استاندار مازندران، عنوان کرد:
فرمانداران برای رفع موانع سرمایه گذاری در شهرستان ها اهتمام کنند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - نشست استاندار مازندران با فرمانداران ظهر امروز با محوریت رسیدگی به مشکلات موجود در شهرستانها، در هتل آراز نوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، در این نشست که معاونین استاندار نیز حضور داشتند، در خصوص رفع مشکلات بررسی شده توسط فرمانداران در سطح شهرستانها برگزار شد، موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر و مشکلات موجود در شهرستان رسیدگی شد.
مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در نشست با فرمانداران استان مازندران در خصوص بحث حمایت از سرمایه گذران، اظهار داشت: باید موانع را یکی پس از دیگری برطرف کنیم تا سرمایه گذار به راحتی در استان مازندران سرمایه گذاری کند.
یونسی رستمی افزود: زمانی پیشرفت خواهیم کرد که بجای ویلاسازی به سمت هتل سازی برویم و جذب گردشگر داشته باشیم.
استاندار مازندران تاکید داشت: این موقعیت برای استان مهیا است و این منابع و ثروت باید در کل استان توزیع شود.
یونسی رستمی با پیگیری مشکل آنتن دهی برخی نقاط استان، اظهار داشت: هفت هزار همت امسال برای دکل و آنتن دهی به استان جذب کردهایم تا مشکلات مربوط به این موضوع مرتفع گردد.
مقام عالی دولت در استان مازندران تاکید داشت: با اجرای طرح مولد سازی، قطعا به پیشرفت استان کمک شایانی خواهد شد.
وی بیان داشت: 120 هزار واحد ییلاقی در سطح استان وجود دارد که سند ندارد. پیشنهاد ما این است که بجای تخریب، با سند دار کردن این واحدها میشود به بهسازی و پیشرفت آن مناطق کمک کرد.
استاندار مازندران در پایان به بحث روز طبیعت و مراقبت از آتش سوزی در شهرهای مختلف استان و جنگلها تاکید کرد
-
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷:۵۹
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/881096/