انهدام باند قاچاق سوخت در مازندران/ کشف 154 هزار لیتر سوخت
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: با اقدامات تخصصی پلیس امنیت اقتصادی پرونده فروش غیرقانونی 154 هزار لیتر سوخت قاچاق در یکی از شهرداریهای استان کشف شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سرهنگ سامع خورشاد اظهار داشت: بررسیها نشان میدهد این اقدام سازمانیافته با همدستی یکی از معاونان شهرداری و پیمانکار یکی از شرکتهای نفتی انجام شده و این 2 فرد کلیدی به همراه یک نفر دیگر، یک باند سهنفره قاچاق سوخت را هدایت میکردند.
وی ادامه داد: اعضای این شبکه با سوءاستفاده از موقعیت شغلی و پوششهای قانونی، اقدام به فروش گسترده سوخت خارج از شبکه رسمی کرده بودند؛ این پرونده در حال بررسی قضایی است و تحقیقات درباره دیگر افراد احتمالی همچنان ادامه دارد.
خورشاد تصریح کرد: در این راستا از همکاری و همراهی دستگاه قضایی استان مازندران در برخورد سریع و قانونی با عوامل این پرونده، تقدیر و تشکر بهعمل آمده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران تاکید کرد که با هرگونه فساد و قاچاق، بهویژه در حوزه انرژی و منابع ملی، قاطعانه برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹:۴۶
-
۲۴ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/882881/