پیام مازند

آخرين مطالب

بورس تهران در آستانه اصلاح روند صعودی شاخص‌سازان!/ پیش بینی بازار سهام امروز 3 اردیبهشت 1404+ نمودار اقتصادی

بورس تهران در آستانه اصلاح روند صعودی شاخص‌سازان!/ پیش بینی بازار سهام امروز 3 اردیبهشت 1404+ نمودار
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش اقتصادنیوز، بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضای حقیقی به نسبت عرضه حقیقی سهام آغاز شد که در نماد‌های سبک محسوس‌تر بود. با این حال پس از گذشت کمتر از نیم ساعت از شروع معاملات، روند قیمت سهم‌های شاخص‌ساز نزولی شد و ادامه معاملات با افزایش عرضه سهام در این نماد‌ها پیش رفت.
معاملات دیروز با جریان ورودی پول حقیقی در کنار سهم 57 درصدی رنگ قرمز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود؛ در حالی که در روز یکشنبه با مالکیت 92 درصدی رنگ سبز مواجه بودیم. در بین صنایع بورسی نیز صنعت خودرو و ساخت قطعات با 940 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فرآورده‌های نفتی با 192.1 میلیارد تومان و صنعت فلزات اساسی با 82.9 میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با 163.8 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و محصولات شیمیایی با 65.3 میلیارد تومان و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با 46.8 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع سیمان و بیمه نیز به ترتیب 27.8 میلیارد تومان و 23.7 میلیارد تومان خروج پول حقیقی داشتند.
روند معاملات سهامی 30 روز اخیر بازار سهام روز‌ سه‌شنبه را با روند ورودی 669 میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با 11 درصد افزایش به سطح 22 همتی صعود کرد که ناشی از عرضه سهم‌های سنگین به صف‌های خرید بود. در معاملات سه‌شنبه شاهد کاهش تراز بیشتر نماد‌های شاخص‌ساز بورس تهران به نسبت سهم‌های سبک بودیم. این سطح از ارزش معاملات خرد آخرین بار در میانه اردیبهشت ماه سال 1402 و قبل از اصلاح روند صعودی به ثبت رسید. سه‌شنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و 8 میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت کاسته شد. روز سه‌شنبه نیز پول حقیقی از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.
سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با کاهش 22 درصدی به سطح 4 هزار و 776 میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با 188 درصد افزایش در سطح هزار و 743 میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام کمتر شد.

پیام مازند

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از 48.6 میلیون تومان روز دوشنبه تا 37.4 میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی افت کرد و بار دیگر در سطح 40.5 میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر فروشندگان بود و این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید افزایش و چرخش داشت و از منفی 7 میلیون تومان به 3.1 میلیون تومان رسید.
پیش بینی بورس چهار‌شنبه با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر ، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی 3 میلیون و 100 هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در حال حاضر بورس تهران در مسیر صعودی قرار گرفته و اخبار مثبت دور دوم مذاکرات غیر مستقیم روز شنبه موجب شده تا تغییرات نرخ ارز و طلا در بازارهای موازی شدیدا نزولی باشد و جریان پول حقیقی قابل توجهی به سمت موقعیت‌های سهامی سرازیر شود. شاخص کل بورس تهران به کانال 3 میلیون واحدی وارد شده و حتی سطح 3 میلیون و 100 هزار واحدی را نیز شکسته است. با این اوصاف، روند معاملاتی دیروز احتمال اصلاحی شدن قیمت نماد‌های سنگین و دلاری را بالا برده و حتی شاهد اصلاح در قیمت‌ سهم‌های بانکی هستیم که می‌تواند عامل شروع روند اصلاحی شاخص‌های سهامی باشد. جو مثبت معاملات سهامی در این روزها از اخبار سیاست بین‌الملل نشأت گرفته و احتمال تغییر آن با چرخش روند اخبار وجود دارد. محدودیت 3 درصدی دامنه نوسان قیمتی سرعت‌گیر اصلی بورس تهران به شمار می‌رود و بازار سهام همچنان باید صف‌های خرید و فروش سهام سنگینی را تحمل کند.
با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح 15 تا 20 همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز وجود دارد. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام احتمالا کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح 35 میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای 40 میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/889513/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعطیلی سینما‌ها بمناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

یک کشتی گیر مازندرانی در اردوی تیم ملی

وضعیت مغانلو در امارات پیچیده شد!

سرمایه‌گذاری جدید آلونسو؛ جایی غیر از اتومبیلرانی!

آغاز ششمین اردوی تیم ملی کاراته از 5 اردیبهشت

8 مدال ملی‌پوشان تکواندو در روز اول جام ریاست فدراسیون جهانی

فراخوان ثبت نام داوطلبان عضویت در کمیسیون‌های کاراته

آیا همیلتون از فرمول یک خداحافظی می‌کند؟

برنامه روز دوم ملی‌پوشان تکواندو درجام ریاست فدراسیون جهانی‌

امشب، مراسم وداع با شهید تازه تفحص شده در بهشهر

بررسی مشکلات قضایی مردم غرب مازندران

چشم مستضعفان عالم به انقلاب اسلامی است

◄ گردشگری، عاملی پیشران در ناپایداری توسعه کلاردشت

تکمیل تصفیه خانه فاضلاب نوشهر نیازمند 200 میلیارد اعتبار است

کیف پول دیجیتال APTOS موفق به جذب 133 هزار حساب جدید در هفته اول نمایشگاه 2025 شد

گفت‌وگوی تلفنی رییس جمهور با استاندار مازندران در مورد میانکاله در جلسه هیئت دولت

صندوق بین‌المللی پول: تنش‌های اقتصادی، شرایط را سخت‌تر می‌کند

720 نقطه ساحلی در مازندران حادثه خیز است

ریزش سقف مسجد محدثین بر سر مقبره ‌ملانصیر و ‌شیخ‌کبیر‌‌!

پیش‌بینی جدید از قیمت جهانی نفت

طنین «زمین پاک» در «سفیدکوه» خرم‌آباد پیچید

مازندران جزء 6 استان برتر تعیین تکلیف اموال تملیکی

پیش بینی آب و هوای مازندران برای فردا پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404

کنترل خلق پول بانک‌ها کلید مهار تورم است+فیلم

اجتماع بزرگ دختران زینبی و مادران فاطمی در بابل+ تصاویر

حضور معاون قضایی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح مازندران در جمع بسیجیان و پاسداران بهشهر

دیدار فرمانده پلیس فرودگاه‌های مازندران با رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح

فاجعه در بیخ گوش دریای خزر/دپوی 20 تن زباله ‌کنار ساحل+فیلم

پتروشیمی میانکاله پس از دستور توقف از سوی رییس جمهور، همچنان مشغول ساخت وساز است

◄ جان رانندگان با نور غیر استاندارد در خطر است/ درخواست ممنوعیت نصب و جمع‌ آوری لامپ‌ های هدلایت و زنون

داروخانه هلال احمر مازندران در ردیف 3 داروخانه برتر کشور

آیت الله محمدی لائینی: چشم مستضعفان جهان به انقلاب اسلامی است

پایان 500 طرح نیمه‌تمام تا مهرماه امسال

درآمد 350 میلیارد تومانی کشاورزان از کشت باقالا در آمل

پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه 4 اردیبهشت ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی مازندران 24 ساعت آینده + خبر فوری هواشناسی ساری

تصاویر/ دیدار مدیر و اعضای موسسه فرهنگی و هنری «جنت آل نبی» با نماینده ولی فقیه در مازندران

نفرات برتر کایاک و کانوی 500 متر مشخص شدند

مواد غذایی مفید و مضر برای کبد

الگوی غذایی مناسب برای درمان کبد چرب

کیش می تواند نمونه موفق شهر هوشمند در کشور باشد

توضیحات جالب در مورد سعدی

معرفی کتاب صادقانه

شعری از علیرضا رجبعلیزاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سرپرست «مدیریت حقوقی و امور قراردادها» بیمه دی منصوب شد

مدیر پروژه بیمه هوشمند بیمه دی منصوب شد

انتصاب «سرپرست مدیریت بیمه‌های زندگی» بیمه دی

بهشهر، یکی از 7 شهر دوستدار کتاب کشور

ثبت نام ایجاد سابقه و ترمیم سوابق تحصیلی

پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال 1402 استان با رقمی بالغ بر 2000 میلیارد ریال

کسب رتبه دوم کشور در فعالیتهای امور شاهد و ایثارگران