انتقال 74مصدوم به مراکز درمانی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش خبرگزاری موج از مازندران
، غلامعلی فخاری با بیان اینکه امسال در طرح نوروزی 75 پایگاه و پست امدادی با مشارکت 578 امدادگر، نجاتگر و پرسنل این جمعیت برای خدمات دهی به مسافران نوروزی تجهیز شده اند اظهار داشت: از آغاز طرح نوروزی هلال احمر استان در 25اسفند 1403 تا 6 فروردین 1404 نجاتگران این جمعیت ضمن انجام 95 عملیات امداد و نجات نسبت به انتقال 74 مصدوم به مراکز درمانی اقدام نمایند.
وی ادامه داد: ارائه خدمات درمان سًرپایی به 132 نفر و انتقال 13 نفر به مکان امن از دیگر خدمات عوامل امدادی استان مازندران در طرح نوروزی بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اعلام مشارکت بیش از 2 هزار نفر نیروی مجرب امداد و نجات اعم از پرسنل هلال احمر استان، امدادگران، نجاتگران و داوطلبان در قالب تیم های مختلف و بکارگیری 108 دستگاه خودروی امدادی در اجرای طرح نوروزی افزود: در اجرای طرح امدادونجات علاوه بر 38پایگاههای ثابت و سیار، 22مرکز کشیک شبانه روزی در مراکز شعب و یک مرکز کنترل و فرماندهی عملیات (eoc) با خط ارتباطی 112در ستاد استان به همراه 4 تیم توانا،یک تیم سگهای تجسس(آنست)، 3 پایگاه امداد دریایی،یک مرکز امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس پیشرفته و یک مرکز امدادکوهستان فعال خواهند بود تا به فوریت های امدادی میهمانان نوروزی استان در اسرع وقت پاسخ داده شود.
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰:۱۶
-
۹ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/879045/