پیام مازند

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی:دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی:دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل بیمه دی، با تأکید بر دانش فنی و تخصصی کارکنان بیمه دی، خواست و تمایل یکایک ایشان به رشد و تعالی و نیز تلاش و توفیق آن‌ها در تحقق اهداف سال گذشته، سه عامل دانستن، خواستن و توانستن را شعار و رمز موفقیت این شرکت در تحقق برنامه‌ها و اهداف تعیین شده دانست.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس طاهر موهبتی در اختتامیه‌ همایش سراسری مدیران این شرکت با عنوان «جهش فروش و یکپارچگی سازمانی" که روز پنجشنبه در شهر شیراز برگزار شد، با تأکید بر توجه و اهتمام تمامی ارکان و اجزای شرکت نسبت به برنامه‌ عملیاتی تدوین شده در سال 1403 بیان داشت: تحقق اهداف سال گذشته، نشانه‌ای از عزم جدی تمامی مدیران و کارکنان ستادی، استانی و شعب سراسر کشور برای رشد و تعالی شرکت است.وی در ادامه اظهار داشت: بی تردید اشتیاق به دانستن، تمایل به تلاش و جدیت در خواستن، هر مشکل و مانعی را از سر راه برداشته و مسیر تعالی را در حوزه‌ فردی و سازمانی هموار می‌کند، چنانکه بیمه دی آن را به عنوان شعار و رمز موفیقت خود تعریف کرده و برگزیده است.
* تاکید مهندس موهبتی بر تحقق برنامه عملیاتی شرکت
مهندس موهبتی ضمن تأکید بر جذب پرتفوهای کلان، تحقق برنامه‌ عملیاتی شرکت در حوزه‌ خُرده فروشی را مورد توجه قرار داد و خواستار تداوم اهتمام مدیران ستادی و شعب سراسری در این حوزه شد.
وی حرکت در این مسیر را، بدون یاری و همراهی شبکه‌ فروش مقدور ندانست و افزود: گرچه اقدامات خوبی در حوزه‌ تقویت شبکه‌ فروش بیمه دی صورت گرفته است، اما توجه به امر آموزش و دیگر راه های توانمندسازی نمایندگان، می‌تواند در ثمربخشی اهداف ترسیم شده مؤثر باشد.
تأکید مدیرعامل بیمه دی بر آموزه‌های اخلاقی
مهندس موهبتی در ادامه با اشاره به توصیه‌های اسلامی و موکدات اخلاقی، مواردی چون دروغ‌گویی و بزرگ‌نمایی، عدم وفای به عهد، بد خُلقی و عدم تکریم، تکبر و همچنین، جدایی و افتراق را از جمله مواردی برشمردند که موجب خسران در کسب و کار و زندگی شده و برای یک بنگاه اقتصادی مانند بیمه دی ممنوع است.
مدیر عامل بیمه دی همچنین به آفاتی اشاره کرد که در صورت غفلت از آن‌ها، ممکن است حیات هر سازمان اقتصادی را به مخاطره اندازند و از آن جمله، به مواردی چون نا امیدی، ترس، عدم اعتماد به نفس، اصرار بر روش‌های قدیمی و ابتلا به روزمرگی اشاره کرده و بیان داشت: هریک از این موارد می‌تواند منجر به فرصت‌سوزی‌ و عقب‌ماندگی سازمان از زمانه، جامعه و رقبا شود.
* تاکید مدیرعامل بیمه دی بر تکریم خانواده ایثار و شهادت
مهندس موهبتی با تأکید بر تکریم خانواده‌ ایثار و شهادت، آن را وظیفه‌ شرعی و میهنی هر ایرانی برشمرد و تصریح کرد: گرچه بخش بزرگی از مشتریان و بیمه‌شدگان این شرکت را خانواده‌ بزرگ ایثار و شهادت تشکیل می‌دهند، اما این قشر معزز و معظم، سهام‌داران اصلی این شرکت نیز هستند و بیمه دی تلاش می‌کند تا در هر دو جنبه‌ مشتری‌مداری و امانت‌داری نسبت به حفظ ارزش سهام سهام‌داران خود، کوشا بوده و خدمتگزاری صادق برای این عزیزان باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/790347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

تردد از تهران به شمال ممنوع شد

پیش بینی آب و هوای مازندران و ساری فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران از ساعت 18 | تردد از تهران به شمال ممنوع شد

آخرین وضعیت محدودیت ترافیکی جاده چالوس/ شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود

چالوس به سمت تهران یک طرفه می‌شود

وضعیت آب و هوا لرستان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده | آب و هوای خرم آباد در روز سیزده بدر + هواشناسی خرم آباد

ترافیک در محور چالوس سنگین شد

جاده چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

تصویر قدیمی از رضاشاه و محمدرضا پهلوی در حال افتتاح تونل کندوان

جاده چالوس به سمت تهران یک طرفه می‌شود

کمربندهایی ایمن برای کنترل معضلات ترافیکی خرم آباد

حل مشکلات در دستور کار روابط ایران و آذربایجان است

جاده چالوس به سمت تهران یک طرفه می شود | تردد از تهران به شمال ممنوع شد

تردد از تهران به شمال ممنوع شد/جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران از ساعت 18 امروز

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

فرمانداران برای رفع موانع سرمایه گذاری در شهرستان ها اهتمام کنند

مازندران تشنه سرمایه گذاری و سرمایه گذاران است

حیدری: قبل هر بازی با مادر و همسرم تلفنی صحبت میکنم

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!

فدراسیون شمشیربازی محمد رهبری و پاکدامن را جریمه کرد

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

تردد سنگین در محورهای کندوان و هراز

ماجرای گروگانگیری در مازندران/ آدم ربایان 100 میلیارد تِتِر می‌خواستند

رئیس جمهور ایران با همتای ازبکستان تلفنی گفت و گو کرد

غدیر اسلامی پدر ایسان چجونه ربوده شد

امام جمعه خرم‌آباد: 12 فروردین شیرین‌ترین تاریخ حیات سیاسی ملت است

ویژه‌برنامه «بهار در بهار» در خرم‌آباد برگزار می‌شود

برنامه نور و صدا تخت‌جمشید، تجربه‌ای بدیع برای گردشگران

برپایی جشنواره کباب و ماهی عید فطر در جویبار

با حضور معاون اول رئیس‌جمهور ، هتل گرشگری و تفریحی آراز نوشهر افتتاح شد

استاندار مازندران: مازندران تشنه سرمایه گذاری و سرمایه گذاران است

ضرورت تسریع در توسعه زیرساخت‌های گردشگری مازندران

وزیر میراث فرهنگی در نوشهر اعلام کرد: باید موانع را از مسیر سرمایه‌گذاران بر داریم

گامی نو در باستان‌شناسی عمومی؛ آغاز «دورهمی در موزه» مازندران

پدر آیسان اسلامی از گروگان‌گیری در مازندران نجات پیدا کرد

6 عاملی که باعث یبوست می‌شوند

خواص شگفت انگیز مصرف آب آلو سیاه

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

هتل گرشگری و تفریحی آراز افتتاح شد

خلق اثر هنری بانوی نجار بابلی از چوب

محرومیت بادیگارد مسی؛ پایان محافظت ویژه در MLS

پینگ پنگ بازان کره ای، حریف ملی پوشان ایران در فیدر اسلوونی