پیام مازند

آخرين مطالب

مرتضوی در آیین افتتاح یک‌هزار پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای:

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت وزارت رفاه

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت
  بزرگنمايي:

پیام مازند - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه مهارت‌آموزی را لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور دانست و گفت: راهبرد‌های سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای بر مبنای توسعه اشتغال و مهارت‌آموزی اشتغال‌محور تعریف شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از یک‌هزار پروژه‌ سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور اظهار داشت: امروز ایران اسلامی به یک کارگاه بزرگ اجرایی، عمرانی و آموزشی تبدیل‌شده که شاهد مثال آن بهره‌برداری از یک‌هزار مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و کارگاه‌های آموزشی با اعتبار بیش از یک‌هزار و 200 میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: مرز‌های توسعه زمانی درنوردیده می‌شود که کارگزاران توسعه‌محور مجهز بر ابزار عمل و علم باشند.
مرتضوی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر بازطراحی، تنظیم و ارائه لایحه اساسنامه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و تصویب در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اقدام بسیار ارزشمند و شایسته‌ای بود که محقق شد.
وی ابراز‌ امیدواری کرد: براساس اساسنامه جدید بتوانیم به تفکر مردمی‌سازی اقتصاد و واگذاری امور مردم به مردم در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، بیش از پیش توفیقات لازم را به دست بیاوریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اهمیت نقش‌آفرینی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در نهضت ملّی مهارت یکی از ابداعات وزارت کار است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین مسیر‌های برون‌رفت و کنترل آسیب‌های اجتماعی ایجاد اشتغال است.
مرتضوی، علم و مهارت را دو ضلع اصلی توسعه نهضت ملّی مهارت عنوان کرد و گفت: مردمی‌سازی و برون‌سپاری در حوزه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی بر ضرورت تعریف رشته‌های مهارت‌آموزی متناسب با اولویت‌سنجی بازار کار و اشتغال تأکید کرد.
وزیر کار خاطرنشان کرد: همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور در دستورکار است.
«مهرداد عظیمی» رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور نیز در این آیین گفت: این پروژه‌ها در بخش دولتی و غیردولتی در حالی امروز به مرحله افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد که پروژه‌های بخش دولتی شامل افتتاح 6 مرکز دولتی، 7 مرکز مدیریت، 24 کارگاه آموزش دولتی، 6 واحد پذیرنده محیط کار واقعی، 3 تجهیز کارگاه آموزشی و 3 واحد کارگاه سنجش است.
وی افزود: پروژه‌های دولتی که امروز به بهره‌برداری می‌رسند و رسماً آغاز به کار می‌کنند، راه‌اندازی 6 مرکز آموزشی با 25 کارگاه و زیربنای 20 هزار مترمربع و راه‌اندازی سه کارگاه سنجش مهارت با صرف اعتبار 10 میلیارد ریال که 13 هزار نفر سنجش به ظرفیت آموزشی سازمان در بخش دولتی اضافه خواهد شد.
عظیمی ادامه داد: در بخش غیردولتی پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود ایجاد 878 آموزشگاه آزاد فنی‌و‌حرفه‌ای، 6 کارگاه آموزش محیط کار واقعی، 7 مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی دانشگاهی و 73 عنوان مرکز آموزش جوار کارگاهی است که مجموع این پروژه‌ها به ایجاد اشتغال مستقیم حداقل 2600 نفر کمک می‌کند.
معاون وزیر کار افزود: همچنین 38 هزار نفر دوره آموزش در سال به ظرفیت‌های آموزش سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای اضافه می‌شود که مجموع این آموزش‌ها در بخش خصوصی با صرف اعتبار بالغ بر 1000 میلیارد تومان خواهد بود.
به گفته عظیمی، طی این دوره 187 هزار نفر آموزش نیز در حوزه مشاغل خانگی به ثبت رسیده که نسبت به دولت قبل 37 درصد رشد داشته است.
در این نشست مدیران‌کل سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای سراسر کشور گزارشی از عملکرد استان‌های خود ارائه کردند.
گفتنی‌است، امروز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 1000 پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور با اعتباری بالغ بر 1200 میلیارد تومان در سراسر کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
17 بهمن 1402 20:10
کد خبر : 334,808
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/774759/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلق اثر هنری بانوی نجار بابلی از چوب

محرومیت بادیگارد مسی؛ پایان محافظت ویژه در MLS

پینگ پنگ بازان کره ای، حریف ملی پوشان ایران در فیدر اسلوونی

صعود 68 پله‌ای هدایی در رنکینگ جهانی

تخصیص 20 هزار میلیارد تومانی به بخش گردشگری

واکنش وزیر ارشاد به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان

خدمات مازندران ملی و بودجه اش استانی است

پلاستیک‌های زیست‌سازگار، نور امید در مقابله با بحران آلودگی جهانی

عکس/ سفر در تاریخ؛ رضاشاه و محمدرضا پهلوی در حال افتتاح تونل کندوان

تخصیص بیش از 24 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش گردشگری

پیکر جانباز 70 درصد آملی تشییع شد

مازندران نتوانسته سهم خود را در تولید ملی ادا کند

در سفر یک‌روزه عارف به مازندران چه گذشت؟

ماهی‌های خرم‌آباد به «بهشت» می‌روند!

ترافیک سنگین در محورهای مازندران

این نوع فلفل خواص ضد سرطان دارد

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

شب نشینی آملی ها با قصه‌های باستان‌شناسی در موزه تاریخ

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

دروازه بان سابق فوتبال ایران درگذشت

بازدید سرزده استاندار مازندران از سردخانه شهرستان نور

مازندران قطب مهم نوظهور سرمایه‌گذاری در کشور است

اشتغالزایی برای 900 نفر ارمغان سرمایه‌گذاری 150 میلیون دلاری بخش خصوصی در مازندران

عارف: گردشگری از اولویت‌های سرمایه گذاری است/ راهبرد‌های مهم تحقق شعار سال تهیه می‌شود

دغدغه دولت بر رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ها/ مازندران از استان‌های برجسته در اقتصاد دریامحور

راهبردهای تحقق شعار سال ابلاغ می شود

دوازدهم فروردین تبلور عزم ایرانیان برای تحکیم استقلال خود بود

صیانت از دستاورد‌های نظام الهی نیازمند انسجام ملی و پیروی از رهنمود‌های ولایت فقیه است

دیپلماسی گردشگری در کنار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی

4 علت مهم نفخ معده

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

رفع دغدغه های معیشتی مردم، اولویت نخست دولت

10 فیلم رزمی برتر با تمرکز بر درگیری‌های خیابانی؛ از Royal Warriors تا Police Story

بزرگترین هتل گردشگری مازندران به بهره‌برداری رسید

صنعت گردشگری کشور برای تحول نیازمند همراهی بخش خصوصی است

تصاویر/ نشست فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری مازندران

محمدرضا عارف: همه ظرفیت های موجود کشور را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم بست/ اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

راه ورود بخش خصوصی به مازندران هموارسازی شود

شهروندان دزفولی از قرارگرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنند

شناسایی 391 مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در نوشهر

صالحی امیری: استان مازندران بالاترین میزان جذب گردشگران را دارد

اعلام وضعیت ترافیکی جاده چالوس

این مواد غذایی سالم خطرناک و سمی هستند!

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

عدم توافق میلان و هرناندز برای تمدید قرارداد

برنامه مولر بعد از پایان سال‌های حضور در بایرن

خشم لیورپولی‌ها از آرنولد، بی‌منطق است!

اختصاص 24 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش گردشگری کشور