راز جنایت ساحلی نور فاش شد ؛ مرد میانسال قربانی طمع زوج سارق شد!
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ کارآگاه احمد امینی اظهار کرد: در پی اعلام مفقودی مردی میانسال در تاریخ 30 فروردین ماه سال جاری به مرکز فوریتهای پلیسی 110، رسیدگی به این موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان نور در ادامه از کشف جسد این مرد در یکی از کوچههای ساحلی شهرستان نور توسط اهالی منطقه خبر داد و گفت: با تحقیقات و اقدامات فنی و پلیسی ظرف 24 ساعت خودرویی که جسد را به آن مکان انتقال داده بود شناسایی و حین خروج از استان مازندران توقیف شد.
وی افزود: با شناسایی و دستگیری متهمان که یک زن و مرد از استانهای همجوار بودند در بازجویی اولیه در اداره پلیس آگاهی به قتل متوفی با انگیزه سرقت پول و طلا اعتراف کردند.
سرهنگ امینی ادامه داد: در بررسیهای این پرونده مشخص شد متهمان پس از درگیری با مقتول وی را با ضربات چوب بر سرش از پای درآورده و سپس با بنزین جسد مقتول را آتش زدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نور با بیان اینکه طی تحقیقات از متهمان مقداری طلا و دلار که از مقتول به سرقت بردند نیز کشف شد، خاطر نشان کرد: جسد با هماهنگی قضائی جهت بررسی علت تامه مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.
کد خبر 939326 برچسبها استان مازندران خبر مهم فراجا
-
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳:۳۳
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/888523/