایی در افزایش خرده فروشی دارد و با توجه به اقداماتی که در حوزه تبلیغات و آموزش به اجرا درآمده، استفاده و بهره‌برداری از فرصت‌های به وجود آمده مورد انتظار است و امید می‌رود شبکه فروش به عنوان عضو موثر بیمه دی، نقش آفرینی کند.
موهبتی با اشاره به آمار عملکردی بیمه دی در سال جاری افزود: امسال پیش بینی می‌شود ضریب خسارت مطلوبی را تجربه کنیم. همه اعضای خانواده بزرگ بیمه دی باید توجه داشته باشند که حضور این شرکت در فضای رقابتی صنعت، اخلاق‌مدارانه و حرفه‌ای بوده و عملکردی خارج از این چارچوب نداشته باشد.
مدیرعامل بیمه دی در خصوص قرارداد جبران تصریح کرد: مدت زمان بررسی اسناد مستقیم ارائه شده از سوی خانواده‌های معزز ایثار و شهادت و پرداخت آن، طی تنها یک هفته به انجام می‌رسد و پرداخت خسارت به مراکز درمانی طرف قرارداد نیز به 2 ماه کاهش پیدا کرده که مدت زمانی منطقی و طبیعی است. زیرا از این بازه زمانی، یک ماه صرف جمع‌آوری و ارسال اسناد از سوی مراکز درمانی شده و یک ماه نیز شامل بررسی اسناد و پرداخت خسارت از سوی بیمه دی می‌شود.
وی همچنین با اشاره به آمار عملکرد استان ها بیان کرد: برخی از استان ها نیازمند تلاش بیشتری در حوزه فروش هستند. در حال حاضر با برنامه محوری، بعضی از استان ها بالغ بر 100 درصد و برخی تا 140 درصد بودجه خود را تحقق بخشیدند. علاوه بر آن، بودجه قابل توجهی نیز خارج از برنامه محقق کرده اند که این مهم نشان دهنده عملیاتی بودن برنامه ریزی‌ها است. بدین ترتیب باید نقاط قابل بهبود شناسایی شده و درصدد رفع آن‌ها برآییم.
وی افزود: در استان‌ها باید به جذب پرتفوهای رشته‌های مختلف غیر از درمان تأکید داشت. همچنین تحقق بودجه مورد انتظار در بیمه‌های زندگی باید با جدیت دنبال شود. شعب و نمایندگی‌های یک استان باید با همکاری و همدلی در تحقق اهداف برنامه‌ریزی شده بکوشند.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به قرارداد تبلیغی ـ فرهنگی این شرکت با سازمان صدا و سیما ج.ا.ا و آغاز کمپین تبلیغاتی این شرکت تصریح کرد: شرکت بیمه دی به عنوان یک بنگاه اقتصادی برای کسب سود و تأمین نظر سهامداران از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و در همین راستا در حوزه تبلیغات، برنامه‌ریزی منحصر به فردی را انجام داده است، که طی 15 روز تبلیغات در بازه زمانی المپیک، شاهد 210 درصد افزایش فروش نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.
مدیرعامل بیمه دی همچنین با برشمردن برنامه‌هایی همچون تکریم مشتریان، توجه به سامانه شکایات، وصول معوقات، برگزاری دوره‌های آموزشی و افزایش مهارت، از تمامی همکاران خود خواست تا با جدیت این موارد را پیگیری کنند.
در این جلسه تعدادی از همکاران شعب به نمایندگی از سایر همکاران به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/816750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

تردد از تهران به شمال ممنوع شد

پیش بینی آب و هوای مازندران و ساری فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران از ساعت 18 | تردد از تهران به شمال ممنوع شد

آخرین وضعیت محدودیت ترافیکی جاده چالوس/ شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود

چالوس به سمت تهران یک طرفه می‌شود

وضعیت آب و هوا لرستان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده | آب و هوای خرم آباد در روز سیزده بدر + هواشناسی خرم آباد

ترافیک در محور چالوس سنگین شد

جاده چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

تصویر قدیمی از رضاشاه و محمدرضا پهلوی در حال افتتاح تونل کندوان

جاده چالوس به سمت تهران یک طرفه می‌شود

کمربندهایی ایمن برای کنترل معضلات ترافیکی خرم آباد

حل مشکلات در دستور کار روابط ایران و آذربایجان است

جاده چالوس به سمت تهران یک طرفه می شود | تردد از تهران به شمال ممنوع شد

تردد از تهران به شمال ممنوع شد/جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران از ساعت 18 امروز

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

فرمانداران برای رفع موانع سرمایه گذاری در شهرستان ها اهتمام کنند

مازندران تشنه سرمایه گذاری و سرمایه گذاران است

حیدری: قبل هر بازی با مادر و همسرم تلفنی صحبت میکنم

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!

فدراسیون شمشیربازی محمد رهبری و پاکدامن را جریمه کرد

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

تردد سنگین در محورهای کندوان و هراز

ماجرای گروگانگیری در مازندران/ آدم ربایان 100 میلیارد تِتِر می‌خواستند

رئیس جمهور ایران با همتای ازبکستان تلفنی گفت و گو کرد

غدیر اسلامی پدر ایسان چجونه ربوده شد

امام جمعه خرم‌آباد: 12 فروردین شیرین‌ترین تاریخ حیات سیاسی ملت است

ویژه‌برنامه «بهار در بهار» در خرم‌آباد برگزار می‌شود

برنامه نور و صدا تخت‌جمشید، تجربه‌ای بدیع برای گردشگران

برپایی جشنواره کباب و ماهی عید فطر در جویبار

با حضور معاون اول رئیس‌جمهور ، هتل گرشگری و تفریحی آراز نوشهر افتتاح شد

استاندار مازندران: مازندران تشنه سرمایه گذاری و سرمایه گذاران است

ضرورت تسریع در توسعه زیرساخت‌های گردشگری مازندران

وزیر میراث فرهنگی در نوشهر اعلام کرد: باید موانع را از مسیر سرمایه‌گذاران بر داریم

گامی نو در باستان‌شناسی عمومی؛ آغاز «دورهمی در موزه» مازندران

پدر آیسان اسلامی از گروگان‌گیری در مازندران نجات پیدا کرد

6 عاملی که باعث یبوست می‌شوند

خواص شگفت انگیز مصرف آب آلو سیاه

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

هتل گرشگری و تفریحی آراز افتتاح شد

خلق اثر هنری بانوی نجار بابلی از چوب

محرومیت بادیگارد مسی؛ پایان محافظت ویژه در MLS

پینگ پنگ بازان کره ای، حریف ملی پوشان ایران در فیدر اسلوونی