پیام مازند

آخرين مطالب

برق خورشیدی به دستگاه‌های دولتی مازندران رسید گفتگو

برق خورشیدی به دستگاه‌های دولتی مازندران رسید
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش بازار، سید کاظم حسینی روز دوشنبه در جلسه بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی جویبار اظهار کرد: با سرمایه‌گذاری 900 میلیارد ریالی نیروگاه خورشیدی جویبار وارد مدار خواهد شد.
وی گفت: برای کاهش ناترازی انرژی در جویبار ساخت نیروگاه خورشیدی این شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به راه اندازی نیروگاه برق سه مگاواتی در جویبار، اظهار کرد: تاکنون یک مگاوات برق از طریق نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات، بانک‌ها و نهادهای دولتی مازندران تولید شده است.
وی افزود: طرح نصب پنل خورشیدی بر روی سقف واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی اعلام و به‌صورت تجمعی نیز پیشنهاد شده است تا واحدها به تامین برق مورد نیاز خود بپردازند.
حسینی کارنامی همچنین تأکید کرد: این نیروگاه سه مگاواتی با نصب پنل خورشیدی از سوی وزارت نیرو و در زمین مشخص‌شده در منطقه جویبار اجرا خواهد شد.
افزایش تولید در جویبار
فرماندار جویبار هم در این جلسه اظهار کرد: در راستای توجه به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های موجود مازندران و بهره گیری از انرژی خورشیدی، جویبار به عنوان یکی از شهرستان‌های ساحلی استان در این مسیر گام برداشته است.
محمد مدانلو گفت: بر اساس دستور استاندار مازندران، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی سریع‌الاحداث در دستور کار فرمانداران قرار گرفته و اولین پروژه از این نوع، با پیگیری و هماهنگی شرکت توزیع برق استان در جویبار آغاز شد.
مدانلو خاطرنشان کرد: اعتبار مورد نیاز برای ساخت این نیروگاه خورشیدی، توسط سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق ایران «ساتبا» تامین شده است.
به گفته فرماندار جویبار، این نیروگاه با هزینه 900 میلیارد ریالی و در زمینی به مساحت پنج هکتار احداث می‌شود و می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های انرژی منطقه و رفع مشکلات برق شهرستان جویبار کمک کند.
تزریق 160 مگاوات برق به صنایع استان
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از ایجاد نیروگاه اختصاصی در شهرک‌های مهم استان خبر داد و گفت: 160 مگاوات برق به مجموعه صنایع استان تزریق می‌شود. ‌
عبدالرضا دادبود با اشاره به بحث ناترازی انرژی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اظهار کرد: تامین انرژی برق شهرک‌های مهم استان با ایجاد نیروگاه اختصاصی و با مشارکت خود صنایع انجام می‌شود.
وی افزود: مقدمات کار انجام شده و الزاماتی در رابطه با تامین بخشی از منابع مالی و تامین اراضی مورد نیاز جهت پیگیری در دستور کار قرار گرفت.
دادبود با اشاره به اینکه 160 مگاوات برق به مجموعه صنایع استان تزریق می‌شود، گفت: در پیک مصرف برق در تابستان با مشکل قطعی برق مواجه نباشیم.
وی در خصوص تامین انرژی برق سایر صنایع بزرگ عنوان کرد: مقرر شد اداره کل صمت استان پیگیری‌ و اقدامات لازم جهت تامین انرژی برق از طریق احداث نیروگاه کوچک یا انرژی‌های خورشیدی را به عمل آورد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه برنامه زمانبندی مدیریت مصرف انرژی در تابستان برای بخش‌های اصناف، صنایع و ادارات در قالب کمیته‌ای بررسی می شود، اظهار کرد: مقرر شد در پیک مصرف با همکاری مردم به گونه‌ای خاموشی‌ها رقم بخورد که حداکثر استفاده از توان انرژی برای مصارف خانگی و کمک به بخش صنعت انجام شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/888826/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میودراگ بوژوویچ: به نظرم نیاز به آوردن تراپیست نیست

توضیحات شیرینی درخصوص حواشی پیش آمده پس از صحبت های گل‌محمدی

سعید شیرینی: علیرضا جهانبخش را با 700 میلیون از داماش خریدیم

سعید شیرینی: علی دایی 50 دقیقه در ورزشگاه درفشی‌فر صحبت کرد و گفت نباید شیرینی را از سرپرستی برکنار کنی!

بررسی صحنه‌های جنجالی داوری دیدار استقلال - هوادار

تساوی آبی‌ها مقابل هوادار قعرجدولی؛ بوژوویچ قصد بردن ندارد

مصاف حساس شهرداری گرگان و کاله مازندران در سومین دیدار نیمه‌نهایی لیگ

تصویر سه‌بعدی از هاله پنهان خورشید / نخستین نگاه مأموریت PUNCH ناسا به تاج خورشیدی

تصاویر/ مراسم بزرگداشت شهید «علمدار» در ساری

دانش آموزان مازندرانی عازم اردوی مسأله‌محور پانا شدند

اعلام آمار دلارهای بلوکه ایران در فرنگ؛ سهم نیروهای مسلح از نفت چقدر است؟

بازگشت شهرام جزایری به عرصه اقتصاد کشور + ویدیو

امام جمعه رامسر: جشن‌های غدیر پررنگ و باشکوه برگزار شود

جهش بورس در نخستین روز اردیبهشت/ ورود سنگین پول حقیقی

35 هزار دوز واکسن دامی در جویبار تزریق شد

نکاتی جالب در مورد سندروم روده تحریک پذیر

اشعار سعدی عاشقانه است یا عارفانه؟

همدلی و همیاری مدیران و مسئولان در خدمت به جامعه ایثارگر ضروری است

جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان برگزار شد

نشست مدیرعامل سپاهان با کارترون 3 روز پس از برد بزرگ

چرا بخش تاجیکستان در پایتخت 7 پخش نشد؟ حذف یا داستانی دیگر؟

5 فیلم‌ که بر اساس زندگی پاپ فرانسیس ساخته شده است

آغاز طرح‌های گسترده آسفالت معابر شهری در خرم‌آباد

مبلغ بدهکاری فرهاد مجیدی و نکونام به استقلال فاش شد

لیگ یک: فجر آماده جشن قهرمانی

ضرب الاجل هفت روزه تعیین تکلیف وسایط نقلیه رسوبی ساری

پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی مازندران 24 ساعت آینده + هواشناسی ساری

برگزاری یادواره شهدای مسجد جامع بهنمیر

میلیون‌ها دلار پول و چند دهه تجربه لکه دار شدند!

برگزاری یادواره شهدای محله بصیر در فریدونکنار

خرم‌آباد صاحب کمربندی جدید می‌شود؛ پشته حسین‌آباد در مسیر توسعه

پایان رقابتهای ووشو جوانان انتخابی تیم ملی/ نفرات برتر معرفی شدند

1.5 میلیون لیتر سوخت کشاورزی در ساری توزیع شد

شایعه عجیب و باورنکردنی درباره کشتن یک خرس در مازندران

محمودی: بیش از 7 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه نکا بومی سازی شد

لیگ دسته یک فوتبال کشور؛ شکست تلخ شهرداری نوشهر برابر فجر سپاسی

فجر شهید سپاسی شیراز یک قدم تا لیگ برتر

آیت الله محمدی لائینی: سرگذشت شهدا را برای نسل امروز و آینده روایت کنیم

انواع بیماری ها گوارشی را بشناسید

شیوه زندگی صحیح، بیماری های گوارشی

آن‌چه در بزرگداشت سعدی گذشت

وقتی طرفدارانش سهراب سپهری را نمی‌شناختند!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

شهرداری نوشهر مغلوب صدرنشین لیگ دسته یک شد

واکنش فدراسیون به مصاحبه جنجالی عابدینی!

اگر رئال با ژابی آلونسو تماس بگیرد، مذاکره می‌کنیم!

واکنش سرمربی ازبکستان پس از قهرمانی تاریخی

رامین رضاییان هم مدعی آقای گلی شد!

فعال بودن 36 بانک نشای برنج در آمل

آغاز پویش "ولیمه مهربانی حجاج" در مازندران برای حمایت از نیازمندان