فرماندار میاندورود:
حضور در راهپیمایی روز قدس، تکلیف است
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - فرماندار میاندورود گفت: حضور در راهپیمایی روز قدس را تکلیف میدانیم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندورود، مرتضی بابایی لولتی در جلسه هماهنگی روز قدس که با حضور امام جمعه شهرستان و سایر مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: حضور در راهپیمایی روز قدس را تکلیف میدانیم.
وی افزود: از منظر جایگاه حقوقی و حقیقی برگزاری راهپیمایی روز قدس را باید به گونهای پیگیری کنیم که این راهپیمایی در شان مردم شهید پرور میاندورود برگزار شود. فرماندار میاندورود با اشاره به جنایتهایی که رژیم صهیونیستی در غزه انجام میدهد، گفت: روز قدس، فرصتی است تا صدای مردم مظلوم فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم.
در ادامه این نشست امام جمعه میاندورود اظهار کرد: امام راحل، روز قدس را نامگذاری کردند تا همواره جایگاه قدس، فلسطین و مظلومان عالم را به یاد آوریم.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی غفاری افزود: وظیفه داریم در مقابل ظلمی که رژیم صهیونیستی و آمریکا نسبت به کشتار وحشیانه زنان، کودکان و انسانهای ناتوان در فلسطین انجام میدهند، واکنش داشته باشیم. وی با تاکید بر حضور حداکثری در راهپیمایی روز قدس، گفت: با توجه به تهدیدهای آمریکا، راهپیمایی روز قدس امسال از اهمیت دوچندانی برخوردار است و همه باید به صحنه بیاییم.
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸:۱۳
-
۱۶ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878875/